Pawson 09.09.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 spałem i wstałem - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Cześć! Ale wczoraj przybalowałam ze znajomymi Zaczęło się na koncercie, a skończyło o 2 w nocy Ale, wiecie co, wczoraj sie zdołowałam.... Poszłam z kumpelką na koncert, czekamy, siedzimy, spijamy piwo, a wokół nas chmara licealistów...gimnazjalistów... O rany, to już nie moje czasy, kiedy szłam na imprezę, a tam multum moich rówieśników licealistów Naprawdę, ten czas mi za szybko przeminął i niedługo ćwierć wieku mi "stuknie" Plusem bycia starszym jest mozliwość nazywania 20-latków gówniarzami Na szczęście koncert był prze-cudny (jak w sumie zawsze Myslovitz robi) i prze-rewelacyjny http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/4156722_348.ts1157786838051.jpg http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/4156718_348.ts1157786830333.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Cześć! Naprawdę, ten czas mi za szybko przeminął i niedługo ćwierć wieku mi "stuknie" Plusem bycia starszym jest mozliwość nazywania 20-latków gówniarzami Na szczęście koncert był prze-cudny (jak w sumie zawsze Myslovitz robi) i prze-rewelacyjny Cześć premium A czy Ty wiesz, że przepustką do RW jest ukończenie 25 lat ??? My tutaj wszyscy mamy więcej, zgodnie z regulaminem musisz trochę odczekać i wrócić po urodzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 witam ....u mnie słoneczko świeci od 6,30 wtedy pojechaliśmy na grzyby ......a po godzinie już byliśmy w domu z takkim koszem grzybów http://img246.imageshack.us/img246/9315/grzyby1ct8.jpg szok!!! w życiu nie byłam na takim grzybobraniu ..... jutro też jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dzieńdoberek Witam tych co nie mogli dospać Ewka my taki kosz przytargaliśmy wczoraj a wyskoczyliśmy tak sobie , przed obiadem . Cały wieczór mieliśmy zorganizowany ,nie licząc czasu na małe piwko na RW Mamoniu jak tam po wczorajszym ? Coś nie było woli walki pp nie martw się , po 25-tce też jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 ale grzyby a ja dzisiaj wyskoczyłam ................ do pracy życie asobie maruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dzieńdoberek Witam tych co nie mogli dospać Ewka my taki kosz przytargaliśmy wczoraj a wyskoczyliśmy tak sobie , przed obiadem . Cały wieczór mieliśmy zorganizowany ,nie licząc czasu na małe piwko na RW Mamoniu jak tam po wczorajszym ? Coś nie było woli walki pp nie martw się , po 25-tce też jest fajnie Maxtorko - wola walki u mnie jest zawsze, ale ja już nie mogę (brak możliwości, który podobno przychodzi z wiekiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dzieńdoberek Witam tych co nie mogli dospać Ewka my taki kosz przytargaliśmy wczoraj a wyskoczyliśmy tak sobie , przed obiadem . Cały wieczór mieliśmy zorganizowany ,nie licząc czasu na małe piwko na RW Mamoniu jak tam po wczorajszym ? Coś nie było woli walki pp nie martw się , po 25-tce też jest fajnie Ależ ja się nie martwię Wcale a wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Co tam, jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Co tam, jak tam? Hmmmm ..... to zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mamoniu będę miała niedługo namiary na taniego gościa z iglakami, sprawdzić dla Ciebie jakieś ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mamoniu będę miała niedługo namiary na taniego gościa z iglakami, sprawdzić dla Ciebie jakieś ceny? Olciu - oczywiście, będę zobowiązany - interesuje mnie wszystko a szczególnie: tuje smaragd (różne wielkości), świerk kłujący hoopsii, jałowce z takich niskich rozesłanych lub płożących, sosna watereri ... ... dasz radę? a jak Wasz trawnik? czy chciało Ci się kazać zasiać na całej powierzchni? może jakieś zdjęcia? a jakieś roślinki już macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.09.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mamoniu będę miała niedługo namiary na taniego gościa z iglakami, sprawdzić dla Ciebie jakieś ceny? Olciu - oczywiście, będę zobowiązany - interesuje mnie wszystko a szczególnie: tuje smaragd (różne wielkości), świerk kłujący hoopsii, jałowce z takich niskich rozesłanych lub płożących, sosna watereri ... ... dasz radę? ? ja mogę Ci dać rojniki Chcesz??? Żaba wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mamoniu będę miała niedługo namiary na taniego gościa z iglakami, sprawdzić dla Ciebie jakieś ceny? Olciu - oczywiście, będę zobowiązany - interesuje mnie wszystko a szczególnie: tuje smaragd (różne wielkości), świerk kłujący hoopsii, jałowce z takich niskich rozesłanych lub płożących, sosna watereri ... ... dasz radę? a jak Wasz trawnik? czy chciało Ci się kazać zasiać na całej powierzchni? może jakieś zdjęcia? a jakieś roślinki już macie? Już sobie w notesiku zapisałam i bankowo sprawdzę. Kazać mi się nie chciało ale za to codziennie odchwaszczam niby-trawnik . Tak sobie nam wyszedł, ale nauczeni doświadczeniem resztę gleby przygotujemy lepiej. Zastanawiający jest fakt, że między płotem a domem z prawej strony patrząc od frontu trawniczek super, żadnych chwastów, ale za to za domem trwoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Cześć Żaba. Parę dni temu ktoś wkleił linka który moze Ci sie spodobaćhttp://www.froggifts.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mamoniu będę miała niedługo namiary na taniego gościa z iglakami, sprawdzić dla Ciebie jakieś ceny? Olciu - oczywiście, będę zobowiązany - interesuje mnie wszystko a szczególnie: tuje smaragd (różne wielkości), świerk kłujący hoopsii, jałowce z takich niskich rozesłanych lub płożących, sosna watereri ... ... dasz radę? ? ja mogę Ci dać rojniki Chcesz??? Żaba wita Rojniki pasjami uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 hmmm własnie przeglądam tą stronę.....myślałam,ze tam gify będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 o jaka ładna żaba-świnkahttp://www.froggifts.com/bedroom/ceramicaA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Cześć Żaba. Parę dni temu ktoś wkleił linka który moze Ci sie spodobać http://www.froggifts.com/ Nie mogę znaleźć Żaby na rowerze Cześć Olcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mamoniu będę miała niedługo namiary na taniego gościa z iglakami, sprawdzić dla Ciebie jakieś ceny? Olciu - oczywiście, będę zobowiązany - interesuje mnie wszystko a szczególnie: tuje smaragd (różne wielkości), świerk kłujący hoopsii, jałowce z takich niskich rozesłanych lub płożących, sosna watereri ... ... dasz radę? a jak Wasz trawnik? czy chciało Ci się kazać zasiać na całej powierzchni? może jakieś zdjęcia? a jakieś roślinki już macie? Już sobie w notesiku zapisałam i bankowo sprawdzę. Kazać mi się nie chciało ale za to codziennie odchwaszczam niby-trawnik . Tak sobie nam wyszedł, ale nauczeni doświadczeniem resztę gleby przygotujemy lepiej. Zastanawiający jest fakt, że między płotem a domem z prawej strony patrząc od frontu trawniczek super, żadnych chwastów, ale za to za domem trwoga. Olka - chwastami się aż tak bardzo nie przejmuj. Jakoś się to później wytępi. Moim zdaniem ważniejsze jest równe podłoże no i w miarę równomierny wysiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts