Olkalybowa 09.09.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Olka - chwastami się aż tak bardzo nie przejmuj. Jakoś się to później wytępi. Moim zdaniem ważniejsze jest równe podłoże no i w miarę równomierny wysiew. no tak ale przez te chwasty to cała wysiana trawa chyba nie wzeszła, nie miała szans i tak bez kozery mogę powiedzieć,że na obsianym terenie 40% to trawa a cała reszta to komosa biała, coś, co przypominało trawę z okrągłymi kłosami i jeszcze coś takiego co zajmowało bardzo dużo miejsca, było płożące i grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Olka - chwastami się aż tak bardzo nie przejmuj. Jakoś się to później wytępi. Moim zdaniem ważniejsze jest równe podłoże no i w miarę równomierny wysiew. no tak ale przez te chwasty to cała wysiana trawa chyba nie wzeszła, nie miała szans i tak bez kozery mogę powiedzieć,że na obsianym terenie 40% to trawa a cała reszta to komosa biała, coś, co przypominało trawę z okrągłymi kłosami i jeszcze coś takiego co zajmowało bardzo dużo miejsca, było płożące i grube To nie sądziłem, że aż tyle masz chwastów. A komosy też miałem dużo w tej nawiezionej czarnej ziemi. Ale odczekałem i powyrywałem to badziewie. Tamtych innych chwastów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 chyba ze sie posiało od sąsiadów, bo jak sialiśmy to ziemia była w miarę czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.09.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A moja trawa jest piekna i soczysta..naprawdę I nie ma prawie chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 To nie sądziłem, że aż tyle masz chwastów. A komosy też miałem dużo w tej nawiezionej czarnej ziemi. Ale odczekałem i powyrywałem to badziewie. Tamtych innych chwastów nie znam. to ide cyknać fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 09.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witam wiczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny Będziesz potrzebny Mamońku zaraz z Olą ustalimy do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 I kogoz tu mamy ? nierozlaczna trojac Zaba Ola i Mamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny Będziesz potrzebny Mamońku zaraz z Olą ustalimy do czego zeby po piwo latal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 09.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 same czajniczki się zebrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 same czajniczki się zebrały naprawde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 co tak ucichlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 I kogoz tu mamy ? nierozlaczna trojac Zaba Ola i Mamon No i Jacuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 czesc z wieczora mam nadzieje ze w ew. umawianiu sie na ... .spotaknie nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 I kogoz tu mamy ? nierozlaczna trojca Zaba Ola i Mamon No i Jacuś ale troszke z bczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 czesc z wieczora mam nadzieje ze w ew. umawianiu sie na ... .spotaknie nie przeszkadzam czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts