badi 12.05.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nie wiem jaki jest teraz wynik, bo fajnie mi się gada więc nie liczę. Poza tym fizyk mnie jeszcze tak bardzo nie goni... Mogę pisac dla przyjemności.. I to mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witajcie te strategie zdobywania punktów skomplikowane jakieś są ...chyba pozostanę przy spontaniczności i przypadku To tak jak ja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.05.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nie wiem jaki jest teraz wynik, bo fajnie mi się gada więc nie liczę. Poza tym fizyk mnie jeszcze tak bardzo nie goni... Mogę pisac dla przyjemności.. I to mi się podoba ! mi też tak trzymaj kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nie wiem jaki jest teraz wynik, bo fajnie mi się gada więc nie liczę. Poza tym fizyk mnie jeszcze tak bardzo nie goni... Mogę pisac dla przyjemności.. I to mi się podoba ! mi też tak trzymaj kze jest godz. 19.. jestem po pracy.. Spoko zero stresu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Około 8 do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nie wiem jaki jest teraz wynik, bo fajnie mi się gada więc nie liczę. Poza tym fizyk mnie jeszcze tak bardzo nie goni... Mogę pisac dla przyjemności.. I to mi się podoba ! mi też tak trzymaj kze Jak jest fajna rozmowa to posty same idą i stronki same padają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... [/quote:f768448c86] Mam nadzieję, że nie ja byłam powodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Około 8 do końca Widzę, że teraz Ty wzięłas się za liczenie... I jak? Zobaczymy jak zadziała Twoja strategia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nie wiem jaki jest teraz wynik, bo fajnie mi się gada więc nie liczę. Poza tym fizyk mnie jeszcze tak bardzo nie goni... Mogę pisac dla przyjemności.. I to mi się podoba ! mi też tak trzymaj kze Jak jest fajna rozmowa to posty same idą i stronki same padają... Dokładnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Około 8 do końca Widzę, że teraz Ty wzięłas się za liczenie... I jak? Zobaczymy jak zadziała Twoja strategia... Zrobiłam tak jak pisałeś............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... [/quote:cd110ff04d] Mam nadzieję, że nie ja byłam powodem [/quote:cd110ff04d] To nie byłas Ty... Nie będę mówił nicku.. Po co soie robić wrogów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.05.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Około 8 do końca Widzę, że teraz Ty wzięłas się za liczenie... I jak? Zobaczymy jak zadziała Twoja strategia... Zrobiłam tak jak pisałeś............... I jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... [/quote:f68c4b87f9] Mam nadzieję, że nie ja byłam powodem [/quote:f68c4b87f9] To nie byłas Ty... Nie będę mówił nicku.. Po co soie robić wrogów...[/quote:f68c4b87f9] Odetchnęłam !!! A tobie się udało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Około 8 do końca Widzę, że teraz Ty wzięłas się za liczenie... I jak? Zobaczymy jak zadziała Twoja strategia... Zrobiłam tak jak pisałeś............... I jak wyszło? Prawie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... [/quote:fc158b665e] Mam nadzieję, że nie ja byłam powodem [/quote:fc158b665e] To nie byłas Ty... Nie będę mówił nicku.. Po co soie robić wrogów...[/quote:fc158b665e] Odetchnęłam !!! A tobie się udało !!! [/quote:fc158b665e] No fakt.. Ty razem ani razu nie spojrzałem na licznik i nie wziąłem kalkulatora do ręki... Troszkę mi głupio, bo mam sporo pkt i chciałęm by któraśz Was zdobyła pkt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... TEŻ POWINNAM SAMA TO WYMYŚLIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Około 8 do końca Widzę, że teraz Ty wzięłas się za liczenie... I jak? Zobaczymy jak zadziała Twoja strategia... Zrobiłam tak jak pisałeś............... I jak wyszło? Prawie !!! To na pewno przez to łacze.. Pewnie jest za wolne i za wolno odsłania wyniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts