monka 12.05.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Może za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz. Dla mnie ten wątek to miejsce spotkań z fajnymi ludźmi a że nazywa sie rekord wpisów.....to tylko nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... TEŻ POWINNAM SAMA TO WYMYŚLIĆ Ale co wymyslić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... [/quote:08eccee2d0] Mam nadzieję, że nie ja byłam powodem [/quote:08eccee2d0] To nie byłas Ty... Nie będę mówił nicku.. Po co soie robić wrogów...[/quote:08eccee2d0] Odetchnęłam !!! A tobie się udało !!! [/quote:08eccee2d0] No fakt.. Ty razem ani razu nie spojrzałem na licznik i nie wziąłem kalkulatora do ręki... Troszkę mi głupio, bo mam sporo pkt i chciałęm by któraśz Was zdobyła pkt.. [/quote:08eccee2d0] bARDZO TO MIŁE, ALE NIE PRZEJMUJ SIĘ. Teraz jak znam metodę będę czatować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Może za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz. Dla mnie ten wątek to miejsce spotkań z fajnymi ludźmi a że nazywa sie rekord wpisów.....to tylko nazwa Tylko, że ja lubię rywalizować, sport itp... A tutaj jest klasyfikacja i mamy wspólny watek (Prawie jak chat..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... TEŻ POWINNAM SAMA TO WYMYŚLIĆ Ale co wymyslić? Ten sposób z ilością postów na stronie plus ilość odpowiedzi Nie jestem blondynką i to też zobowiązuje ( ponoć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Może za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz. Dla mnie ten wątek to miejsce spotkań z fajnymi ludźmi a że nazywa sie rekord wpisów.....to tylko nazwa Tylko, że ja lubię rywalizować, sport itp... A tutaj jest klasyfikacja i mamy wspólny watek (Prawie jak chat..) Faktycznie prawie jak czat..... Ale tak jest , jak jest kilka osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 No własnie! I rozmowy są około budowlane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Ja nawet pamiętam tę sytuację. Ale to nie byłam ja - tak dla wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.05.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Może za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz. Dla mnie ten wątek to miejsce spotkań z fajnymi ludźmi a że nazywa sie rekord wpisów.....to tylko nazwa Tylko, że ja lubię rywalizować, sport itp... A tutaj jest klasyfikacja i mamy wspólny watek (Prawie jak chat..) Faktycznie prawie jak czat..... Ale tak jest , jak jest kilka osób wtedy jest najfajniej bo już wiesz że koniec strony sie zbliża, rozmowa się kręci, policzyć nie ma jak adrenalina skacze ręce się trzęsą wysyłasz posta i nerwowo spoglądasz jest juz nowa strona czy jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... [/quote:8343f9b430] Mam nadzieję, że nie ja byłam powodem [/quote:8343f9b430] To nie byłas Ty... Nie będę mówił nicku.. Po co soie robić wrogów...[/quote:8343f9b430] Odetchnęłam !!! A tobie się udało !!! [/quote:8343f9b430] No fakt.. Ty razem ani razu nie spojrzałem na licznik i nie wziąłem kalkulatora do ręki... Troszkę mi głupio, bo mam sporo pkt i chciałęm by któraśz Was zdobyła pkt.. [/quote:8343f9b430] bARDZO TO MIŁE, ALE NIE PRZEJMUJ SIĘ. Teraz jak znam metodę będę czatować !!!! [/quote:8343f9b430] Dobry wieczór wszystkim. A ja dalej nie kumam jak to się robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 No własnie! I rozmowy są około budowlane.... Lub inne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Ja nawet pamiętam tę sytuację. Ale to nie byłam ja - tak dla wyjaśnienia. no przecież wiem że to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To co. Oświecicie mnie jak to się robi czy znowu mam wstawać o 4ej rano??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Ja nawet pamiętam tę sytuację. Ale to nie byłam ja - tak dla wyjaśnienia. no przecież wiem że to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika, jak to nie kumasz z tym liczeniem??? Przecież byłaś liderką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To co. Oświecicie mnie jak to się robi czy znowu mam wstawać o 4ej rano??? 1 strona to 60 postów. Na stronie z tytułami wątków masz liczbę stron i postów w wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika, jak to nie kumasz z tym liczeniem??? Przecież byłaś liderką... Ale tylko dlatego, że wstawałam o 5ej i pisałam sama do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Ja nawet pamiętam tę sytuację. Ale to nie byłam ja - tak dla wyjaśnienia. no przecież wiem że to ja Ale o co chodzi??? Ktoś mnie twórczo wkurzył... Jak by mnie nie wkurzył to bym nie zaczał kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts