kze 12.05.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... czyżby z powodu mojego snajperskiego strzału Nie... please nie ciągnijcie mnie za język.. Było po prostu tak, że pisałem kilka postów z nadzieją, że wygram i w ostatniej chwili ktoś mnie ubiegł.. A potem dowiedziałem się, że 60 postów to strona... To zacząłem kombinować... Ja nawet pamiętam tę sytuację. Ale to nie byłam ja - tak dla wyjaśnienia. no przecież wiem że to ja Ale o co chodzi??? Ktoś mnie twórczo wkurzył... Jak by mnie nie wkurzył to bym nie zaczał kombinować... Potrzeba matką wynalazków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika, jak to nie kumasz z tym liczeniem??? Przecież byłaś liderką... Ale tylko dlatego, że wstawałam o 5ej i pisałam sama do siebie. Znaczy, że skowronek jesteś.... A jak teraz ze spaniem, po powrocie z Azji? Nie miałas tam sensacji żoładkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Zawsze możesz zostać w pracy. Oczywiście gdybyś był zawzięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city A ja jestem z zawodu informatykiem i dlatego ... wyjąłem z modemu wtyczkę od telefonu i powiedziałem NIE!!! Zagrać na grę tak, w internecie - nie! Gdzieś trzeba odpoczywać od netu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika, jak to nie kumasz z tym liczeniem??? Przecież byłaś liderką... Ale tylko dlatego, że wstawałam o 5ej i pisałam sama do siebie. Znaczy, że skowronek jesteś.... A jak teraz ze spaniem, po powrocie z Azji? Nie miałas tam sensacji żoładkowych? Ze spaniem się wyklarowuje, ale wstałam dzisiaj o 3:30. Sensacji żołądkowych na szczęście nie miałam, ale byli tacy co mieli. Komarów też tam nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Zawsze możesz zostać w pracy. Oczywiście gdybyś był zawzięty. To też nie za bardzo wchodzi w rachubę, bo jadę do pracy i wracam z żoną.. Mieszkamy pod W-wą, a pracujemy w W-wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city A ja jestem z zawodu informatykiem i dlatego ... wyjąłem z modemu wtyczkę od telefonu i powiedziałem NIE!!! Zagrać na grę tak, w internecie - nie! Gdzieś trzeba odpoczywać od netu... I co, pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika, jak to nie kumasz z tym liczeniem??? Przecież byłaś liderką... Ale tylko dlatego, że wstawałam o 5ej i pisałam sama do siebie. Znaczy, że skowronek jesteś.... A jak teraz ze spaniem, po powrocie z Azji? Nie miałas tam sensacji żoładkowych? Ze spaniem się wyklarowuje, ale wstałam dzisiaj o 3:30. Sensacji żołądkowych na szczęście nie miałam, ale byli tacy co mieli. Komarów też tam nie było. A jak z temperaturą i wilgotnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city A ja jestem z zawodu informatykiem i dlatego ... wyjąłem z modemu wtyczkę od telefonu i powiedziałem NIE!!! Zagrać na grę tak, w internecie - nie! Gdzieś trzeba odpoczywać od netu... I co, pomaga? No pomaga... Tak, że w pracy jak wolna chwilka to na forum muratora, u siostry: żona gada z rodzicami a ja w necie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika, jak to nie kumasz z tym liczeniem??? Przecież byłaś liderką... Ale tylko dlatego, że wstawałam o 5ej i pisałam sama do siebie. Znaczy, że skowronek jesteś.... A jak teraz ze spaniem, po powrocie z Azji? Nie miałas tam sensacji żoładkowych? Ze spaniem się wyklarowuje, ale wstałam dzisiaj o 3:30. Sensacji żołądkowych na szczęście nie miałam, ale byli tacy co mieli. Komarów też tam nie było. A jak z temperaturą i wilgotnością? Były dni, że było bardzo upalnie i duszno, ale bywało też chlodno. Chyba wybrałam dobrą porę roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city A ja jestem z zawodu informatykiem i dlatego ... wyjąłem z modemu wtyczkę od telefonu i powiedziałem NIE!!! Zagrać na grę tak, w internecie - nie! Gdzieś trzeba odpoczywać od netu... I co, pomaga? No pomaga... Tak, że w pracy jak wolna chwilka to na forum muratora, u siostry: żona gada z rodzicami a ja w necie.. I wszyscy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city I nie łapiesz wirusów z netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city A ja jestem z zawodu informatykiem i dlatego ... wyjąłem z modemu wtyczkę od telefonu i powiedziałem NIE!!! Zagrać na grę tak, w internecie - nie! Gdzieś trzeba odpoczywać od netu... I co, pomaga? No pomaga... Tak, że w pracy jak wolna chwilka to na forum muratora, u siostry: żona gada z rodzicami a ja w necie.. I wszyscy zadowoleni Tego nie jestem pewien... Zona chyba wolałaby bym pogadał z nimi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city I nie łapiesz wirusów z netu? Mamy jakiegoś firewalla. Ale zanim go zainstalowaliśmy to było kiepsko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city A ja jestem z zawodu informatykiem i dlatego ... wyjąłem z modemu wtyczkę od telefonu i powiedziałem NIE!!! Zagrać na grę tak, w internecie - nie! Gdzieś trzeba odpoczywać od netu... I co, pomaga? No pomaga... Tak, że w pracy jak wolna chwilka to na forum muratora, u siostry: żona gada z rodzicami a ja w necie.. I wszyscy zadowoleni Tego nie jestem pewien... Zona chyba wolałaby bym pogadał z nimi.. Żony zawsze to wolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city I nie łapiesz wirusów z netu?[/quote] Dlatego, że stałe łącze?? Czy dlatego, że z Aster city?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Ja też tak na początku robiłem, ale raz się wkurzyłem... [/quote:acf3039e54] Mam nadzieję, że nie ja byłam powodem [/quote:acf3039e54] To nie byłas Ty... Nie będę mówił nicku.. Po co soie robić wrogów...[/quote:acf3039e54] Odetchnęłam !!! A tobie się udało !!! [/quote:acf3039e54] No fakt.. Ty razem ani razu nie spojrzałem na licznik i nie wziąłem kalkulatora do ręki... Troszkę mi głupio, bo mam sporo pkt i chciałęm by któraśz Was zdobyła pkt.. [/quote:acf3039e54] bARDZO TO MIŁE, ALE NIE PRZEJMUJ SIĘ. Teraz jak znam metodę będę czatować !!!! [/quote:acf3039e54] Dobry wieczór wszystkim. A ja dalej nie kumam jak to się robi???[/quote:acf3039e54] O rany już nie wystarczy wam zwykle klikanie ale krążycie po zawilych labiryntach Witam wszystkich i gratuluję ćwierwiecznej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Były dni, że było bardzo upalnie i duszno, ale bywało też chlodno. Chyba wybrałam dobrą porę roku. Jak się jedzie zwiedzać to trzeba wybrać dobrą porę... Ja np. na pld Europy staram się nie jeździć w lipcu i sierpniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts