Gość 17.03.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Walczcie orły i sokoły o następną stronkę a ja zajrzę tu wieczorem jak się już spakuję Monka walczyc bedziemy dzielnie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A może pojadę za parę dni odwiedzić moich starszych? Mój ojciec robi najlepszego tatara na świecie... Zadzwoniłbym żeby zrobił... Eeech... nie ma to jak pół kilograma surowego mięsa w żołądku... a jak Twoj ojciec robi tatarka? podziel sie? moze cos extra dodaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No to jak bedzie z ta 26 strona?????? Chyba juz niedlugo................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A może pojadę za parę dni odwiedzić moich starszych? Mój ojciec robi najlepszego tatara na świecie... Zadzwoniłbym żeby zrobił... Eeech... nie ma to jak pół kilograma surowego mięsa w żołądku... a jak Twoj ojciec robi tatarka? podziel sie? moze cos extra dodaje?? Raczej prosto, rzekłbym ascetycznie Tylko mięsko i przyprawy, do tego cebulka, ewentualnie ogórek. A mięsko najlepsze to konina, tylko że gdzie koninę kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A może pojadę za parę dni odwiedzić moich starszych? Mój ojciec robi najlepszego tatara na świecie... Zadzwoniłbym żeby zrobił... Eeech... nie ma to jak pół kilograma surowego mięsa w żołądku... a jak Twoj ojciec robi tatarka? podziel sie? moze cos extra dodaje?? Raczej prosto, rzekłbym ascetycznie Tylko mięsko i przyprawy, do tego cebulka, ewentualnie ogórek. A mięsko najlepsze to konina, tylko że gdzie koninę kupić? A zolteczko?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A może pojadę za parę dni odwiedzić moich starszych? Mój ojciec robi najlepszego tatara na świecie... Zadzwoniłbym żeby zrobił... Eeech... nie ma to jak pół kilograma surowego mięsa w żołądku... a jak Twoj ojciec robi tatarka? podziel sie? moze cos extra dodaje?? Raczej prosto, rzekłbym ascetycznie Tylko mięsko i przyprawy, do tego cebulka, ewentualnie ogórek. A mięsko najlepsze to konina, tylko że gdzie koninę kupić? Konina powiadasz???!!!!! Chyba nie przeszlo by mi przez gardlo ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No kochani nie ociagac sie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Pora na zmiane strony!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A może pojadę za parę dni odwiedzić moich starszych? Mój ojciec robi najlepszego tatara na świecie... Zadzwoniłbym żeby zrobił... Eeech... nie ma to jak pół kilograma surowego mięsa w żołądku... a jak Twoj ojciec robi tatarka? podziel sie? moze cos extra dodaje?? Raczej prosto, rzekłbym ascetycznie Tylko mięsko i przyprawy, do tego cebulka, ewentualnie ogórek. A mięsko najlepsze to konina, tylko że gdzie koninę kupić? uuuuuuu konina ??????? nieeeeee biedne koniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Konina powiadasz???!!!!! Chyba nie przeszlo by mi przez gardlo ....... Oj dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No 26???? To jak bedzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Konina powiadasz???!!!!! Chyba nie przeszlo by mi przez gardlo ....... Oj dobre... Nigdy nie jadlam................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A może pojadę za parę dni odwiedzić moich starszych? Mój ojciec robi najlepszego tatara na świecie... Zadzwoniłbym żeby zrobił... Eeech... nie ma to jak pół kilograma surowego mięsa w żołądku... a jak Twoj ojciec robi tatarka? podziel sie? moze cos extra dodaje?? Raczej prosto, rzekłbym ascetycznie Tylko mięsko i przyprawy, do tego cebulka, ewentualnie ogórek. A mięsko najlepsze to konina, tylko że gdzie koninę kupić? uuuuuuu konina ??????? nieeeeee biedne koniki Chyba serce by mi peklo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A gdzie podziala sie Sonika i Joola??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 uuuuuuu konina ??????? nieeeeee biedne koniki Chyba serce by mi peklo!!!!! A od krówki Ci nie pęka? Te zamyślone krowie oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 uuuuuuu konina ??????? nieeeeee biedne koniki Chyba serce by mi peklo!!!!! A od krówki Ci nie pęka? Te zamyślone krowie oczy... No wiem, wiem........ale koniki jakos blizsze memu sercu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 uuuuuuu konina ??????? nieeeeee biedne koniki Chyba serce by mi peklo!!!!! A od krówki Ci nie pęka? Te zamyślone krowie oczy... tylko wiesz krowki sie specjalnie w tym celu hoduje a konina to raczej z musu ...... nie slyszalam zeby ktos hodowal konie dla miesa !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A ja postanowiłem zapolować na 26 stronę i wpis numer 1500... udało mi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 My tu sobie gadu - gadu az sie glodna zrobilam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.