andre59 13.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Moja mama pali już jakieś 30 lat i za nic nie przestanie . Wściekam się jak jestem u niej siedzę w salonie, mama pali w kuchni przy otwartym oknie i twierdzi,że przeciez dmucha na zewnatrz i to niemozliwe zebym czuła . Powiedz mamie, że jak nie przestanie palić to nici z bawienia wnuczka. Może to coś da? Cześć . Jak tylko wyczuję,ze przy maluchu było palone czeka nas poważna rozmowa. Nie wyobrażam sobie babci z wnuczkiem na ręku i papierosem w drugim... takiej opcji nie będzie, ale ja chchiałabym aby mama wychodziła na dwór na papierosa a nie paliła w domu, bo ten cholerny dym to wszędzie włazi to prawda, dym papierosowy wgryza się w ubranie, włosy... fe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bardzo dawno temu też paliłem, a teraz zastanawiam się co ludzie w tym widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bardzo dawno temu też paliłem, a teraz zastanawiam się co ludzie w tym widzą pisałeś,że nie palisz juz 20 lat to musiałeś krótko palić prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bardzo dawno temu też paliłem, a teraz zastanawiam się co ludzie w tym widzą pisałeś,że nie palisz juz 20 lat to musiałeś krótko palić prawda? Nie wiem czy prawie 10 lat to krótko czy długo, ale pamiętam że w pewnym momencie miałem już dosyć... Zawziąłem się i przestałem... cieszę się, że byłem silniejszy niż nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Popalałam na studiach i trochę po - okazjonalnie, ale zaczeły mnie od papierosów zęby bolec, tak jak innych od kwaśniego czy zimnego i przestałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Popalałam na studiach i trochę po - okazjonalnie, ale zaczeły mnie od papierosów zęby bolec, tak jak innych od kwaśniego czy zimnego i przestałam. i bardzo dobrze zrobiłaś, nie wciągnęłaś się w nałóg... niepalące dziewczyny są fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bardzo dawno temu też paliłem, a teraz zastanawiam się co ludzie w tym widzą pisałeś,że nie palisz juz 20 lat to musiałeś krótko palić prawda? Nie wiem czy prawie 10 lat to krótko czy długo, ale pamiętam że w pewnym momencie miałem już dosyć... Zawziąłem się i przestałem... cieszę się, że byłem silniejszy niż nałóg Najwazniejsze chcieć przestać, bo jak ktos Ci suszy głowę a sam nie jestes przekonany to nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cześć Już Nie-Palacze Jak tak przeleciałam stronkę, to okazuje się, że prawie wszyscy kiedyś palili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam Widzę że dzisiaj o papirochach gadamy. Ew-ka tak trzymaj Moj mąż nie palił 10 lat i znowu zaczął Nie rozumiem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pójdę się położyć bom zmęczona , narazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bardzo dawno temu też paliłem, a teraz zastanawiam się co ludzie w tym widzą pisałeś,że nie palisz juz 20 lat to musiałeś krótko palić prawda? Nie wiem czy prawie 10 lat to krótko czy długo, ale pamiętam że w pewnym momencie miałem już dosyć... Zawziąłem się i przestałem... cieszę się, że byłem silniejszy niż nałóg Najwazniejsze chcieć przestać, bo jak ktos Ci suszy głowę a sam nie jestes przekonany to nic z tego. To prawda, motywacja jest bardzo ważna. Spróbuj przekonać mamę by pomyślała o wnuczku, o zabawie z nim , o pieszczotach, o spacerach bez dymu tytoniowego w tle... Może udą się mamie rzucić nałóg chociażby ze względu na obecność Krzysia w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cześć Już Nie-Palacze Jak tak przeleciałam stronkę, to okazuje się, że prawie wszyscy kiedyś palili Ja nie, co najwyżej biernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cześć Już Nie-Palacze Jak tak przeleciałam stronkę, to okazuje się, że prawie wszyscy kiedyś palili Wszystkiego trzeba w życiu spróbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pójdę się położyć bom zmęczona , narazienka. Miłych snów Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 szkoda Ola że jesteś zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cześć Verunia Cześć Ania W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 szkoda Ola że jesteś zmęczona a prawdę powiedziawszy trochę się ożywiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 szkoda Ola że jesteś zmęczona a prawdę powiedziawszy trochę się ożywiłam To dobrze bo zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ale gadajcie bo zastoje w wysyłaniu postów działają na mnie usypiająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts