Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Gaciorki verunia

Chciałam Ci coś ładnego wyszukać ale przekroczyłam limit i komp. mówi nie nada :-?

jak to to tak może być? jak wlejasz fotki? bo ja znajduję zdjęcie, klikam prawym przyciskiem myszy, rozwija się pasek tam najezdzam na właściwosci, otwiera się okno z adresem fotli, kopiuję i wklejam umieszczając miedzy img

Oluś , normalnie jest tak jak piszesz . Ale dzisiaj jak chciałam wklejać zdjęcia z netu to pokazywały się tylko krzyżyki . I to tylko w domowym komputerze gdzie korzystamy z neostrady bo w pracy gdzie mam modem wszystko jest normalne . Neostrada ma jakiś limit ściąganych plików i musieliśmy go przekroczyć :-?

o kurka :o człowiek uczy się całe życie, dzięki za odpowiedź :D

:D Nie ma za co :D :D

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie.

Czy Bezan żyje ??????????/ Jestem zaniepokojona.....ale ni było nic o kopaniu dołu....chyba, że w hurcie - jak tatuś wpadł po telefonie :)

:lol: :lol:

Bezan żyje, jak tylko otworzył oczęta i zatopił we mnie swój hipnotyzujący wzrok byłam wstanie zrobić dla niego wszystko.

OK :)

Picie w pojedynke mi szkodzi :roll: Śpiąca jestem już nieziemsko :roll:

A jak sobie pomyśle, o której rano wstanę i ile razy będę się zrywać w nocy :-? :-? :-? :evil: :evil: :evil:

Nic tylko czmychać do łóżka :roll:

DOBREJ NOCY dziewczęta :lol:

Verunia już poszła to nie świntuszcie za bardzo :wink:

Mam pytanie.

Czy Bezan żyje ??????????/ Jestem zaniepokojona.....ale ni było nic o kopaniu dołu....chyba, że w hurcie - jak tatuś wpadł po telefonie :)

:lol: :lol:

Bezan żyje, jak tylko otworzył oczęta i zatopił we mnie swój hipnotyzujący wzrok byłam wstanie zrobić dla niego wszystko.

Owczarki niemieckie mają takie piękne madre spojrzenie :D

My na naszego czasami mówimy migdałowe oczko :D