Maxtorka 14.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Gaciorki verunia Chciałam Ci coś ładnego wyszukać ale przekroczyłam limit i komp. mówi nie nada jak to to tak może być? jak wlejasz fotki? bo ja znajduję zdjęcie, klikam prawym przyciskiem myszy, rozwija się pasek tam najezdzam na właściwosci, otwiera się okno z adresem fotli, kopiuję i wklejam umieszczając miedzy img Oluś , normalnie jest tak jak piszesz . Ale dzisiaj jak chciałam wklejać zdjęcia z netu to pokazywały się tylko krzyżyki . I to tylko w domowym komputerze gdzie korzystamy z neostrady bo w pracy gdzie mam modem wszystko jest normalne . Neostrada ma jakiś limit ściąganych plików i musieliśmy go przekroczyć o kurka człowiek uczy się całe życie, dzięki za odpowiedź Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam pytanie. Czy Bezan żyje ??????????/ Jestem zaniepokojona.....ale ni było nic o kopaniu dołu....chyba, że w hurcie - jak tatuś wpadł po telefonie Bezan żyje, jak tylko otworzył oczęta i zatopił we mnie swój hipnotyzujący wzrok byłam wstanie zrobić dla niego wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam pytanie. Czy Bezan żyje ??????????/ Jestem zaniepokojona.....ale ni było nic o kopaniu dołu....chyba, że w hurcie - jak tatuś wpadł po telefonie Bezan żyje, jak tylko otworzył oczęta i zatopił we mnie swój hipnotyzujący wzrok byłam wstanie zrobić dla niego wszystko. OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Picie w pojedynke mi szkodzi Śpiąca jestem już nieziemsko A jak sobie pomyśle, o której rano wstanę i ile razy będę się zrywać w nocy Nic tylko czmychać do łóżka DOBREJ NOCY dziewczęta Verunia już poszła to nie świntuszcie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam pytanie. Czy Bezan żyje ??????????/ Jestem zaniepokojona.....ale ni było nic o kopaniu dołu....chyba, że w hurcie - jak tatuś wpadł po telefonie Bezan żyje, jak tylko otworzył oczęta i zatopił we mnie swój hipnotyzujący wzrok byłam wstanie zrobić dla niego wszystko. Owczarki niemieckie mają takie piękne madre spojrzenie My na naszego czasami mówimy migdałowe oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Migdałowe oczko ładnie. Dobrej nocy życzę, papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dobranocka Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dzień dobry! Mam jakieś deja vu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Paweł leży pod stołem... O, a teraz dobiera się do gazetnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A teraz polazł do leżaczka, swojego misia bałamucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Bartek ubawił mnie setnie mówiąc niedawno "A wiesz, że niedługo będziemy dłużej spać?" Ciekawe, jak przekona do tego pomysłu swojego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Jest jeden plus tej sytuacji. Pójdziemy sobie po świeżutkie, jeszcze ciepłe bułeczki na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Choć wczorajsze, jak człowiek wstanie o 9 też smakują wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wojtek Mann umila mi te traumatyczne poranne chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Nawet koguty jeszcze nie pieją, tylko drzemią na tych swoich grzędach, przytulone do kurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wychodzi na to, że chodzę spać później niż kury a wstaję wcześniej od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czy wszystkie dzieci kwiczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Bo moje zawzięcie I pluje robiąc bwrwrwrwrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oooo, nastąpiła podejrzana cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No tak, jak się człowiek wczołguje pod tapczan to specjalnie hałasu nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts