Karolka 15.09.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 oki Kochani dobrej nocy życzę Kładę się ale najpierw mycie ząbków Do juterka zjrzę i sprawdzę co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 policzyłam (chyba dobrze swoje wpisy dobranoc! pa! w tym rankingu nie chodzi o ilosc wpisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 To ja też spadam Dobrej nocki i miłego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2006 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Heloł . Anka wstawaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2006 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 A można i na grzybyNa grzyby - w aromatów pełen lasNa grzyby - przed wyjazdem słuchaj sprawdźmy gazWeźmy czegoś parę kropelA na drzwiach wywieśmy o temŻe ruszyliśmy w sobotębo powzięlismy ochotęNa grzyby - tu borowik a tam dzikdzik, wściekły na mnie... ech... pociągnijmy sobie łyknie musimy dużo łykać, by się przestać lękać dzikabo gdyby, gdyby łyk większyto na lwy'by, a dlaczego nie na lwyby http://www.zynda.pl/image/grzyby_owoce/swiezy_podgrzybek_brunatny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.09.2006 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 hallo olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2006 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 hallo olka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.09.2006 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 przygotowana na wypad do lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2006 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Zmykam do kuchni kanapków nazykowac do lasu. Dla wilków na przekupstwo jakby chciały mnie zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.09.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 zycze pelnego kosza grzybow olu http://www.gaba.pl/uzupelnienie4/najwiekszy%20kosz%20wiklinowy%20swiata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Witajcie ranne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Cześć Liderze Olka - myślisz, że spałam? Ale Pawcio dzis nawet zalogować się nie pozwolił Zazdroszcze wyprawy do lasu. Rok temu też grzybki zbierałam. Ale ten sezon - bez szans. Może w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Olka ......pamiętaj ....takie TYLKO podziwiamy http://img96.imageshack.us/img96/815/grzybymuch1cp8.jpg witam .....chociaż obudziłam sie o 6,00 nie chciało mi się dzisiaj jechać na grzyby ...... ....zrobiłam soie kawke i ...wskoczyłam pod kołderkę poleniuchować ..... .....o 6.00 ....na Jedynce leci SIEDLISKO ..... mogę godzinami oglądać ten serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Aniu- pamiętasz co kiedyś pisałam ....DZIECI NALEŻY ZJEŚĆ ...BO POTEM SIE ŻAŁUJE ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Dzisiaj przylatuje moja córcia o 23,45 ląduje w Pyrzowicach ........ .....rozmawiałyśmy wczoraj -od 2 dni jest w Londynie i zwiedza ,zwiedza ,zwiedza wraz ze swoimi angielskimi przyjaciółkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Karolka napisał: RANKINGUM REKORDUM policzyłam (chyba dobrze swoje wpisy dobranoc! pa! w tym rankingu nie chodzi o ilosc wpisow nie lubię nie wiedzieć! a o co? _________________ w Rekordach chodzi o otwieranie stron .....kto pierwszy ten zdobywa punkcika i w Rankingu Recordum dopisuje się ile kto otwarł takich stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Karolka napisał: RANKINGUM REKORDUM policzyłam (chyba dobrze swoje wpisy dobranoc! pa! w tym rankingu nie chodzi o ilosc wpisow nie lubię nie wiedzieć! a o co? _________________ w Rekordach chodzi o otwieranie stron .....kto pierwszy ten zdobywa punkcika i w Rankingu Recordum dopisuje się ile kto otwarł takich stronek Dzięki! acha!!!!! to strasznie to trudne jest! ale ja mam teraz wiekszy problem! muszę zadecydować, co i jak ostatecznie poustawiam w łazienkach, ale podobno przy gniazdkach i elektryce jest jeszcze gorzej ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Karolka napisał: RANKINGUM REKORDUM policzyłam (chyba dobrze swoje wpisy dobranoc! pa! w tym rankingu nie chodzi o ilosc wpisow nie lubię nie wiedzieć! a o co? _________________ w Rekordach chodzi o otwieranie stron .....kto pierwszy ten zdobywa punkcika i w Rankingu Recordum dopisuje się ile kto otwarł takich stronek Dzięki! acha!!!!! to strasznie to trudne jest! ale ja mam teraz wiekszy problem! muszę zadecydować, co i jak ostatecznie poustawiam w łazienkach, ale podobno przy gniazdkach i elektryce jest jeszcze gorzej ewa prostsze niz myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 .....ale gdybym zaczęła sie tak na głos zastanawiać nad ustawieniem.....sama tu na razie jestem..... nawet nikt by nie marudził...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ooooooo cześć Jacek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts