andrzejka 16.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 co w tych grzybach jest takiego ,że namiętnie je zbieramy ,suszymy i jemy ??? przecież nie posiadają żadnej wartości odżywczej ....są ciężkostrawne i istnieje prawdopodbieństwo zatrucia i to śmiertelnego ale są któs nam dal kubełki smakowe ciekawe po co chyba po to właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ola, krasnale krasnalami, ale grzyby gdzie? w kuchni będziesz pitrasić? małe pójdą do słoika, większe na suszenie a które na patelnię na patelnię pójdą pieczarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Cześć Andrzejko ze źródeł czesć a czemu wy nie spiecie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ola, krasnale krasnalami, ale grzyby gdzie? w kuchni będziesz pitrasić? małe pójdą do słoika, większe na suszenie a które na patelnię na patelnię pójdą pieczarki to już nie to co leśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Cześć Andrzejko ze źródeł czesć a czemu wy nie spiecie jeszcze bo my już jesteśmy duzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Cześć Andrzejko ze źródeł czesć a czemu wy nie spiecie jeszcze bo my już jesteśmy duzi ach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ola, krasnale krasnalami, ale grzyby gdzie? w kuchni będziesz pitrasić? małe pójdą do słoika, większe na suszenie a które na patelnię oszczędzę im tego okrutnego losu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Cześć Andrzejko ze źródeł czesć a czemu wy nie spiecie jeszcze ja czekam do 23.00 i jadę na lotnisko po córcię właśnie dzwoniła ,że samolot ma lekkie opóźnienie ...Jamles-WYKRAKAŁEŚ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja tam się na grzybach nie znam, ale zjeść lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Cześć Andrzejko ze źródeł czesć a czemu wy nie spiecie jeszcze ja czekam do 23.00 i jadę na lotnisko po córcię właśnie dzwoniła ,że samolot ma lekkie opóźnienie ...Jamles-WYKRAKAŁEŚ!!!!!! pewnie ograniczenie prędkości postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ola, krasnale krasnalami, ale grzyby gdzie? w kuchni będziesz pitrasić? małe pójdą do słoika, większe na suszenie a które na patelnię oszczędzę im tego okrutnego losu czyż nie po to rosną by je ktoś znalazł i zjadł Taki ich los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Cześć Andrzejko ze źródeł czesć a czemu wy nie spiecie jeszcze ja czekam do 23.00 i jadę na lotnisko po córcię właśnie dzwoniła ,że samolot ma lekkie opóźnienie ...Jamles-WYKRAKAŁEŚ!!!!!! To hajnie ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja tam się na grzybach nie znam, ale zjeść lubię... To wierzysz zbieraczom że dobre zbieraja Oj nie wiem czy to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja też bardzo lubię grzyby jutro robię "czarcie żarcie " ...polędwiczki z grzybami a do tego kluski śląskie panierowane i smażone w tłuszczu rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ola, krasnale krasnalami, ale grzyby gdzie? w kuchni będziesz pitrasić? małe pójdą do słoika, większe na suszenie a które na patelnię oszczędzę im tego okrutnego losu czyż nie po to rosną by je ktoś znalazł i zjadł Taki ich los no dobra....nie chce mi się ich smażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja też bardzo lubię grzyby jutro robię "czarcie żarcie " ...polędwiczki z grzybami a do tego kluski śląskie panierowane i smażone w tłuszczu rewelacja o rany jakie zawiłe to jest Ja tam raczej proste rzeczy gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ola, krasnale krasnalami, ale grzyby gdzie? w kuchni będziesz pitrasić? małe pójdą do słoika, większe na suszenie a które na patelnię oszczędzę im tego okrutnego losu czyż nie po to rosną by je ktoś znalazł i zjadł Taki ich los no dobra....nie chce mi się ich smażyć no to mów od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja tam się na grzybach nie znam, ale zjeść lubię... To wierzysz zbieraczom że dobre zbieraja Oj nie wiem czy to dobrze lubię jeść, ale dawno nie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja też bardzo lubię grzyby jutro robię "czarcie żarcie " ...polędwiczki z grzybami a do tego kluski śląskie panierowane i smażone w tłuszczu rewelacja o której podajesz obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 I ja lubię jeść i zbierać grzybki Wczoraj na drugie śniadanko zjadłam z tatą smażone rydze z bagietką. Pyyycha! A jakie przednie są borowiki w sosie śmietanowym na pizzy! Mniam! Albo potrawka z grzybów (kozaki, borowiki i podgrzybki) z pomidorami i cebulką. Hmmm. A kanie smażone... Cholibka, za późno juz na kolację Aaaa! A mój hit na cały rok to kopytka albi kotlety z gotowanych ziemniaków z sosem z suszonych borowików! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts