zaba_gonia 17.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 "zawód wyuczony: sędzia" za 4 lata na Mundialu przyda się jak nic tylko z czego ja przez te 4 lata będe żyła Funiu trzymam kciuki !!!! Jestem pewna że we wtorek zostaniesz sędzią Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 "zawód wyuczony: sędzia" za 4 lata na Mundialu przyda się jak nic tylko z czego ja przez te 4 lata będe żyła ze skazywania bandziorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 "zawód wyuczony: sędzia" za 4 lata na Mundialu przyda się jak nic tylko z czego ja przez te 4 lata będe żyła Funiu trzymam kciuki !!!! Jestem pewna że we wtorek zostaniesz sędzią Dzień dobry dzień dobry zostać - nie zostanę, bo Ziobro nie ma na mnie kasy ale egzamin warto zdać no nie? Żabciu po tym durnym egzainie będę miała czas, by do Ciebie na rowerku przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 "zawód wyuczony: sędzia" za 4 lata na Mundialu przyda się jak nic tylko z czego ja przez te 4 lata będe żyła Funiu trzymam kciuki !!!! Jestem pewna że we wtorek zostaniesz sędzią Dzień dobry dzień dobry zostać - nie zostanę, bo Ziobro nie ma na mnie kasy ale egzamin warto zdać no nie? Żabciu po tym durnym egzainie będę miała czas, by do Ciebie na rowerku przyjechać Przyjedź Funiu, przyjedź z Haneczką w koszyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam w niedziele popołudnie i takie słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Funia trzymam kciuki napewno zdasz i będzie wielka uczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i cio zostałam sama poszli na spacery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Funia trzymam kciuki napewno zdasz i będzie wielka uczta wielka uczta??? będzie mega impreza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzy dni będę się bawić i przez ten cały czas bedę nosić szarfę z napisem " a jednak zdałam ten pieprz....y egzamin" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i cio zostałam sama poszli na spacery nieeee ja zamiast się uczyć stawiam sobie karty czy zdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i cio zostałam sama poszli na spacery nieeee ja zamiast się uczyć stawiam sobie karty czy zdam e tam i co Ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i cio zostałam sama poszli na spacery nieeee ja zamiast się uczyć stawiam sobie karty czy zdam e tam i co Ci wyszło wróże tak żeby wychodziło, ze zdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i cio zostałam sama poszli na spacery nieeee ja zamiast się uczyć stawiam sobie karty czy zdam e tam i co Ci wyszło wróże tak żeby wychodziło, ze zdam nie oszukuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i cio zostałam sama poszli na spacery nieeee ja zamiast się uczyć stawiam sobie karty czy zdam e tam i co Ci wyszło wróże tak żeby wychodziło, ze zdam nie oszukuj trzeba sobie w życiu radzić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i cio zostałam sama poszli na spacery nieeee ja zamiast się uczyć stawiam sobie karty czy zdam e tam i co Ci wyszło wróże tak żeby wychodziło, ze zdam nie oszukuj trzeba sobie w życiu radzić, nie? pewnie że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i cio zostałam sama poszli na spacery nieeee ja zamiast się uczyć stawiam sobie karty czy zdam e tam i co Ci wyszło wróże tak żeby wychodziło, ze zdam nie oszukuj trzeba sobie w życiu radzić, nie? pewnie że tak oki kochane jadę na loterię fantową może jakąś gęś wylosujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 a co dziś takie pustki Funia się uczy a reszta ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 no nawet Jacusia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 no cóż to ja też znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 17.09.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ja też tak na chwilę.... Ew-ka - przepis na grzybki swietny Jacek - grzyby były jadalne (w kazdym razie od obiadu juz parę godzin minęło i żadnych podejrzanych objawów) pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 witam ponownie jest już ktoś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts