andre59 17.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 hello Cześć , ciekawe co inni porabiają... ja ogladam taniec z gwiazdami A ja się dzisiaj wytrzęsłam na koniu to musialo byc fajnie Fajnie faajnie- dupsko mnie boli Ale robie postępy bo po trzeciej lonży będę już chodzic samodzielnie w zastępie O qrcze, to jeszcze odpowiedniej terminologii muszę się nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 hello Cześć , ciekawe co inni porabiają... ja ogladam taniec z gwiazdami A ja się dzisiaj wytrzęsłam na koniu to musialo byc fajnie Fajnie faajnie- dupsko mnie boli Ale robie postępy bo po trzeciej lonży będę już chodzic samodzielnie w zastępie O qrcze, to jeszcze odpowiedniej terminologii muszę się nauczyć A Ty to bys chcial tak opsiup i na kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 hello Cześć , ciekawe co inni porabiają... ja ogladam taniec z gwiazdami A ja się dzisiaj wytrzęsłam na koniu to musialo byc fajnie Fajnie faajnie- dupsko mnie boli Ale robie postępy bo po trzeciej lonży będę już chodzic samodzielnie w zastępie O qrcze, to jeszcze odpowiedniej terminologii muszę się nauczyć A Ty to bys chcial tak opsiup i na kon heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 hello Cześć , ciekawe co inni porabiają... ja ogladam taniec z gwiazdami A ja się dzisiaj wytrzęsłam na koniu to musialo byc fajnie Fajnie faajnie- dupsko mnie boli Ale robie postępy bo po trzeciej lonży będę już chodzic samodzielnie w zastępie O qrcze, to jeszcze odpowiedniej terminologii muszę się nauczyć A Ty to bys chcial tak opsiup i na kon uwielbiam Taniec z Gwiazdami ....uwielbiam jazdę konną .... Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... A co z Verunia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Cześć Ew_ka A my lubimy Ciebie Masz kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... A co z Verunia ? Verunię porwać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Cześć Ew_ka A my lubimy Ciebie Masz kominek? ale wyznanie dziękuję Dobry Człowieku a kominek oczywiście posiadam i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 hello Cześć , ciekawe co inni porabiają... ja ogladam taniec z gwiazdami A ja się dzisiaj wytrzęsłam na koniu to musialo byc fajnie Fajnie faajnie- dupsko mnie boli Ale robie postępy bo po trzeciej lonży będę już chodzic samodzielnie w zastępie O qrcze, to jeszcze odpowiedniej terminologii muszę się nauczyć A Ty to bys chcial tak opsiup i na kon uwielbiam Taniec z Gwiazdami ....uwielbiam jazdę konną .... Dobry wieczór wszystkim Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 czasem małzonek napali w kominku Ludzki Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 cześć Jajcku która Ci sie najbardziej podobała w tańcach ? masz faworytkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... A co z Verunia ? Verunię porwać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... A co z Verunia ? Verunię porwać trzeba no wiesz, jak to drzewiej bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... A co z Verunia ? Verunię porwać trzeba no wiesz, jak to drzewiej bywało jużem ci ja zestrachana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 a kominek oczywiście posiadam i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu nie masz problemów z sadzą w kominie? pytam bo mi się nie podoba robota murarza i pewnie włożę w komin wkładkę stalową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 poczytałam ,przywitałam sie i pożegnam sie cichutko ...... ...muszę troszkę odespać wczorajszą nockę .............papa Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... A co z Verunia ? Verunię porwać trzeba no wiesz, jak to drzewiej bywało jużem ci ja zestrachana nie strachaj się dziewczę miłe, jam człek łagodny i krzywdy nijakiej Ci nie poczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 poczytałam ,przywitałam sie i pożegnam sie cichutko ...... ...muszę troszkę odespać wczorajszą nockę .............papa Miłego wieczoru po pa Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 poczytałam ,przywitałam sie i pożegnam sie cichutko ...... ...muszę troszkę odespać wczorajszą nockę .............papa Miłego wieczoru Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 a kominek oczywiście posiadam i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu nie masz problemów z sadzą w kominie? pytam bo mi się nie podoba robota murarza i pewnie włożę w komin wkładkę stalową... nic mi nie wiadomo o sadzy w dużych ilościach , aczkolwiek czekamy na kominiarza -ma się zjawić w tym tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts