monka 13.05.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajcie ja też jestem ale siedzę w ukryciu bo jakiegoś doła załapałam i nie wiem co mam ze sobą zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajcie ja też jestem ale siedzę w ukryciu bo jakiegoś doła załapałam i nie wiem co mam ze sobą zrobić Jakiego doła? Opowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajcie ja też jestem ale siedzę w ukryciu bo jakiegoś doła załapałam i nie wiem co mam ze sobą zrobić Cześć Monka, a co się stało??? Może coś zaradzimy na Twojego doła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajcie - na naukę nigdy nie jest za późno A czego teraz się uczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajcie - na naukę nigdy nie jest za późno A czego teraz się uczysz? To chyba Badi się uczy - w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city I nie łapiesz wirusów z netu? Mamy jakiegoś firewalla. Ale zanim go zainstalowaliśmy to było kiepsko !!! To polecam zrobić sobie kopie systemu, najlepiej całego dysku. Bo jak przyjdzie wirus to wtedy wycinasz wszystko i wgrywasz od nowa... OK powiem małżowi niech się wykaże ( też jest elektronikiem ) Nie jestem elektronikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city I nie łapiesz wirusów z netu? Mamy jakiegoś firewalla. Ale zanim go zainstalowaliśmy to było kiepsko !!! To polecam zrobić sobie kopie systemu, najlepiej całego dysku. Bo jak przyjdzie wirus to wtedy wycinasz wszystko i wgrywasz od nowa... OK powiem małżowi niech się wykaże ( też jest elektronikiem ) Nie jestem elektronikiem... Informatykiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? Monka, wyłaż z ukrycia i gadaj tu zaraz o tym dole. Bo zawołam Prezesa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Kasztanka, nie przejmuj się - wszystkie chwyty dozwolone. Można nawet samemu do siebie pisać przez całą noc. Tak kiedyś robiłam ! No ja bym nie mógł, bo z netu korzystam w pracy lub u siostry... Ja mam w domu stałe łącze z Aster city I nie łapiesz wirusów z netu? Mamy jakiegoś firewalla. Ale zanim go zainstalowaliśmy to było kiepsko !!! To polecam zrobić sobie kopie systemu, najlepiej całego dysku. Bo jak przyjdzie wirus to wtedy wycinasz wszystko i wgrywasz od nowa... OK powiem małżowi niech się wykaże ( też jest elektronikiem ) Nie jestem elektronikiem... Informatykiem???? No... mgr informatyk. (nie inż, nie elektronik)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? Monka, wyłaż z ukrycia i gadaj tu zaraz o tym dole. Bo zawołam Prezesa!!!!! A może ktoś wykopał Monce doła na działce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajcie - na naukę nigdy nie jest za późno A czego teraz się uczysz? To chyba Badi się uczy - w przedszkolu A czego się uczy w przedszkolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajcie - na naukę nigdy nie jest za późno A czego teraz się uczysz? To chyba Badi się uczy - w przedszkolu A czego się uczy w przedszkolu? Jak wróci, to nam powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? Monka, wyłaż z ukrycia i gadaj tu zaraz o tym dole. Bo zawołam Prezesa!!!!! A może ktoś wykopał Monce doła na działce??? Monka jesteś tam???? Co z Tobą????? Chodż tu do nas. Dzisiaj piątek, 13-ego, ale to nie powód żeby wpadać w depresję. Są poważniejsze powody. Weżmy np. mojego kafelkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? No takiego typowo inwestorskiego dopadły mnie wątpliwości wszelkiej maści .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.05.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? Monka, wyłaż z ukrycia i gadaj tu zaraz o tym dole. Bo zawołam Prezesa!!!!! A może ktoś wykopał Monce doła na działce??? Monka jesteś tam???? Co z Tobą????? Chodż tu do nas. ale odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? No takiego typowo inwestorskiego dopadły mnie wątpliwości wszelkiej maści .... Że niby co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? No takiego typowo inwestorskiego dopadły mnie wątpliwości wszelkiej maści .... A masz watpliwośc z czym dokładnie związane? Że co??? No mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? Monka, wyłaż z ukrycia i gadaj tu zaraz o tym dole. Bo zawołam Prezesa!!!!! A może ktoś wykopał Monce doła na działce??? Monka jesteś tam???? Co z Tobą????? Chodż tu do nas. ale odzew A jakie było hasło? (że odzew pojawił sie?)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? Monka, wyłaż z ukrycia i gadaj tu zaraz o tym dole. Bo zawołam Prezesa!!!!! A może ktoś wykopał Monce doła na działce??? Monka jesteś tam???? Co z Tobą????? Chodż tu do nas. ale odzew A jakie było hasło? (że odzew pojawił sie?)... Hasła nie było, tylo chyba strach przed Prezesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts