kze 13.05.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka jakiego doła???? Monka, wyłaż z ukrycia i gadaj tu zaraz o tym dole. Bo zawołam Prezesa!!!!! A może ktoś wykopał Monce doła na działce??? Monka jesteś tam???? Co z Tobą????? Chodż tu do nas. ale odzew A jakie było hasło? (że odzew pojawił sie?)... Hasła nie było, tylo chyba strach przed Prezesem To tak jak wszędzie... Wszyscy się boją prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 13.05.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Na doły i inne takie to najlepszy będzie jutrzejszy grill u Whisperów Zapraszamy wszystkich chętnych i potrzebujących kuracji Szczegóły w komentarzach do naszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka weź się w garść. A z prezesem damy sobie radę. Gorzej z sąsiadami . Jeśli chodzi o naukę - to miałem na myśli Badi i przedszkole . Nie pamiętam o czym się tam uczy, ale pamiętam że jak tam chodziłem, to było leżakowanie. I teraz żałuję - że wtedy nie lubiłem tego leżakowania. Jakiż ja głupi byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 No i co z tą dziurą (zwaną dołem)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Na doły i inne takie to najlepszy będzie jutrzejszy grill u Whisperów Zapraszamy wszystkich chętnych i potrzebujących kuracji Szczegóły w komentarzach do naszego dziennika Dzięki za zaproszenie. Chętnie bym wpadła, ale mam tak daleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka weź się w garść. A z prezesem damy sobie radę. Gorzej z sąsiadami . Jeśli chodzi o naukę - to miałem na myśli Badi i przedszkole . Nie pamiętam o czym się tam uczy, ale pamiętam że jak tam chodziłem, to było leżakowanie. I teraz żałuję - że wtedy nie lubiłem tego leżakowania. Jakiż ja głupi byłem. Oj poleżakowałoby się, poleżakowało. A Badi jeszcze w przedszkolu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Na doły i inne takie to najlepszy będzie jutrzejszy grill u Whisperów Zapraszamy wszystkich chętnych i potrzebujących kuracji Szczegóły w komentarzach do naszego dziennika Dzięki za zaproszenie. Chętnie bym wpadła, ale mam tak daleko . A jutro jest spotkanie grupy Tarchomin-Białołęka (a ja jestem jej załozycielem.. ) - no w każdym wypadku tak wychodzi nam z głosowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 13.05.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Na doły i inne takie to najlepszy będzie jutrzejszy grill u Whisperów Zapraszamy wszystkich chętnych i potrzebujących kuracji Szczegóły w komentarzach do naszego dziennika Dzięki za zaproszenie. Chętnie bym wpadła, ale mam tak daleko . A jutro jest spotkanie grupy Tarchomin-Białołęka (a ja jestem jej załozycielem.. ) - no w każdym wypadku tak wychodzi nam z głosowania... Sonika, noclegu jeszcze nie możemy zaproponować kze, a może dałbyś radę wpaść chociaż na chwilę, ew. ściągnąć waszą grupę do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.05.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ludziska dzięki za wsparcie, już mi przechodzi ....słoneczko ładnie świeci, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ja niestety mam weselisko. Nie dam rady Ale dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ludziska dzięki za wsparcie, już mi przechodzi ....słoneczko ładnie świeci, będzie dobrze Monka - Pewnie że będzie dobrze!!!!!!!! NASI GÓRĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ludziska dzięki za wsparcie, już mi przechodzi ....słoneczko ładnie świeci, będzie dobrze No to rozumiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam wszystkich w piateczek!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Mam kilka minut - mogę poklikać z Wami. Od 12 tej prowadzę szkolenie, więc do jakiejś 15-16 mnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Zaraz weekend............Koniec tego parszywego tygodnia!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Cześć Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Widze, ze moj wczorajszy wisielczy nastroj przeszedl dzis na Monke Monka kochana glowa do gory!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Się upajam szczęścia łykiem, że od dzisiaj znowu weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.05.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Na doły i inne takie to najlepszy będzie jutrzejszy grill u Whisperów Zapraszamy wszystkich chętnych i potrzebujących kuracji Szczegóły w komentarzach do naszego dziennika Dzięki za zaproszenie. Chętnie bym wpadła, ale mam tak daleko . Ja też ze Szczecina musiałabym juz dzisiaj wyjechać ale wszystkim uczestnikom życzę miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Czesc Fizyk!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts