gawel 06.10.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 co już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 tak bo głowa mnie strasznie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Tak wyglada mój kominek może troche Cie ogrzeje http://gawel.photosite.com/wntrza/9_kominek.html śliczny Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Bardzo spadlo cisnienie jest teraz 996 i pelnia ksiezyca tak ze wogule zle sie spi, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No nie zostalem sam. A czyli jestes na etapie finalizowania decyzi. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Na pewno w sieradzu cos fajnego kupisz bo np w wawie to ceny takie ze sie w d poprzewracało mieszkanie 0,5mln a dom 2 razy tyle mieszkanie w warszawie a dom to z 30 km od centrum. Jestes na etapie takim ze wszystko jeszcze jest mozliwe można sie gdzies przeniesc albo cos? Ale w takie niejasne dzialkowospadowe sytuacje sie nie baw po ile sa u was dzialki? też mam taką nadzieję a to różnie od 30 zł do 60 zł za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.10.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Bardzo spadlo cisnienie jest teraz 996 i pelnia ksiezyca tak ze wogule zle sie spi, dobranoc. być może , choć pełnia mi nie przeszkadza dobranoc do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No nie zostalem sam. A czyli jestes na etapie finalizowania decyzi. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Na pewno w sieradzu cos fajnego kupisz bo np w wawie to ceny takie ze sie w d poprzewracało mieszkanie 0,5mln a dom 2 razy tyle mieszkanie w warszawie a dom to z 30 km od centrum. Jestes na etapie takim ze wszystko jeszcze jest mozliwe można sie gdzies przeniesc albo cos? Ale w takie niejasne dzialkowospadowe sytuacje sie nie baw po ile sa u was dzialki? też mam taką nadzieję a to różnie od 30 zł do 60 zł za metr 60 zł to u nas sa po 70 fajne i widac palac kultury daleko bo daleko ale widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ok do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Dzień Dobry RW no ładnie 10 i wsztscy spią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 No myly Państwo , co to się wyprawia Żeby w samo południe na RW nie było nikogo Koniec świata Mam dwudniowy zjazd absolwentów , dwudziestolecie ukończenia studiów Jeszcze ostatnie poprawki co by jak człowiek wyglądać Miłego łikendu wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 No myly Państwo , co to się wyprawia Żeby w samo południe na RW nie było nikogo Koniec świata Mam dwudniowy zjazd absolwentów , dwudziestolecie ukończenia studiów Jeszcze ostatnie poprawki co by jak człowiek wyglądać Miłego łikendu wszystkim życzę Tobie również miłego wekeendu życzymy i oczywiście udanej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam !!!! i pewnie nikogo nie ma ????? bo takie pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 nie zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Czesc jak tam minela sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Czesc jak tam minela sobota? Cześć Gawel sobota minęła mi pracowicie, ale teraz czas na odpoczynek a potem grill u sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 czesc rekordzistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 czesc rekordzistom Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.10.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ale u nas sensacja sąsiadce zapaliły się sadze w kominie i wezwała straż , nawet policja przyjechała i chyba cała wieś zjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 czesc rekordzistom Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.10.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Czesc jak tam minela sobota? Cześć Gawel sobota minęła mi pracowicie, ale teraz czas na odpoczynek a potem grill u sąsiada Ale masz fajnie,ja ledwo żyje woziłem ziemię taczką , nie cierpie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts