Joanna i Janusz 14.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 początek strony to i mniej chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Gregor a co u mnie ma pachniec???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Joasiu witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 BRAWO TESKA ZA NOWĄ STRONKĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Zaliczyłam dzisiaj wizytę na budowie i jestem bardzo zadowolona ! Panowie zaczęli wykańczać elewację ! Ekstra !!! a zdjęcia będą ?????? a zdjęcia będą ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Gregor a co u mnie ma pachniec???? a co ma pachniec u Teski???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Zaliczyłam dzisiaj wizytę na budowie i jestem bardzo zadowolona ! Panowie zaczęli wykańczać elewację ! Ekstra !!! a zdjęcia będą ?????? Jak się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Gregor a co u mnie ma pachniec???? Obiadek Gregora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 początek strony to i mniej chętnych No wiesz pogoda dopisała to trzeba było trochę na powietrzu posiedzieć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Jak ktoś nie wie co zrobić z dzieckiem po południu (5-cio, 6-cio letnim ), polecam sztukę w teatrze " Lalka " w Warszawie " Kopciuszek ". Swietnie przygotowana , kolorowa z piosenkami.......... Dzieciom się podoba, ale i dorosłym też !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Zaliczyłam dzisiaj wizytę na budowie i jestem bardzo zadowolona ! Panowie zaczęli wykańczać elewację ! Ekstra !!! a zdjęcia będą ?????? Jak się nauczę Cześć Badi, nauczysz się robienia czy wklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Zaliczyłam dzisiaj wizytę na budowie i jestem bardzo zadowolona ! Panowie zaczęli wykańczać elewację ! Ekstra !!! a zdjęcia będą ?????? Jak się nauczę Cześć Badi, nauczysz się robienia czy wklejania Cześć Sonika wklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Mąż mnie dzisiaj chce zabrać do kina Muszę jeszcze tylko : - nakarmić dzieci - wykąpać dzieci - przeczytać bajeczkę - poczekać aż zaśnie najmłodszy - powiedzieć starszym żeby byli grzeczni - przebrać się I już mogę pójść............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 To b. proste.najpierw musisz założyć gdzieś album. Polecam http://www.photosite.com. Jak już przebrniesz ten etap, to powiem Ci co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Możesz coś polecić.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 To b. proste. najpierw musisz założyć gdzieś album. Polecam http://www.photosite.com. Jak już przebrniesz ten etap, to powiem Ci co dalej. Już tam coś zrobiłam i teraz nie wiem jak to przenosić na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Mąż mnie dzisiaj chce zabrać do kina Muszę jeszcze tylko : - nakarmić dzieci - wykąpać dzieci - przeczytać bajeczkę - poczekać aż zaśnie najmłodszy - powiedzieć starszym żeby byli grzeczni - przebrać się I już mogę pójść............... To rzeczywiście niewiele. Nie rozumiem w czym problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 To b. proste. najpierw musisz założyć gdzieś album. Polecam http://www.photosite.com. Jak już przebrniesz ten etap, to powiem Ci co dalej. Już tam coś zrobiłam i teraz nie wiem jak to przenosić na forum Masz album i zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 To b. proste. najpierw musisz założyć gdzieś album. Polecam http://www.photosite.com. Jak już przebrniesz ten etap, to powiem Ci co dalej. Już tam coś zrobiłam i teraz nie wiem jak to przenosić na forum To chyba trzeba jakoś upublicznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.05.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Mąż mnie dzisiaj chce zabrać do kina Muszę jeszcze tylko : - nakarmić dzieci - wykąpać dzieci - przeczytać bajeczkę - poczekać aż zaśnie najmłodszy - powiedzieć starszym żeby byli grzeczni - przebrać się I już mogę pójść............... To rzeczywiście niewiele. Nie rozumiem w czym problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts