Nefer 24.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wow ale naklikali ludziska kto to tyle narobił, no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 DOBRANOC WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dobranocki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 DZIEN DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2006 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wiem ,ze nasza pp jakos teraz obchodzi zdaje sie urodziny.niestety nie pamietam dokladnie kiedy .na bank w tym tygodniu .Niewzne kiedy , wazne , ze zycze jej duzo zdrowka i wiele szczesliwych chwil w obecnym stanie http://www.e-kwiaty.pl/photo/goracy_d.jpg jak sie pospieszylam , to nie szkodzi ( lepiej predzej niz wcale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.10.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wiem ,ze nasza pp jakos teraz obchodzi zdaje sie urodziny.niestety nie pamietam dokladnie kiedy .na bank w tym tygodniu .Niewzne kiedy , wazne , ze zycze jej duzo zdrowka i wiele szczesliwych chwil w obecnym stanie http://www.e-kwiaty.pl/photo/goracy_d.jpg jak sie pospieszylam , to nie szkodzi ( lepiej predzej niz wcale ) froshku, jeśli chodzi o mnie, to moje urodzinki będą dopiero w kwietniu... Wielkanocne ze mnie dziecko Ale kwiaty są przepiękne i podziękuję za nie bardzo (żeby nie było, że jestem nie dość, ze złośliwa, to jeszcze niekulturalna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 pp , nieeeeeeeeeeeeee !!!!!!! taka wpadka dlaczego tak sobie myslalam ? wobec tego spoznione ,a le szczere wobec tego ktos inny ma te urodziny , a nie wiem kto niewazne , pozdrawiam cie serdecznie i pytam o samopoczucie z ta zlosliwoscia oczywiscie zartowalam jestes przemila i przesympatyczna osobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 no dobra , zrobilam gooore nalesnikow i mykam na miasto po sklepach pobuszowac ( musze sie odstresowac jakos i wyloozowac , bo miesza mi sie wszystko za bardzo w lepetynce ) pozdrawiam wszystkich i zycze milego , bezstresowego dnia ciao bambino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 pp , nieeeeeeeeeeeeee !!!!!!! taka wpadka dlaczego tak sobie myslalam ? wobec tego spoznione ,a le szczere wobec tego ktos inny ma te urodziny , a nie wiem kto niewazne , pozdrawiam cie serdecznie i pytam o samopoczucie z ta zlosliwoscia oczywiscie zartowalam jestes przemila i przesympatyczna osobka to już są pierwsze objawy uzależnienia od RW zaczyna się tracić kontakt z rzeczywistością Miłego dnia wszystkim bywalcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 do pp , moze jakies imieniny przynajmniej masz zlituj sie i powiedz taaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dzieńdoberek Ale mi się spać chce Robię sobie kawusię , może ktoś ma ochotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.10.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Heloł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.10.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mężulka rozkłada jakieś choróbsko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.10.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Muszę się od niego tzrymac z daleka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 25.10.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dzieńdoberek Ale mi się spać chce Robię sobie kawusię , może ktoś ma ochotę ? ja ja mam ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dzieńdoberek Ale mi się spać chce Robię sobie kawusię , może ktoś ma ochotę ? ja ja mam ochotę proszę bardzo http://www.republika.pl/ikmautograf/images/napoje/kawa%20po%20irlandzku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 25.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Olkalybowa skąt jesteś Strahldorf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 25.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Bardzo ale to bardzo dzienkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dzieńdoberek Ale mi się spać chce Robię sobie kawusię , może ktoś ma ochotę ? ja ja mam ochotę Sie Pan(i) częstuje http://herbata.info.pl/obrazki/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts