kze 15.05.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Hurra!!!Nie jestem sam!!!Wczoraj byłem na spotkaniu grupy Tarchomin-Białołęka, a przed tem 1h na grilu u Whispera... A co słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Z godziny napisania posta wychodzi, że spóźniłem się jakieś.. 4minuty.. ja też jestem po 4, teraz już może 5 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 No tak,... jak ja przyszedłem to Joanna i Janusz sobie poszli... Znowu jestem O super!!! We trójkę (a może czwórkę) będzie raźniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Hurra!!! Nie jestem sam!!! Wczoraj byłem na spotkaniu grupy Tarchomin-Białołęka, a przed tem 1h na grilu u Whispera... A co słychać u Ciebie? No to się rozbijasz!! Ja robiłam "domowe porządki", a potem dłuuugi spacer z dziewczynami, bo Janusz musiał popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! Gratulacje!!! Ja dopiero jestem na etapie myslenia o ogrodzeniu... A jak tam grill u Prezesa????? Mają stan surowy otawarty i nakrywają go dachem. Buduje z BK (tak jak jak pewnie). Obejrzałem jego garaż na 2 samochody. Ma mieć 5,76m szerokości (wewnątrz) i 5m bramę. Taką bramę to pewnie ja też bedę miał. Ale polecił mi bym zrobił sobie garaż na 6m (w projekcie mam 5.50m..) A tak to smaczne kiełbaski, mięsko, piwko (wypiłem jedno na spółę z żoną, bo ja samochodem, a żona w ciązy.. ) Spotkałęm Jeziera i Abrombę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Hurra!!! Nie jestem sam!!! Wczoraj byłem na spotkaniu grupy Tarchomin-Białołęka, a przed tem 1h na grilu u Whispera... A co słychać u Ciebie? No to się rozbijasz!! Ja robiłam "domowe porządki", a potem dłuuugi spacer z dziewczynami, bo Janusz musiał popracować Żona też coś mówiła o rozbijaniu, ale daliśmy radę. Troszkę nas wytrzęsło po drodze do Whisopera i maluszek (lub maluszka) w brzuchu zaczął kopać... Chyba podskakiwanie w brzuchu w samochodzie nie spodobało mu się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej To umowę przedwstępna będziesz miał w formie aktu notarialnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej To umowę przedwstępna będziesz miał w formie aktu notarialnego? przedwstępna i zaliczka już była. teraz spisujemy u notariusza i czekamy, czy AWR nie będzie chciała naszej działki, bo mimo że jest to miasto działka kwalifikuje się na rolną. hi będę rolnikiem mając 1200m2 działki. Co prawda moja córcia chce hodować kozę. przedtem marzyła o koniu,np.falabelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Hurra!!! Nie jestem sam!!! Wczoraj byłem na spotkaniu grupy Tarchomin-Białołęka, a przed tem 1h na grilu u Whispera... A co słychać u Ciebie? No to się rozbijasz!! Ja robiłam "domowe porządki", a potem dłuuugi spacer z dziewczynami, bo Janusz musiał popracować Żona też coś mówiła o rozbijaniu, ale daliśmy radę. Troszkę nas wytrzęsło po drodze do Whisopera i maluszek (lub maluszka) w brzuchu zaczął kopać... Chyba podskakiwanie w brzuchu w samochodzie nie spodobało mu się.. Gratuluję! Czy to pierwsze dziecię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej WOW no to gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! Gratulacje!!! Ja dopiero jestem na etapie myslenia o ogrodzeniu... A jak tam grill u Prezesa????? Mają stan surowy otawarty i nakrywają go dachem. Buduje z BK (tak jak jak pewnie). Obejrzałem jego garaż na 2 samochody. Ma mieć 5,76m szerokości (wewnątrz) i 5m bramę. Taką bramę to pewnie ja też bedę miał. Ale polecił mi bym zrobił sobie garaż na 6m (w projekcie mam 5.50m..) A tak to smaczne kiełbaski, mięsko, piwko (wypiłem jedno na spółę z żoną, bo ja samochodem, a żona w ciązy.. ) Spotkałęm Jeziera i Abrombę. to impreza musiała być świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Hurra!!! Nie jestem sam!!! Wczoraj byłem na spotkaniu grupy Tarchomin-Białołęka, a przed tem 1h na grilu u Whispera... A co słychać u Ciebie? No to się rozbijasz!! Ja robiłam "domowe porządki", a potem dłuuugi spacer z dziewczynami, bo Janusz musiał popracować Żona też coś mówiła o rozbijaniu, ale daliśmy radę. Troszkę nas wytrzęsło po drodze do Whisopera i maluszek (lub maluszka) w brzuchu zaczął kopać... Chyba podskakiwanie w brzuchu w samochodzie nie spodobało mu się.. Gratuluję! Czy to pierwsze dziecię? Pierwsze.. Termin na cyerwiec... A w dodatku Honda ma twarde Zawieszenie,fajne przy pokonywaniu zakrętów, ale na drodze różnej od asfaltowej to niekoniecznie (tzn. dla mojej żony niekoniecznie.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej WOW no to gratulacje!!!! dzięki! a potem zaczniemy ciernistą??? i ponoć upojną drogę do naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! Gratulacje!!! Ja dopiero jestem na etapie myslenia o ogrodzeniu... A jak tam grill u Prezesa????? Mają stan surowy otawarty i nakrywają go dachem. Buduje z BK (tak jak jak pewnie). Obejrzałem jego garaż na 2 samochody. Ma mieć 5,76m szerokości (wewnątrz) i 5m bramę. Taką bramę to pewnie ja też bedę miał. Ale polecił mi bym zrobił sobie garaż na 6m (w projekcie mam 5.50m..) A tak to smaczne kiełbaski, mięsko, piwko (wypiłem jedno na spółę z żoną, bo ja samochodem, a żona w ciązy.. ) Spotkałęm Jeziera i Abrombę. Zaluje, ze my nie moglismy podjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Kze a tak a propos garazu, to u nas jest 6,40 szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Hurra!!! Nie jestem sam!!! Wczoraj byłem na spotkaniu grupy Tarchomin-Białołęka, a przed tem 1h na grilu u Whispera... A co słychać u Ciebie? No to się rozbijasz!! Ja robiłam "domowe porządki", a potem dłuuugi spacer z dziewczynami, bo Janusz musiał popracować Żona też coś mówiła o rozbijaniu, ale daliśmy radę. Troszkę nas wytrzęsło po drodze do Whisopera i maluszek (lub maluszka) w brzuchu zaczął kopać... Chyba podskakiwanie w brzuchu w samochodzie nie spodobało mu się.. Gratuluję! Czy to pierwsze dziecię? Pierwsze.. Termin na cyerwiec... A w dodatku Honda ma twarde Zawieszenie,fajne przy pokonywaniu zakrętów, ale na drodze różnej od asfaltowej to niekoniecznie (tzn. dla mojej żony niekoniecznie.. ) my w ciąży (ostatniej) jeździliśmy Xarą i nie narzekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! Gratulacje!!! Ja dopiero jestem na etapie myslenia o ogrodzeniu... A jak tam grill u Prezesa????? Mają stan surowy otawarty i nakrywają go dachem. Buduje z BK (tak jak jak pewnie). Obejrzałem jego garaż na 2 samochody. Ma mieć 5,76m szerokości (wewnątrz) i 5m bramę. Taką bramę to pewnie ja też bedę miał. Ale polecił mi bym zrobił sobie garaż na 6m (w projekcie mam 5.50m..) A tak to smaczne kiełbaski, mięsko, piwko (wypiłem jedno na spółę z żoną, bo ja samochodem, a żona w ciązy.. ) Spotkałęm Jeziera i Abrombę. to impreza musiała być świetna GA my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? Fajna, fajna była tylko, że jednego dnia miałem 2 spotkania... Oba były super... A na spotkaniu grupy Tarchomin - Białołęka to w sumie nawet niezłą gromadka była... http://kzegarowski.photosite.com/~photos/tn/2_348.ts1116160798000.jpg Od lewej W40, Broncio, moja Żona, Efkakonewka, Jacek69, Żona Jacka69, Żona w40 i Jane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Kze a tak a propos garazu, to u nas jest 6,40 szeroki I jak??? OK? Dużo miejsca? Ja mam wątpliwości, co do moich 5,50m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts