kze 15.05.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej WOW no to gratulacje!!!! dzięki! a potem zaczniemy ciernistą??? i ponoć upojną drogę do naszego domku Też przyłaczam się do gratulacji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Faktycznie byla Was niezla gromadka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Kze a tak a propos garazu, to u nas jest 6,40 szeroki I jak??? OK? Dużo miejsca? Ja mam wątpliwości, co do moich 5,50m... U nas garaz ma 50 m2 wiec jest naprawde duzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Faktycznie byla Was niezla gromadka...... A jak podjechało 6 samochodów pod działkę Broncia to jego teśc (chyba) pomyslał, że to jakaś kontrola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej WOW no to gratulacje!!!! dzięki! a potem zaczniemy ciernistą??? i ponoć upojną drogę do naszego domku Eeee tam zaraz ciernista toz to sama przyjemnosc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Kze a tak a propos garazu, to u nas jest 6,40 szeroki I jak??? OK? Dużo miejsca? Ja mam wątpliwości, co do moich 5,50m... U nas garaz ma 50 m2 wiec jest naprawde duzy..... To widzę, że po długości masz 7.80. Ja mam garaż na 7m. Ale ciekawi mnie Twoje podejście i (może) doświadczenie z 6.40.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Faktycznie byla Was niezla gromadka...... A jak podjechało 6 samochodów pod działkę Broncia to jego teśc (chyba) pomyslał, że to jakaś kontrola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej WOW no to gratulacje!!!! dzięki! a potem zaczniemy ciernistą??? i ponoć upojną drogę do naszego domku Eeee tam zaraz ciernista toz to sama przyjemnosc.... Mam taką nadzieję, bo broniłam się przed tą decyzją ( tzn.o budowie) dość długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Hurra!!! Nie jestem sam!!! Wczoraj byłem na spotkaniu grupy Tarchomin-Białołęka, a przed tem 1h na grilu u Whispera... A co słychać u Ciebie? No to się rozbijasz!! Ja robiłam "domowe porządki", a potem dłuuugi spacer z dziewczynami, bo Janusz musiał popracować Żona też coś mówiła o rozbijaniu, ale daliśmy radę. Troszkę nas wytrzęsło po drodze do Whisopera i maluszek (lub maluszka) w brzuchu zaczął kopać... Chyba podskakiwanie w brzuchu w samochodzie nie spodobało mu się.. Gratuluję! Czy to pierwsze dziecię? Pierwsze.. Termin na cyerwiec... A w dodatku Honda ma twarde Zawieszenie,fajne przy pokonywaniu zakrętów, ale na drodze różnej od asfaltowej to niekoniecznie (tzn. dla mojej żony niekoniecznie.. ) my w ciąży (ostatniej) jeździliśmy Xarą i nie narzekałam Po asfadzie, czy po innych nawierzchniach też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Faktycznie byla Was niezla gromadka...... A jak podjechało 6 samochodów pod działkę Broncia to jego teśc (chyba) pomyslał, że to jakaś kontrola.. Trzeba przewidzieć miejsce przed domem na kilka samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Kze a tak a propos garazu, to u nas jest 6,40 szeroki I jak??? OK? Dużo miejsca? Ja mam wątpliwości, co do moich 5,50m... U nas garaz ma 50 m2 wiec jest naprawde duzy..... To widzę, że po długości masz 7.80. Ja mam garaż na 7m. Ale ciekawi mnie Twoje podejście i (może) doświadczenie z 6.40.. Nie znosze sie przeciskac miedzy samochodami, uwazac czy nie obije drzwi i dlatego jest szerszy. Szerszy jest wygodniejszy po prostu i dlatego taki zaprojektowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Faktycznie byla Was niezla gromadka...... A jak podjechało 6 samochodów pod działkę Broncia to jego teśc (chyba) pomyslał, że to jakaś kontrola.. Trzeba przewidzieć miejsce przed domem na kilka samochodów Stanęlismy na ulicy... Ale generalnie 6samochodów to byłoby spore obciązenie dla chyba każdej działki... No na moich 622mkw to liczę tak: 2 w garażu i ze 2 przed to chyba max... Reszta to musiałaby chyba na ulicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej WOW no to gratulacje!!!! dzięki! a potem zaczniemy ciernistą??? i ponoć upojną drogę do naszego domku Eeee tam zaraz ciernista toz to sama przyjemnosc.... Mam taką nadzieję, bo broniłam się przed tą decyzją ( tzn.o budowie) dość długo. Zobaczysz Joasiu nie bedziesz sie mogla doczekac budowy, a potem jak dziecko bedziesz sie cieszyc z kazdej rzeczy po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Hurra!!! Nie jestem sam!!! Wczoraj byłem na spotkaniu grupy Tarchomin-Białołęka, a przed tem 1h na grilu u Whispera... A co słychać u Ciebie? No to się rozbijasz!! Ja robiłam "domowe porządki", a potem dłuuugi spacer z dziewczynami, bo Janusz musiał popracować Żona też coś mówiła o rozbijaniu, ale daliśmy radę. Troszkę nas wytrzęsło po drodze do Whisopera i maluszek (lub maluszka) w brzuchu zaczął kopać... Chyba podskakiwanie w brzuchu w samochodzie nie spodobało mu się.. Gratuluję! Czy to pierwsze dziecię? Pierwsze.. Termin na cyerwiec... A w dodatku Honda ma twarde Zawieszenie,fajne przy pokonywaniu zakrętów, ale na drodze różnej od asfaltowej to niekoniecznie (tzn. dla mojej żony niekoniecznie.. ) my w ciąży (ostatniej) jeździliśmy Xarą i nie narzekałam Po asfadzie, czy po innych nawierzchniach też? Po różnych z dołami włącznie. Jak na razie jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Co prawda nie kierowałam hondą więc nie mam z nią porównania. Xara jak mówi mój Luby ma miękkie zawieszenie i nie czuje się "polskich dróg", lub "dziur" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Kze a tak a propos garazu, to u nas jest 6,40 szeroki I jak??? OK? Dużo miejsca? Ja mam wątpliwości, co do moich 5,50m... U nas garaz ma 50 m2 wiec jest naprawde duzy..... To widzę, że po długości masz 7.80. Ja mam garaż na 7m. Ale ciekawi mnie Twoje podejście i (może) doświadczenie z 6.40.. Nie znosze sie przeciskac miedzy samochodami, uwazac czy nie obije drzwi i dlatego jest szerszy. Szerszy jest wygodniejszy po prostu i dlatego taki zaprojektowalismy. No, ale skąd Ci wyszło 6.40? Jakoś wyliczałaś? Masz znajomych co mają takiej szerokości garaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my dzis kupilismy siatke i w koncu ogrodzimy dzialke, oprocz tego szalowanie skonczone.....hurrraaaaa i moze w czwartek zalejemy strop!!!! A jak tam grill u Prezesa????? a my jutro do natariusza na podpisanie umowy wstepnej WOW no to gratulacje!!!! dzięki! a potem zaczniemy ciernistą??? i ponoć upojną drogę do naszego domku Eeee tam zaraz ciernista toz to sama przyjemnosc.... Mam taką nadzieję, bo broniłam się przed tą decyzją ( tzn.o budowie) dość długo. Zobaczysz Joasiu nie bedziesz sie mogla doczekac budowy, a potem jak dziecko bedziesz sie cieszyc z kazdej rzeczy po kolei. Mam taką nadzieję. Na razie nie chce mi się robić tzw.kariery naukowej. Chcę zrobić coś dla siebie i nie tylko, a nie cały czas pędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Kze gratulacje!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.05.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Monka, oglądałam projekt Twojego domu - ŚLICZNY !!!!! Dzięki Sonika mój nie będzie aż tak śliczny bo ze względu na koszty zrezygnowaliśmy z wykuszu i balkonu nad wykuszem no i w związku z tym elewacja frontowa bedzie dużo uboższa bo będą na niej dwa okna u górze i jedno duże okno na dole Mam obawy czy to bedzie dobrze wygladało gryzę się tym cały czas i stąd się wziął piątkowy dół Dzień dobry wszystkim jeszcze raz Monka, a na tych zmianach dużo zaoszczędzisz? Może nie warto??? Sonika myślę że warto bo po pierwsze nie lubię myć okien i odeszło mi parę sztuk z wykusza a po drugie nie chcę mieć balkonu bo uważam że i tak się z niego mało korzysta (przynajmniej tak było w domu moich rodziców i jak tylko nadarzyła się okazaja w czasie remontu to go zlikwidowali) No i odpada mi problem mostka termicznego przynajmniej o to nie będę sie martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Gratulacje Kze! Jak zwykle robisz to tak, jak na Mistrza przystało- fajna pogawędka i człowiek nawet nie zauważy kiedy zaczynasz nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.05.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 No i oczywiście witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts