Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Kze a tak a propos garazu, to u nas jest 6,40 szeroki

I jak??? OK? Dużo miejsca? Ja mam wątpliwości, co do moich 5,50m...

U nas garaz ma 50 m2 wiec jest naprawde duzy.....

To widzę, że po długości masz 7.80. Ja mam garaż na 7m. Ale ciekawi mnie Twoje podejście i (może) doświadczenie z 6.40..

Nie znosze sie przeciskac miedzy samochodami, uwazac czy nie obije drzwi i dlatego jest szerszy. Szerszy jest wygodniejszy po prostu i dlatego taki zaprojektowalismy.

No, ale skąd Ci wyszło 6.40? Jakoś wyliczałaś? Masz znajomych co mają takiej szerokości garaż?

Nie. Mial byc szerszy, ale wtedy nie moglibysmy miec w garazu okien. To byla maksymalna szerokosc jaka mogl miec z oknami. I stad akurat 6,40.

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po różnych z dołami włącznie. Jak na razie jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Co prawda nie kierowałam hondą więc nie mam z nią porównania. Xara jak mówi mój Luby ma miękkie zawieszenie i nie czuje się "polskich dróg", lub "dziur"

No właśnie, Xara ma miękkie.. raz miałęm okazję jechać, ale za krótko by wyrobić sobie zdanie... Honda ma twarde. Na prawdę miło pokonuje się zakręty, ale do wożenia kobiety w ciązy zbytnio się nie nadaje - to chyba jeden z nielicznych manklamentów... A może to ja za szybko jeżdzę i na drodze polnej (szutrowej) powinienem wolniej... bardziej roddzinnie..

Po różnych z dołami włącznie. Jak na razie jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Co prawda nie kierowałam hondą więc nie mam z nią porównania. Xara jak mówi mój Luby ma miękkie zawieszenie i nie czuje się "polskich dróg", lub "dziur"

No właśnie, Xara ma miękkie.. raz miałęm okazję jechać, ale za krótko by wyrobić sobie zdanie... Honda ma twarde. Na prawdę miło pokonuje się zakręty, ale do wożenia kobiety w ciązy zbytnio się nie nadaje - to chyba jeden z nielicznych manklamentów... A może to ja za szybko jeżdzę i na drodze polnej (szutrowej) powinienem wolniej... bardziej roddzinnie..

Może :wink:

Gratulacje Kze! Jak zwykle robisz to tak, jak na Mistrza przystało- fajna pogawędka i człowiek nawet nie zauważy kiedy zaczynasz nową stronkę :wink:

Dzięki. Kilka razy udało mi się przez przypadek zdobyć pkt...Teraz też.. :oops: Bo generalnie od kiedy uzyskałem przewagę 3-4pkt to przestałem snajperować... Chcę być koleżeński i od tego mementu .. już zdobyłem 2 pkt bez liczenia... A chciałem, aby stawka bardziej wyrównała się...

Joasiu Xsara jest typowym francuskim mieciutkim, wygodniutkim samochodem.......niesety te nowe maja juz duzo twardsze zawieszenie

My jeździmy nią już 5 lat (jak ten czas leci) i ze względu na planowaną budowę chcemy jeszcze pojeździć. Kupiliśmy tylko mała"pandkę", żebym mogłado pracy jeździć i dzieci rozwozić

Joasiu Xsara jest typowym francuskim mieciutkim, wygodniutkim samochodem.......niesety te nowe maja juz duzo twardsze zawieszenie

My jeździmy nią już 5 lat (jak ten czas leci) i ze względu na planowaną budowę chcemy jeszcze pojeździć. Kupiliśmy tylko mała"pandkę", żebym mogłado pracy jeździć i dzieci rozwozić

I te wlasnie byly jeszcze fajniusie..... :D

Monka sliczny ten Twoj domek!!! :D

No to kiedy zaczynacie????

A dachowka tez niebieska bedzie????

Zgadzam się!!

2 pokoje na dole, podobnie ja mam mieć. To jest bardzo dobry pomysł, gdyż całą górę można zostawić np. dzieciom, a samemu głownie żyć na dole. A poza tym jak ktoś złamie nogę lub po porostu jest chory to ma gdzie leżeć. A i pokój gościnny (lub ewentualnie dla kogoś starszego) na dole jest wskazany...

I te wlasnie byly jeszcze fajniusie..... :D

To czuć. Znajomi kupili już nowszą i faktycznie trochę gorsza

Dzięki Moniś :lol: tak jak pisałam wcześniej trochę straci na uroku przez likwidację wykusza ale nam i tak się podoba :) Dachówkę planujemy grafitowa lub antracytową, zobaczymy jeszce :roll: Generalnie będzie podobnie jak w projekcie :D

No i oczywiście witam wszystkich :D

Cześć Monka!

Co słychać.?

Cześć :)

w sumie to nic nie słychać, ciężki dzień mam dzisiaj, głowa boli :-? bo za dużo trunków wczoraj wypiłam :oops: i do tego jeszcze tak ponuro i deszczowo za oknem.

To gdzieś Ty imprezowała? Opowiadaj! Dobrze, że dzis do pracy nie trzeba iść...

No i oczywiście witam wszystkich :D

Cześć Monka!

Co słychać.?

Cześć :)

w sumie to nic nie słychać, ciężki dzień mam dzisiaj, głowa boli :-? bo za dużo trunków wczoraj wypiłam :oops: i do tego jeszcze tak ponuro i deszczowo za oknem.

Monka no to wspolczuje!!!!!!!!!

Zgadzam się!!

2 pokoje na dole, podobnie ja mam mieć. To jest bardzo dobry pomysł, gdyż całą górę można zostawić np. dzieciom, a samemu głownie żyć na dole. A poza tym jak ktoś złamie nogę lub po porostu jest chory to ma gdzie leżeć. A i pokój gościnny (lub ewentualnie dla kogoś starszego) na dole jest wskazany...

My chcemy salon+ pokój dodatkowy, bo jak piszesz...