Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sonika, piękne zdjęcia z Chin, bardzo Ci zazdroszczę tej wycieczki. To musi być niesamowite przeżycie. Może i ja kiedyś wyruszę w taką podróż (chociaż strasznie boję się latania samolotem :oops: )

Badi, ależ Ty masz wielgaśny dom :o :D i zdolne dzieciaki :D

Monka, fajowy domek :D a wykuszem się nie martw-tak jak powiedziałaś zawsze mniej okien do mycia :wink:

Wszystkim gratuluję postępów na budowie. Jeju nie mam czasu za wiele pisać, bo nagle wszystko u nas ruszyło i czasu brak :roll: :D Ale czytam, czytam i kibicuje "stukaczom"

:D

Co przyjdę, to nikogo nie ma.... :cry: :cry: :cry:

No jak to, ja jestem :D

Joola przyszła :lol: :lol: :lol:

Pisz, pisz co tam u Ciebie? Jak prace wykończeniowe i jakie decyzje kafelkowe?????

Oj Sonika :wink: No więc tak: Prace wykończeniowe trwają :D Właśnie ocieplamy dom i robimy elewację. Wybrałam też kafelki do małej łazienki (to te z dekorkami w latarnie morskie) i zamówiłam więc te będą na 100%! Duża łazienka jeszcze nie wybrana ale nie będzie bambusowa, bo jak Ci pisałam na "żywo" wyglądała jakoś tak sino :roll: Najprawdopodobniej będzie w beżowych kolorach. W tym tygodniu zamawiam też kuchnię, nawet znalazłam do niej kafelki. Tylko cały czas mamy problem co dać na podłogę na całym parterze. W swoim wątku pisałaś, że też znalazłaś jakieś płytki do kuchni-może pamiętasz jakie to były i podałabyś mi linka do nich?