Gość 16.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi widzialam Twoj domek......olbrzymiasty!!!!!! Ilez on ma metrow???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 I mam do Ciebie pytanie dotyczace tego zgloszenia budowy plotu: czy trzeba tez miec mapke i wrysowac to na mapce????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 I mam do Ciebie pytanie dotyczace tego zgloszenia budowy plotu: czy trzeba tez miec mapke i wrysowac to na mapce????? byłoby wskazane !!! wejdź na strone internetową starostwa i tam wszystko jest napisane i można druknąć potrzebne formularze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maksiu gratuluje zdobycia stronki|!!!!!!! no dobra... ponieważ nie było chetnych do wyjaśnienia mi w czym rzecz.. to sam sobie przejrzalem kilka poprzednich pod stron.. i chyba juz zalapałem w czym rzecz.... w związku tym mam prośbe do prezesa Whispera (chyba tak Go tu nazywają), o to aby nie przyznawał mi punktu za otwarcie strony, a punkt przyznal badi... cieżko sie napracowała, i slusznie sie jej nalezy... a ja tylko sie niepotrzebne wtrąciłem... Whisper.. chłopie... zrób o co Cię prosi starszy kolega... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 moze mi ktoś wytłumaczyć w czym sprawa z tymi listami rekordzistów? m. jest mi smutno, bo się nasiedziałam........... wybacz... nie miałem pojęcia... ale może przynajmniej mi wyjaśnisz w czym rzecz? m. w zdobywaniu kolejnej strony co charakteryzuje się umieszczeniem własnego posta jako pierwszego na danej stronie........... byłam blisko i dlatego się troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maksiu gratuluje zdobycia stronki|!!!!!!! no dobra... ponieważ nie było chetnych do wyjaśnienia mi w czym rzecz.. to sam sobie przejrzalem kilka poprzednich pod stron.. i chyba juz zalapałem w czym rzecz.... w związku tym mam prośbe do prezesa Whispera (chyba tak Go tu nazywają), o to aby nie przyznawał mi punktu za otwarcie strony, a punkt przyznal badi... cieżko sie napracowała, i slusznie sie jej nalezy... a ja tylko sie niepotrzebne wtrąciłem... Whisper.. chłopie... zrób o co Cię prosi starszy kolega... m. nie ma sprawy, odrobię to sobie przy następnej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maksiu gratuluje zdobycia stronki|!!!!!!! no dobra... ponieważ nie było chetnych do wyjaśnienia mi w czym rzecz.. to sam sobie przejrzalem kilka poprzednich pod stron.. i chyba juz zalapałem w czym rzecz.... w związku tym mam prośbe do prezesa Whispera (chyba tak Go tu nazywają), o to aby nie przyznawał mi punktu za otwarcie strony, a punkt przyznal badi... cieżko sie napracowała, i slusznie sie jej nalezy... a ja tylko sie niepotrzebne wtrąciłem... Whisper.. chłopie... zrób o co Cię prosi starszy kolega... m. nie ma sprawy, odrobię to sobie przy następnej okazji nie ma mowy.. na swój punkt musze sobie sam zapracować, a ten należał się tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi widzialam Twoj domek......olbrzymiasty!!!!!! Ilez on ma metrow???? niewiele większy od twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maksiu gratuluje zdobycia stronki|!!!!!!! no dobra... ponieważ nie było chetnych do wyjaśnienia mi w czym rzecz.. to sam sobie przejrzalem kilka poprzednich pod stron.. i chyba juz zalapałem w czym rzecz.... w związku tym mam prośbe do prezesa Whispera (chyba tak Go tu nazywają), o to aby nie przyznawał mi punktu za otwarcie strony, a punkt przyznal badi... cieżko sie napracowała, i slusznie sie jej nalezy... a ja tylko sie niepotrzebne wtrąciłem... Whisper.. chłopie... zrób o co Cię prosi starszy kolega... m. Maksiu, ale wlasnie na tym polega cala zabawa Niektorzy licza posty, inni maja szczescie........ Jeszcze raz gratulacje........Szczesciarz jestes i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi widzialam Twoj domek......olbrzymiasty!!!!!! Ilez on ma metrow???? niewiele większy od twojego Co to znaczy niewiele??? 100m2??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maksiu gratuluje zdobycia stronki|!!!!!!! no dobra... ponieważ nie było chetnych do wyjaśnienia mi w czym rzecz.. to sam sobie przejrzalem kilka poprzednich pod stron.. i chyba juz zalapałem w czym rzecz.... w związku tym mam prośbe do prezesa Whispera (chyba tak Go tu nazywają), o to aby nie przyznawał mi punktu za otwarcie strony, a punkt przyznal badi... cieżko sie napracowała, i slusznie sie jej nalezy... a ja tylko sie niepotrzebne wtrąciłem... Whisper.. chłopie... zrób o co Cię prosi starszy kolega... m. nie ma sprawy, odrobię to sobie przy następnej okazji nie ma mowy.. na swój punkt musze sobie sam zapracować, a ten należał się tobie... ale uważaj, bo przebywanie na tej stronie grozi kalectwem i pamiętaj robisz to na własną odpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 I mam do Ciebie pytanie dotyczace tego zgloszenia budowy plotu: czy trzeba tez miec mapke i wrysowac to na mapce????? byłoby wskazane !!! wejdź na strone internetową starostwa i tam wszystko jest napisane i można druknąć potrzebne formularze Wiem, wiem.......tyle, ze chyba o mapkach nic nie napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi widzialam Twoj domek......olbrzymiasty!!!!!! Ilez on ma metrow???? niewiele większy od twojego Co to znaczy niewiele??? 100m2??? mój ma 340 m2 tylko tak wygląda jakby był większy - złudzenie optyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Myslalm, ze duuuuzo wiekszy..... Badi a kiedy przeprowadzka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 I mam do Ciebie pytanie dotyczace tego zgloszenia budowy plotu: czy trzeba tez miec mapke i wrysowac to na mapce????? byłoby wskazane !!! wejdź na strone internetową starostwa i tam wszystko jest napisane i można druknąć potrzebne formularze Wiem, wiem.......tyle, ze chyba o mapkach nic nie napisali ja zgłaszałam razem z mapką i pani była szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.05.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam popołudniowo. A ja myślę że Maksio liczył posty i specjalnie zaliczył punkcik . Maksiu - przyznaj się. Nie ma się co wstydzić. Mamy w naszym gronie paru świetnych snajperów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Myslalm, ze duuuuzo wiekszy..... Badi a kiedy przeprowadzka???? mówiłam złudzenie optyczne przeprowadzka ( mam nadzieję ) w wakacje - najpóźniej w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam popołudniowo. A ja myślę że Maksio liczył posty i specjalnie zaliczył punkcik . Maksiu - przyznaj się. Nie ma się co wstydzić. Mamy w naszym gronie paru świetnych snajperów czołem wieczorowo a ja myślę, że to był przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi to zadam Ci jeszcze jedno pytanie: a jesli tam juz byl plot, ktory poprzedni wlascicel zglaszal to trzeba zglosuic budowe nowego???? Bedzie co prawda inny, ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Myslalm, ze duuuuzo wiekszy..... Badi a kiedy przeprowadzka???? mówiłam złudzenie optyczne przeprowadzka ( mam nadzieję ) w wakacje - najpóźniej w sierpniu A jak ida prace wnetrzarskie???? Bez problemow???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts