kasztanka 16.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ide poczytac sobie Twoj dziennik MAKSIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 pif-paf ty kolego MAKSIU !!!!!!!!!!!!! nie za duzo stron jak na pierwszy raz????? załujesz mi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Moniś, jeśli chodzi o strop, to co to jest te parę dni zwłoki...u mnie strop był wylany miesiąc póżniej Ale potem się już tego nie pamięta kładzenie stropu i zrobienie konstrukcji więźby dachowej to dwa etapy budowy ktore najmilej wspominam Maksiu ja kazdy etap jak na razie milo wspominam, najpierw te dziury w ziemi, ktore wydawaly mi sie przerazliwie male. Caly czas chodzila i pytalam czy aby na pewno sie nie pomylili w wymiarach.....potem zalewanie stropu, pilnowanie przez caly weekend czy aby nie jest mu za sucho......sciany parteru, ktore budowali w kosmicznym tempie. Najmniej podobalo mi sie chyba szalowanie, ale za to widok z pietra po raz pierwszy byl niesamowity. no ja nie mowie ze inne etapu nie byly mile... ale akurat te dwa szczegolnie zapadly mi w pamieci Mam tylko nadzieje, ze budowa bedzie mnie tak cieszyc do konca.... napewno... grunt to dopilnowac wszystkiego zawczasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ide poczytac sobie Twoj dziennik MAKSIU z jakiegos konkretnego powodu, czy tak poprostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Moniś, jeśli chodzi o strop, to co to jest te parę dni zwłoki...u mnie strop był wylany miesiąc póżniej Ale potem się już tego nie pamięta kładzenie stropu i zrobienie konstrukcji więźby dachowej to dwa etapy budowy ktore najmilej wspominam Maksiu ja kazdy etap jak na razie milo wspominam, najpierw te dziury w ziemi, ktore wydawaly mi sie przerazliwie male. Caly czas chodzila i pytalam czy aby na pewno sie nie pomylili w wymiarach.....potem zalewanie stropu, pilnowanie przez caly weekend czy aby nie jest mu za sucho......sciany parteru, ktore budowali w kosmicznym tempie. Najmniej podobalo mi sie chyba szalowanie, ale za to widok z pietra po raz pierwszy byl niesamowity. no ja nie mowie ze inne etapu nie byly mile... ale akurat te dwa szczegolnie zapadly mi w pamieci Mam tylko nadzieje, ze budowa bedzie mnie tak cieszyc do konca.... napewno... grunt to dopilnowac wszystkiego zawczasu.. No tak, zeby potem nie bylo: madry Polak po...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Moniś, jeśli chodzi o strop, to co to jest te parę dni zwłoki...u mnie strop był wylany miesiąc póżniej Ale potem się już tego nie pamięta kładzenie stropu i zrobienie konstrukcji więźby dachowej to dwa etapy budowy ktore najmilej wspominam Maksiu ja kazdy etap jak na razie milo wspominam, najpierw te dziury w ziemi, ktore wydawaly mi sie przerazliwie male. Caly czas chodzila i pytalam czy aby na pewno sie nie pomylili w wymiarach.....potem zalewanie stropu, pilnowanie przez caly weekend czy aby nie jest mu za sucho......sciany parteru, ktore budowali w kosmicznym tempie. Najmniej podobalo mi sie chyba szalowanie, ale za to widok z pietra po raz pierwszy byl niesamowity. no ja nie mowie ze inne etapu nie byly mile... ale akurat te dwa szczegolnie zapadly mi w pamieci Mam tylko nadzieje, ze budowa bedzie mnie tak cieszyc do konca.... Tak trzymaj! Bo po co budować, jeśli nas to nie będzie cieszyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Joasiu a Wy juz byliscie u notariusza???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Moniś, jeśli chodzi o strop, to co to jest te parę dni zwłoki...u mnie strop był wylany miesiąc póżniej Ale potem się już tego nie pamięta kładzenie stropu i zrobienie konstrukcji więźby dachowej to dwa etapy budowy ktore najmilej wspominam Maksiu ja kazdy etap jak na razie milo wspominam, najpierw te dziury w ziemi, ktore wydawaly mi sie przerazliwie male. Caly czas chodzila i pytalam czy aby na pewno sie nie pomylili w wymiarach.....potem zalewanie stropu, pilnowanie przez caly weekend czy aby nie jest mu za sucho......sciany parteru, ktore budowali w kosmicznym tempie. Najmniej podobalo mi sie chyba szalowanie, ale za to widok z pietra po raz pierwszy byl niesamowity. no ja nie mowie ze inne etapu nie byly mile... ale akurat te dwa szczegolnie zapadly mi w pamieci Mam tylko nadzieje, ze budowa bedzie mnie tak cieszyc do konca.... napewno... grunt to dopilnowac wszystkiego zawczasu.. No tak, zeby potem nie bylo: madry Polak po...... i pamietac o podstawowej zasadzie.. jak ekipa mowi ze cos mozna zrobic lepiej niz w projekcie to oznacza to tylko jedno.. ze chca cos zrobic latwiej dla nich do wykonania, a przy okazji cos popsuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.05.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maksiu jak burza... A co do ilości punktów, to zgadzały się, zanim wyjechałem, więc... powinny się zgadzać i teraz. Prawdaaa? Ale jak będę miał chwilkę (raczej długą), to może policzę jeszcze raz? AKTUALNY RANKING 1. kze-36 2. Kasztanka-29 3. Whisper-27 4. Sonika-25 5. Fizyk-23 6. Badi-22 7. Moniś-20 8. Monka-14 9. Joanna i Janusz-12 10.Agniesia-10 11. Andrzejka-9 12. Aga J.G.-8 13. Teska -7 14. Joola - 6 15. maksiu - 4 16. Wojty-3, Ania-3 17. Daria-2 18. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jane - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 nie no skad! .................................................... fajowo budujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Joasiu a Wy juz byliscie u notariusza???????? TAK!!! Podpisaliśmy umowę wstępną i okazało się,że mimoiż jest to działka rolna to nasz poprzednik kupił ją z planem zagospodarowania,jako budowlano-usługową(plan jużjest nieważny) więc musimy czekaćtylko na zgodę gminy, a nie Ag.Wł.Rol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 SUPEROWA STRONKA Ze zdjeciami!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maksiu jak burza... A co do ilości punktów, to zgadzały się, zanim wyjechałem, więc... powinny się zgadzać i teraz. Prawdaaa? Prezesie jaka burza... ja tylko pociągnął :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 nie no skad! .................................................... fajowo budujesz! to było do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.05.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ide poczytac sobie Twoj dziennik MAKSIU z jakiegos konkretnego powodu, czy tak poprostu? tak po prostu ,............. jeszcze nie czytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.05.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Jak jest nas więcej, to stronki lecą, aż nie można nadążyć z czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Joasiu a Wy juz byliscie u notariusza???????? TAK!!! Podpisaliśmy umowę wstępną i okazało się,że mimoiż jest to działka rolna to nasz poprzednik kupił ją z planem zagospodarowania,jako budowlano-usługową(plan jużjest nieważny) więc musimy czekaćtylko na zgodę gminy, a nie Ag.Wł.Rol. No to gratulacje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ide poczytac sobie Twoj dziennik MAKSIU z jakiegos konkretnego powodu, czy tak poprostu? tak po prostu ,............. jeszcze nie czytalam a to czytaj dziecko. czytaj.. jednego konkurenta do pif-paf bedzie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 nie no skad! .................................................... fajowo budujesz! to było do mnie? ano do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/poniedzialek.gif Na szczęście się kończy Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts