kze 17.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki Monka, sdążyłas w ostatniej chwili, bo juz myslałam że uschnę. No i co wypatrzyłas na Skąpcu?? znalazłam zestaw Camedia C-765 Ultra Zoom + Karta pamięci XD 256 Mo + Etui PIX Bridge 16 x 9,5 x 12cm za 1414 zł. i sam aparat za 1185 zł. na Pixmani był najtańszy Ale powiedz, tak na prawdę, do czego będziesz używać tego aparatu? Do zdjęć na imprezach, wycieczkach, kwiatków, budowy, czy może robienia powiększeń do A3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki Monka, sdążyłas w ostatniej chwili, bo juz myslałam że uschnę. No i co wypatrzyłas na Skąpcu?? znalazłam zestaw Camedia C-765 Ultra Zoom + Karta pamięci XD 256 Mo + Etui PIX Bridge 16 x 9,5 x 12cm za 1414 zł. i sam aparat za 1185 zł. na Pixmani był najtańszy Ale powiedz, tak na prawdę, do czego będziesz używać tego aparatu? Do zdjęć na imprezach, wycieczkach, kwiatków, budowy, czy może robienia powiększeń do A3? tak naprawdę to do tego wszystkiego co napisałeś, dużej ilości powiększeń nie planuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ale nie ma to jak rywalizacja. Słynnymi snajperami są np. Fizyk i Prezes. Czyżbyś też chciał dołączyć do tego grona? oo prosze.. osobna kategoria.. snajperska :D zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witajcie Cześć Teska! Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka no wiesz kobieto....i nie weszłas??/ czyzby ten jasno zielony samochód jezdzacy po naszych drogach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika powiedz...czy gdzieś masz te piękne fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka byle cyfrowy..... To wiem na pewno monka... ile ludzi tyle zdań... ja polecam marke olympus.. jeszcze mnie ani razu nie zawiodła.. a zdjęcia aparaciki olympusa robią poprostu bombowe... bardzo dobra optyka.. ale który model myślę o C-760 jest w ofercie za 1110 zł albo C-765 ale kosztuje 1499 zł Witam w ten pochmurny, zapadany dzień. Monka, ja mam C-765, kupiłam przez internet. Robi fajne zdjęcia... Ja mam canona A85, 4mln. Bradzo fajny. Nagrałem nim np. avi z dzwiękiem z usg.. Albo połączyłem kilka zdjęć z avu'kami i zrobiłem mpg (format svga lub dvd) i wyszło bomba.. Polecam robić w rozdzielczości 4mln. Take zdjęcie zajmuje 1-1,5mb. 3mln robiłem zdjęcia Ew-ki domu i nie wyszła dobrze np. dachówka... Kze - byłes u Ew-ki???? W Opolu???? Byłem w u Ew-ki w Olesku. A Ty nie byłaś? Od Krakowa nie jest aż tak daleko... Jak jadąc z W-wy do Krakowa w Cześtochowie zrobiłem mały "skok w bok z żoną" do Oleska.. Nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki Monka, sdążyłas w ostatniej chwili, bo juz myslałam że uschnę. No i co wypatrzyłas na Skąpcu?? znalazłam zestaw Camedia C-765 Ultra Zoom + Karta pamięci XD 256 Mo + Etui PIX Bridge 16 x 9,5 x 12cm za 1414 zł. i sam aparat za 1185 zł. na Pixmani był najtańszy Pixmania z tego co pamiętam chyba cos dolicza za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika powiedz...czy gdzieś masz te piękne fotki?? Mam w komputerze i trochę jest na photosite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. kze-372. Kasztanka-293. Whisper-274. Sonika-255. Fizyk-236. Badi-227. Moniś-208. Monka-149. Joanna i Janusz-1210. Agniesia-1011. Andrzejka-912. Aga J.G.-813. Teska -714. Joola - 615. maksiu - 516. Wojty-3, Ania-317. Daria-218. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jane - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki Monka, sdążyłas w ostatniej chwili, bo juz myslałam że uschnę. No i co wypatrzyłas na Skąpcu?? znalazłam zestaw Camedia C-765 Ultra Zoom + Karta pamięci XD 256 Mo + Etui PIX Bridge 16 x 9,5 x 12cm za 1414 zł. i sam aparat za 1185 zł. na Pixmani był najtańszy Ale powiedz, tak na prawdę, do czego będziesz używać tego aparatu? Do zdjęć na imprezach, wycieczkach, kwiatków, budowy, czy może robienia powiększeń do A3? tak naprawdę to do tego wszystkiego co napisałeś, dużej ilości powiększeń nie planuję ... Oto watek na tym forum na temat aparatów cyfrowych http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=661789&highlight=#661789 Z 4mln możesz robić zdjęcia 19 na 13 i powinny wyjść OK. Ja zazwyczaj robię 10 na 15.... Jesli będziesz uzywac do imprez i wycieczek to nie kupuj drogiego, bo łatwo w takich okolicznościach uszkodzić go. Lepiej dokup większa kartę (min 512MB). Na budowie też nie tak trudno o uszkodzenia i/lub zabrudzenia. Poza tym budowę możesz spokojnie fotografowac 3mln. Co prawda jak zrobiłem zdjęcie dachu Ew-ki to w pewnym momencie mi nie wyszło wszystko (robiłem w rozdzielczości 1800 na 1200), ale można zrobić 2 zdjęcia i wtedy wszystko wyjdzie.. Tryb makro (do robienia z bliska np. kwiatków) ma większość aparatów. Widziałem ostatnio ofertę Nikon 5mln w FotoJoker (mniej niż 1000pln, chyba 900, ale nie pamietam). A nikon wydaje się bardziej kobiecy (tzn. bardziej podobał sie mojej zonie, ma więcej trybów automatycnych, a canon ma więcej trybów manulanych). Nikon ma własne akumulatorki, a do Canona wchodzą akumulatorki w kształcie paluszków. Tak więc jak wyczerpałyby się akumulatorki to moge kupić paluszki w kiosku i .. robić dalej zdjęcia. Konica-Minolta ma lepszy zoom (8x, 10x), a widziałem też Minoltę chyba A51 (nie pamietam symbolu) - 5mln, sama automatyka, duży monitorek (chyba 2.2 cala), ale bez wizera... Wybór nalezy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka no wiesz kobieto....i nie weszłas??/ czyzby ten jasno zielony samochód jezdzacy po naszych drogach?? Teska czasu było mało no i wiesz tak bez zapowiedzi a z zielonym samochodem nie mam nic wspólego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki Monka, sdążyłas w ostatniej chwili, bo juz myslałam że uschnę. No i co wypatrzyłas na Skąpcu?? znalazłam zestaw Camedia C-765 Ultra Zoom + Karta pamięci XD 256 Mo + Etui PIX Bridge 16 x 9,5 x 12cm za 1414 zł. i sam aparat za 1185 zł. na Pixmani był najtańszy Ale powiedz, tak na prawdę, do czego będziesz używać tego aparatu? Do zdjęć na imprezach, wycieczkach, kwiatków, budowy, czy może robienia powiększeń do A3? tak naprawdę to do tego wszystkiego co napisałeś, dużej ilości powiększeń nie planuję ... Oto watek na tym forum na temat aparatów cyfrowych http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=661789&highlight=#661789 Z 4mln możesz robić zdjęcia 19 na 13 i powinny wyjść OK. Ja zazwyczaj robię 10 na 15.... Jesli będziesz uzywac do imprez i wycieczek to nie kupuj drogiego, bo łatwo w takich okolicznościach uszkodzić go. Lepiej dokup większa kartę (min 512MB). Na budowie też nie tak trudno o uszkodzenia i/lub zabrudzenia. Poza tym budowę możesz spokojnie fotografowac 3mln. Co prawda jak zrobiłem zdjęcie dachu Ew-ki to w pewnym momencie mi nie wyszło wszystko (robiłem w rozdzielczości 1800 na 1200), ale można zrobić 2 zdjęcia i wtedy wszystko wyjdzie.. Tryb makro (do robienia z bliska np. kwiatków) ma większość aparatów. Widziałem ostatnio ofertę Nikon 5mln w FotoJoker (mniej niż 1000pln, chyba 900, ale nie pamietam). A nikon wydaje się bardziej kobiecy (tzn. bardziej podobał sie mojej zonie, ma więcej trybów automatycnych, a canon ma więcej trybów manulanych). Nikon ma własne akumulatorki, a do Canona wchodzą akumulatorki w kształcie paluszków. Tak więc jak wyczerpałyby się akumulatorki to moge kupić paluszki w kiosku i .. robić dalej zdjęcia. Konica-Minolta ma lepszy zoom (8x, 10x), a widziałem też Minoltę chyba A51 (nie pamietam symbolu) - 5mln, sama automatyka, duży monitorek (chyba 2.2 cala), ale bez wizera... Wybór nalezy do Ciebie... czyli podsumowujac w jednym zdaniu... spokojnie możesz kupić ten aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka to z jakim kolorkiem macie cos wspólnego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka to z jakim kolorkiem macie cos wspólnego???? z czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 hmmm....czarny z kołem z tyłu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Teska: masz system kamer na zewnątrz sprawdzajacy jakie samochody przejezdzają w okolicy? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Ta gratuluję Maksiu super serii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Brawo Maksiu, widzę że Cię wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts