Teska 17.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maksiu mam i czujki jak ktos podjezdza do mnie...pełna kontrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Ta gratuluję Maksiu super serii!!! ile to ty masz tam swoich punkcikow???? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maksiu mam i czujki jak ktos podjezdza do mnie...pełna kontrola no to bomba.. mysz sie nie przeslizgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Ta gratuluję Maksiu super serii!!! ile to ty masz tam swoich punkcikow???? :D Tyle ile przyznał Prezes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Brawo Maksiu, widzę że Cię wciąga poprostu lubie byc dobrze poinformowany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maksiu jak juz robic to porzadnie nie po łebkach.... ale za to spie spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Ta gratuluję Maksiu super serii!!! ile to ty masz tam swoich punkcikow???? :D Tyle ile przyznał Prezes! a czy prezes przyznaje punkty okolicznościowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maksiu jak juz robic to porzadnie nie po łebkach.... ale za to spie spokojnie... i słusznie !!! nic na prowizorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Brawo Maksiu, widzę że Cię wciąga poprostu lubie byc dobrze poinformowany :D Już Cię wciagnęło, już Cie wciągneło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 kze: sprawdziłem... dopiero zaczynam a juz mam jeden rekord jak do tej pory po 3 strony pod rząd maja: moniś, kasztanka, whisper, agniesia, badi, kze a ja strzeliłem czwórke Brawo Maksiu, widzę że Cię wciąga poprostu lubie byc dobrze poinformowany :D Już Cię wciagnęło, już Cie wciągneło... a czy ja napisałem ze nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maksiu w swoim zywiole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 pif-paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 znowu deszcz zaczyna padać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maksiu w swoim zywiole... ja w swoim zywiole?? eee to jeszcze nie to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gratulacje Maksiu!! Normalnie musze chyba zaczęć zamiast pracować to zacząć strzelać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maksiu w swoim zywiole... ja w swoim zywiole?? eee to jeszcze nie to :D Oj widze, że Twój żywioł to są pkt w naszym rankingu... To jest narkotyk. Stwierdzam to po doświadczeniach z samym sobą... No, ale gdyby nie ludzie z którymi mozna tu pogadac to te pkt byłyby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Maksiu w swoim zywiole... ja w swoim zywiole?? eee to jeszcze nie to :D Oj widze, że Twój żywioł to są pkt w naszym rankingu... To jest narkotyk. Stwierdzam to po doświadczeniach z samym sobą... No, ale gdyby nie ludzie z którymi mozna tu pogadac to te pkt byłyby ... ee to tez nie to ... poprostu wykorzystuje do maksymum odrobine lzejszego obciazenia w pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gratulacje Maksiu!! Normalnie musze chyba zaczęć zamiast pracować to zacząć strzelać... Dzięki...pracuj pracuj... ja też to robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gratulacje Maksiu!! Normalnie musze chyba zaczęć zamiast pracować to zacząć strzelać... Dzięki...pracuj pracuj... ja też to robie No pracuję, ale do watku coraz bardziej mnie ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gratulacje Maksiu!! Normalnie musze chyba zaczęć zamiast pracować to zacząć strzelać... Dzięki...pracuj pracuj... ja też to robie No pracuję, ale do watku coraz bardziej mnie ciągnie... No dobra kze... ja wychodze na godzinke.. moze dłużej.. zostawiam Ci pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts