Sonika 17.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzien Dobry Rekordzisci!!!! Cześc Moniś Co słychać???? Czesc Soniko!!! Ech szkoda gadac, zimno brrrrr , mokro, paskudnie.... Czy u Was tez od rana leje???? Rano była burza, a teraz chwilowo spokój i sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 U mnie w nocy padało. Qrcze w takim tempie to mnie pasterka zastanie z tym stanem surowym Wlasnie, wlasnie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Może sie przyzwyczaiły. Można rozpalić ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Teraz nie pada. Może coś zbudują dzisiaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzisiaj mieli mi położyć kabelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Widze, ze Maksiu dalej trzaska kolejne stronki...... Kolejne gratulacje w takim razie skladam!!! Maksiowi tak się spodobało, że zapomniał iż jest w pracy. Kze zresztą też Nic nie zapomniałe, nic nie zapomniałe... Tylko mnie wciągneło... A poza tym lubię rywalizację, więc jak ktoś rzuca rękawicę to ją "podnoszę".. Rywalizacja rywalizacją, a ja myslałam, że lubisz nas . Tak po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sugerujesz że KZE nas nie lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Macie jakis wyprobowany sposob na komary?????? witamina B, podobno komary nie lubią zapachu jakie wydziela ciało po zażyciu witaminy No to chyba skocze do apteki, bo jesli nie, to zjedza mnie zywcem..... A u nas jakoś tych bestii niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sugerujesz że KZE nas nie lubi? Dlaczego sugerujecie, że Was nie lubię???? Myślę, że jest to nadinterpretacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sugerujesz że KZE nas nie lubi? Jestem pewna, że lubi, ale chciałam miec czarno na białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Może w końcu wyjdzie słoneczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 U mnie znowu leje.... ale teraz chociaz komarow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Widze, ze Maksiu dalej trzaska kolejne stronki...... Kolejne gratulacje w takim razie skladam!!! Maksiowi tak się spodobało, że zapomniał iż jest w pracy. Kze zresztą też Nic nie zapomniałe, nic nie zapomniałe... Tylko mnie wciągneło... A poza tym lubię rywalizację, więc jak ktoś rzuca rękawicę to ją "podnoszę".. Rywalizacja rywalizacją, a ja myslałam, że lubisz nas . Tak po prostu. Jak mogłaaś watpić, że Was nie lubię i nie lubię z Wami gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sugerujesz że KZE nas nie lubi? Dlaczego sugerujecie, że Was nie lubię???? Myślę, że jest to nadinterpretacja... KZE - prawda, że nas lubisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sugerujesz że KZE nas nie lubi? Jestem pewna, że lubi, ale chciałam miec czarno na białym. A może być czarno na szarym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 KZE - napisz czarno na białym - czy ty nas lubisz??????I czy bardziej od rywalizacji????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 KZE - napisz czarno na białym - czy ty nas lubisz?????? I czy bardziej od rywalizacji????? tak jest!!!!! Może być ewentualnie czarno na szarym, ale za to tłustymi, duzymi literami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 KZE - napisz czarno na białym - czy ty nas lubisz?????? I czy bardziej od rywalizacji????? Deklaracja KZE: Lubię wszystkich na forum Muratora (nawet Leona), a szczególnie forumowiczów z watku "Rekord wpisów", a także "Tarchomin-Białołęka" (w końcu jestem jego założycielem) oraz "Grupa Sprawna" (moi przyszli sąsiedzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Deklaracja KZE: Lubię wszystkich na forum Muratora (nawet Leona), a szczególnie forumowiczów z watku "Rekord wpisów", a także "Tarchomin-Białołęka" (w końcu jestem jego założycielem) oraz "Grupa Sprawna" (moi przyszli sąsiedzi) czy teraz wielkośc jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts