kze 17.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Czy macie jakis uklad z TP SA???? Zawsze pod koniec strony nostrada przestaje dzialac To moi kumple informatycy z TPSA przyblokowują Ci łacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gratulacje Whisper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 nowa strona toi wolniej piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 To trzeba przyspieszyć!!! Bo Maksiu nadejdzie i będzie pif-paf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.05.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 nowa strona toi wolniej piszemy Jak pisał milicjant do brata: "Piszę do Ciebie powoli bo wiem, że czytasz powoli..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 nowa strona toi wolniej piszemy Jak pisał milicjant do brata: "Piszę do Ciebie powoli bo wiem, że czytasz powoli..." "Żeglarzu jeśli nie znasz portu przeznaczenia, na pewno nie będą Ci wiały pomyślne wiatry" Kto nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Czy macie jakis uklad z TP SA???? Zawsze pod koniec strony nostrada przestaje dzialac To moi kumple informatycy z TPSA przyblokowują Ci łacze... Kze uwazaj...............zemsta bedzie slodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam witam, ale stukacie przeczytać trudno Czesc Agus!!!!!!! Ale dawno Cie nie bylo!!!!!!!!!!!! Za dużo dyżurów, potem imprezka komunia i tak zeszło teraz też tylko na chwilę i ide nadrabioać zaległości Forumowe Czyli tzw."normalne życie" Dlatego na razie dałam sobie spokój z dyżurami Ale ja pracuje tylko w systemnie 12 godzinnym Ni ema innego wyjścia a że raz mam ich więcej a raz mniej to już inna sprawa chociaż w rozrachunku miesiecznym jest to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 nowa strona toi wolniej piszemy Jak pisał milicjant do brata: "Piszę do Ciebie powoli bo wiem, że czytasz powoli..." "Żeglarzu jeśli nie znasz portu przeznaczenia, na pewno nie będą Ci wiały pomyślne wiatry" Kto nastepny? JA!! "Zemsta to jedyne danie, ktore najlepiej smakuje na zimno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 To trzeba przyspieszyć!!! Bo Maksiu nadejdzie i będzie pif-paf... co wy się tak tego maksia boicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 To trzeba przyspieszyć!!! Bo Maksiu nadejdzie i będzie pif-paf... co wy się tak tego maksia boicie??? Wszystkiego co jest nieznane to ludzie boją się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Czy macie jakis uklad z TP SA???? Zawsze pod koniec strony nostrada przestaje dzialac To moi kumple informatycy z TPSA przyblokowują Ci łacze... Kze uwazaj...............zemsta bedzie slodka Zaczynam się już obawiać... W szczególności, że napisałaś, że "zemsta ...na zimna... itd.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 To trzeba przyspieszyć!!! Bo Maksiu nadejdzie i będzie pif-paf... co wy się tak tego maksia boicie??? Wszystkiego co jest nieznane to ludzie boją się... oj kze nie mow tak.. bo pokaze zdjęcie na którym stoimy obok siebie i sie nie wyprzesz znajomości ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 To trzeba przyspieszyć!!! Bo Maksiu nadejdzie i będzie pif-paf... co wy się tak tego maksia boicie??? Wszystkiego co jest nieznane to ludzie boją się... oj kze nie mow tak.. bo pokaze zdjęcie na którym stoimy obok siebie i sie nie wyprzesz znajomości ze mna Pokaż, pokaż...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witamy Cześć Fizyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Tempo pisania spadło niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Tempo pisania spadło niemożliwe Jak to spadło??? Ja nie nadążam ... pracować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 To trzeba przyspieszyć!!! Bo Maksiu nadejdzie i będzie pif-paf... co wy się tak tego maksia boicie??? Wszystkiego co jest nieznane to ludzie boją się... oj kze nie mow tak.. bo pokaze zdjęcie na którym stoimy obok siebie i sie nie wyprzesz znajomości ze mna Pokaż, pokaż...!!!! kze w szarym swetrze.. ja nad nim http://212.244.189.200/murator/luska/45.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 no no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts