Sonika 14.01.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 czesc laska co ty tam masz w tym avatarku ? owce? Owce owce Mogę Ci jeszcze fajniejsze owce pokazać pokazuj a zab nie ma ? Witam wszystkich . Ja mam nowe żaby - sztuk trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Wstyd Od 16 żadnych wpisow. Ew-ka, opowiadaj jak tam było u Soniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 wczoraj zaliczyłam Pachnidło ....osoby o słabych nerwach nie są pożądane w kinie zwiastun filmu .... http://film.onet.pl/zwiastuny/11044,1725735,filmy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daroslaw 14.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 moj pierwszy post! Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 czescczesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 moj pierwszy post! Alleluja! to trza oblać http://www.netblok.pl/~noltychy/okazje/tyskie_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 czescczesc cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 tu jest PYTANIE DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daroslaw 14.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 dzieki za cieple przyjecie! pozwole sobie zatem zlozyc Wam i sobie spoznione zyczenia (powiedzmy, ze noworoczno-karnawalowe) - co prawda nie moje, ale z mojej ulubionej strony o Monty Pythonie: Zdrowia, szczęścia, pomyślności. Pieniędzy w jakiejkolwiek walucie. Zdjęcia z Polsatu i TV4 "Benny Hilla". Zdjęcia w "Gazecie Wyborczej" Romana G., ze zdjęcia go ze stanowiska. Zdjęcia w jakiejkolwiek gazecie zdjęcia innych polityków. Obniżenia cen wydawnictw związanych z MP. Obniżenia cen w ogóle. Podniesienia pensji. Wolnych sobót. Wolnych niedziel. Wolnych świąt. Wolnych związków zawodowych. Aby rodzice walczyli o swoje dzieci tak, jak księża z lustracją. Aby dzieci nie walczyły z rodzicami. Pokoju na świecie i wygrania konkursu Miss lub Mistera. Samych szóstek (dla uczniów). Samych szóstek (dla grających w totka). Samych szóstek (dla satanistów). Żeby Winnetou do końca świata mówił po niemiecku. Żeby polscy politycy mówi po polsku. Nowych afer (mogą być sex). Akcyzy na głupotę. Podatku od obietnic, z naliczeniem odsetek za zwłokę. Wolnych mediów (gaz, prąd, CO, woda). Wolnych zarodników. Kolorowych jarmarków. Żeby Ryś był godny Misia. Żeby rządzenie nie polegało tylko na walce z opozycją. Zlikwidowania wszystkich układów (oprócz słonecznego i scalonych). Komputerów dla każdego. Kingsajzu dla każdego. Każdego. Wszystkiego. Szarika na prezydenta. Cywila na premiera. Kaziowi, żeby się zakochał. Zimnej wódki (dla pijących). Gorącego jedzenia (dla jedzących). Dużo węgla i koksu (dla palących). Dużo koksu... (sorry). Dużo koobiet dla mężyczyzn. Dużo kobiet dla kobiet. Dużo mężczyzn dla mężczyzn. Znalezienia św. Graala. Znalezienia sensu życia. Znalezienia czegokolwiek. Niezgubienia czegokolwiek. Czegokolwiek. Zmiany koloru czcionki. Ale nie na taki. Innych życzeń tu nie wymienionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Albo dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wieczorowo Co słychać? Dawno cię nie było chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 to ja zmykam z nadzieją, że jutro mi ktoś z was odpowie na moje pytanie dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts