Sonika 17.05.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika a jak postepy lazienkowe?????? dzienna przeciętna utrzymuje się na stałym poziomie - dwie płytki/dzień. A u Ciebie jak idą prace???? Caly czas pada, wiec panowie siedza w swoim bungalowie i czekaja az przejdzie..... Mielismy w czwartek zalewac strop, ale jak tak dalej pojdzie, to nie zdazymy. u nas jakoś nie... od soboty ma być ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 ja ma mały ogródek U nas zostanie kwadrat ok. 600m2 i dodatkowo pasy wokol domu, wiec jest nad czym myslec 600 m2 to więcej niż cała moja działka. Jak pomysle o koszeniu trawnika, to wolalabym miec mniejsza dzialke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika a jak postepy lazienkowe?????? dzienna przeciętna utrzymuje się na stałym poziomie - dwie płytki/dzień. A u Ciebie jak idą prace???? Caly czas pada, wiec panowie siedza w swoim bungalowie i czekaja az przejdzie..... Mielismy w czwartek zalewac strop, ale jak tak dalej pojdzie, to nie zdazymy. u nas jakoś nie... od soboty ma być ładnie Wiesz d kiedy bedzie ladnie????? Jak tylko wylejemy strop!!!!!! I trzeba bedzie go zklewac woda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 ja ma mały ogródek U nas zostanie kwadrat ok. 600m2 i dodatkowo pasy wokol domu, wiec jest nad czym myslec 600 m2 to więcej niż cała moja działka. Jak pomysle o koszeniu trawnika, to wolalabym miec mniejsza dzialke coś wiem na ten temat. W sobotę kosiłam na naszej rekreacyjnej i myślałam, że się wykończę. A najgorsze jest to wywożenie skoszonej trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika a jak postepy lazienkowe?????? dzienna przeciętna utrzymuje się na stałym poziomie - dwie płytki/dzień. A u Ciebie jak idą prace???? Dwie plytki dziennie??? To przed wakacjami moze nawet uda mu sie skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika a jak postepy lazienkowe?????? dzienna przeciętna utrzymuje się na stałym poziomie - dwie płytki/dzień. A u Ciebie jak idą prace???? Caly czas pada, wiec panowie siedza w swoim bungalowie i czekaja az przejdzie..... Mielismy w czwartek zalewac strop, ale jak tak dalej pojdzie, to nie zdazymy. u nas jakoś nie... od soboty ma być ładnie Wiesz d kiedy bedzie ladnie????? Jak tylko wylejemy strop!!!!!! I trzeba bedzie go zklewac woda........ to się spiesz, bo lato ma być upalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika a jak postepy lazienkowe?????? dzienna przeciętna utrzymuje się na stałym poziomie - dwie płytki/dzień. A u Ciebie jak idą prace???? Caly czas pada, wiec panowie siedza w swoim bungalowie i czekaja az przejdzie..... Mielismy w czwartek zalewac strop, ale jak tak dalej pojdzie, to nie zdazymy. u nas jakoś nie... od soboty ma być ładnie Wiesz d kiedy bedzie ladnie????? Jak tylko wylejemy strop!!!!!! I trzeba bedzie go zklewac woda........ to się spiesz, bo lato ma być upalne. Oby, bo juz dosc mam tego zimna i deszczu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika a jak postepy lazienkowe?????? dzienna przeciętna utrzymuje się na stałym poziomie - dwie płytki/dzień. A u Ciebie jak idą prace???? Dwie plytki dziennie??? To przed wakacjami moze nawet uda mu sie skonczyc powiedział dwa dni temu, że jeszcze z dwa miesiące. A została mu tylko obudowa wanny, podłoga i fuga . Na mnie juz to nie robi wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 ja ma mały ogródek U nas zostanie kwadrat ok. 600m2 i dodatkowo pasy wokol domu, wiec jest nad czym myslec 600 m2 to więcej niż cała moja działka. Jak pomysle o koszeniu trawnika, to wolalabym miec mniejsza dzialke coś wiem na ten temat. W sobotę kosiłam na naszej rekreacyjnej i myślałam, że się wykończę. A najgorsze jest to wywożenie skoszonej trawy. Wlasnie, wlasnie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika a jak postepy lazienkowe?????? dzienna przeciętna utrzymuje się na stałym poziomie - dwie płytki/dzień. A u Ciebie jak idą prace???? Dwie plytki dziennie??? To przed wakacjami moze nawet uda mu sie skonczyc powiedział dwa dni temu, że jeszcze z dwa miesiące. A została mu tylko obudowa wanny, podłoga i fuga . Na mnie juz to nie robi wrażenia. nie będę się stresować czymś na co nie mam wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 pif paf ® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 I bach!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 to chyba będzie rekord na skalę światową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No popatrz Sonika jak nam sie Maksiu przyczail!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 pif paf ® Maksiu, to nieładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś... mam prośbe.. nie Maksio.. ale Maksiu...mam alergie na słowo Maksio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika a jak postepy lazienkowe?????? dzienna przeciętna utrzymuje się na stałym poziomie - dwie płytki/dzień. A u Ciebie jak idą prace???? Dwie plytki dziennie??? To przed wakacjami moze nawet uda mu sie skonczyc powiedział dwa dni temu, że jeszcze z dwa miesiące. A została mu tylko obudowa wanny, podłoga i fuga . Na mnie juz to nie robi wrażenia. nie będę się stresować czymś na co nie mam wpływu Bardzo dobre podejscie!!!!! Musze sie tego nauczyc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Chyba zacznę mówić MAKSIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 pif paf ® Maksiu, to nieładnie... ladnie ladnie.. sami mowiliście wczoraj ze mam byc snajperem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts