Maxtorka 16.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ewcia gaciorki Zaraz Ci coś na wieczór znajdę http://www.obcasy.pl/pic/moda8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Aniu , u Olki wszystko w porządku Wczoraj tu była Rodzić się jeszcze nie wybierała , bo ma w tym tygodniu wizytę u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Aniu , u Olki wszystko w porządku Wczoraj tu była Rodzić się jeszcze nie wybierała , bo ma w tym tygodniu wizytę u dentysty Jedzie do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Aniu , u Olki wszystko w porządku Wczoraj tu była Rodzić się jeszcze nie wybierała , bo ma w tym tygodniu wizytę u dentysty Jedzie do Ciebie? Nieeee Nawet bym Jej nie pozwoliła , taka ślizgawica dziś na drodze A co tam u Was z tym budowaniem ? Mam nadzieję że to nie na poważnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kurka wodna, przed chwilą Zalewski huragan zapowiadał na czwartek i piątek. Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć andre Znowu huragan ? Nie cierpię takiej pogody bo mnie od razu głowa boli Dlatego rzadko nad morze jeżdżę , w górach się czuję zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Właśnie na północy ma wiać najmocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzińdybry Jakoweś słoneczko u mnie świeci, czy cóś? Huragany?...wrrr nie znoszę jak silnie wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzińdybry Jakoweś słoneczko u mnie świeci, czy cóś? Huragany?...wrrr nie znoszę jak silnie wieje. Cześć Tola a wiesz, że u mnie też słoneczko przez okna zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Heloł, melduję się.No Anka wreszcie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzińdybry Jakoweś słoneczko u mnie świeci, czy cóś? Huragany?...wrrr nie znoszę jak silnie wieje. Cześć Tola a wiesz, że u mnie też słoneczko przez okna zagląda to pewnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzińdybry Jakoweś słoneczko u mnie świeci, czy cóś? Huragany?...wrrr nie znoszę jak silnie wieje. Cześć Tola a wiesz, że u mnie też słoneczko przez okna zagląda to pewnie to samo Na pewno, tak ładnie się uśmiecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Strasznie ciężko być rodzicem Strasznie Aniu miło Cię znowu widzieć Olka jeszcze 2w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzińdybry Jakoweś słoneczko u mnie świeci, czy cóś? Huragany?...wrrr nie znoszę jak silnie wieje. Cześć Tola a wiesz, że u mnie też słoneczko przez okna zagląda to pewnie to samo A gdzie Wy mnie tam widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Heloł, melduję się. No Anka wreszcie jesteś. Spocznij! Cześć Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzińdybry Jakoweś słoneczko u mnie świeci, czy cóś? Huragany?...wrrr nie znoszę jak silnie wieje. Cześć Tola a wiesz, że u mnie też słoneczko przez okna zagląda to pewnie to samo A gdzie Wy mnie tam widzicie? U mnie nad dachem sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzińdybry Jakoweś słoneczko u mnie świeci, czy cóś? Huragany?...wrrr nie znoszę jak silnie wieje. Cześć Tola a wiesz, że u mnie też słoneczko przez okna zagląda to pewnie to samo A gdzie Wy mnie tam widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzińdybry Jakoweś słoneczko u mnie świeci, czy cóś? Huragany?...wrrr nie znoszę jak silnie wieje. Cześć Tola a wiesz, że u mnie też słoneczko przez okna zagląda to pewnie to samo A gdzie Wy mnie tam widzicie? U mnie nad dachem sąsiada a u mnie na calusim niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 "Koniec przerwy !" "Powstań !" "Wychodzić !" no i koniec gadania może wpadnę wieczorem na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja też zmykam na budowępięknego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts