SławekD-żonka 17.01.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam czesc kasiunia , wszystko oki u ciebie ? Znowu ciepło, wczoraj -2, dzisiaj +5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 hej hej dziewczynki ale sie wyspałam ...za wszystkie czasy a teraz zmykam, bo dzien zapowiada sie pracowity miłego ..papa hej hej dziewczynko miłego i... do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 witaj maxi ...pila, pila .....musisz rozpowiadac ? kryzysa mialam i mamon kazal sie napic andre go poparl , wiec .....nie mialam wyjscia mam jeszcze pol flaszki na nastepna depresyje tak , ta polska tradycja baaardzo ladna jest Jakie tam piła , skoro pół flaszki zostawiła To pomówienia i złe języki Ledwo usta umoczyła Ta mała piła dziś i jest wstawiona, Kto nie chce wierzyć mi, niech się przekona! Rozkoszny szmerek w pijanej główce ma, Więc jak cukierek, usteczka słodkie wszystkim da. Ta mała piła dziś i jest wstawiona, Jest taka senna, ach, rozanielona. Czyj ją rozpalił żar? Kto jej starł puder z lic? Ta mała piła dziś i nie wie nic! jest taka piosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam Rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 uffff.....przeczytałam Ja tam nie wierze w te włosy Żaby. Na kilometr śmierdzi podpuchą. Myślisz? Ciekawe... Mamoń mówił, że wyglądają dobrze Żaba i Mamoń to największa para ściemniaczy jakich znam. Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 helolak helolak nie bede sie wam naprzykrzac i znikam na ....... .......??? 3mta sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac kuchnia,hall, gabinet, sień do szpachlowania i malowania oraz tynki zewnetrznę, a potem taras ogrodowy i weranda z frontu, a potem będę budował garaż, a potem trzeba urządzić ogród i zrobić podjazd, a potem będę odpoczyyyyyywał a potem..... nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 8282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Zdrastfujtie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac kuchnia,hall, gabinet, sień do szpachlowania i malowania oraz tynki zewnetrznę, a potem taras ogrodowy i weranda z frontu, a potem będę budował garaż, a potem trzeba urządzić ogród i zrobić podjazd, a potem będę odpoczyyyyyywał a potem..... nie wiem.... O to już wszystko jest jak rozumiem to już po wszystkim gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 8282 666 jest gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac kuchnia,hall, gabinet, sień do szpachlowania i malowania oraz tynki zewnetrznę, a potem taras ogrodowy i weranda z frontu, a potem będę budował garaż, a potem trzeba urządzić ogród i zrobić podjazd, a potem będę odpoczyyyyyywał a potem..... nie wiem.... jak to co potem.....remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok a właśnie, Ola, to tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gips wiąże i wysycha, mogę chwilę postukać. Cześć riebiata Czesc Andy co ci jeszcze zostało do wielkiego finału? jesli moge spytac kuchnia,hall, gabinet, sień do szpachlowania i malowania oraz tynki zewnetrznę, a potem taras ogrodowy i weranda z frontu, a potem będę budował garaż, a potem trzeba urządzić ogród i zrobić podjazd, a potem będę odpoczyyyyyywał a potem..... nie wiem.... jak to co potem.....remont albo nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 olka...a ty co bys beze mnie nie probowala rodzic ok a właśnie, Ola, to tuż tuż 9 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts