gawel 21.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Tola dzieki za porady odnosnie rododendronów, ale teren jest u mnie nieosloniety i wiele okropnie, PP chyba zartujesz z tymi wezami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? ....ja niestety nie podzielam Twego entuzjazmu....to co pełza, to mi tak jakoś nie bardzo...nie cierpię robali Oj to nie robal.... Le poluje na myszy, a z czsem i na koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? ....ja niestety nie podzielam Twego entuzjazmu....to co pełza, to mi tak jakoś nie bardzo...nie cierpię robali Oj to nie robal.... no wiem, że nie robal, ale nie cierpię robali i nie lubię wszystkiego co pełza...a wąż pełza, prawda? blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A wiesz, jak ja uwielbiam takie zwierzątka....? ....ja niestety nie podzielam Twego entuzjazmu....to co pełza, to mi tak jakoś nie bardzo...nie cierpię robali Oj to nie robal.... poluje na myszy, a z czsem i na koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Tola dzieki za porady odnosnie rododendronów, ale teren jest u mnie nieosloniety i wiele okropnie, PP chyba zartujesz z tymi wezami Nie żartuje. Wystarczyło, że młody raz kupił węża, a to uwielbienie do nich samo przyszło Myszy sie wrzuca do terrarium, kotami nie karmimy, bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee z tym sie zgadzam na 200% wogóle psy są so niczego(moze z wyj małych szczeniaków) potem smiedza gównem i im starsze tym jest gorzej w domu niestety tez tak smierdzi , poza tym zagadka jakie zwierze jestnajwiekszym przyjacielem cz\lowieka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee i tu się z Tobą zgodzę ale blee nie dlatego, że mają sierść, tylko...no wiesz a legwan to owszem, bo ma nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee i tu się z Tobą zgodzę ale blee nie dlatego, że mają sierść, tylko...no wiesz a legwan to owszem, bo ma nogi Co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee i tu się z Tobą zgodzę ale blee nie dlatego, że mają sierść, tylko...no wiesz a legwan to owszem, bo ma nogi Co ??? no ma...przecież http://img.interia.pl/encyklopedia/nimg/legwan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 tola dalej nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 jest tu kto????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee z tym sie zgadzam na 200% wogóle psy są so niczego(moze z wyj małych szczeniaków) potem smiedza gównem i im starsze tym jest gorzej w domu niestety tez tak smierdzi , poza tym zagadka jakie zwierze jestnajwiekszym przyjacielem cz\lowieka???? Jeśli trzymasz psa w domu i o niego nie dbasz to moze Ci śmierdzi.... Ja kocham psy, ale duze i w ogrodzie. Sama mam ich 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee i tu się z Tobą zgodzę ale blee nie dlatego, że mają sierść, tylko...no wiesz a legwan to owszem, bo ma nogi No rozumiem, czemu yorki są blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee z tym sie zgadzam na 200% wogóle psy są so niczego(moze z wyj małych szczeniaków) potem smiedza gównem i im starsze tym jest gorzej w domu niestety tez tak smierdzi , poza tym zagadka jakie zwierze jestnajwiekszym przyjacielem cz\lowieka???? Jeśli trzymasz psa w domu i o niego nie dbasz to moze Ci śmierdzi.... Ja kocham psy, ale duze i w ogrodzie. Sama mam ich 5 Troche masz racje ale jak sie gdzies na pare dni ruszyc co z psami wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 no dobra, dla mnie pies, to pies, czyli stworzenie mające własną osobowość pomimo tresury... York kojarzy mi się z zabawką na baterie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee i tu się z Tobą zgodzę ale blee nie dlatego, że mają sierść, tylko...no wiesz a legwan to owszem, bo ma nogi Co ??? no ma...przecież http://img.interia.pl/encyklopedia/nimg/legwan.jpg My chcemy legwana zielonego Jest niesamowity - przyzwyczaja się do człowieka jak psiak http://www.jaszczurki.pl/gatunki,fotki/iguana.jpg Moja znajoma ma małego legwana jeszcze, który uwielbia się z jej kotem, Benkiem. Wskakuje mu na grzbiet i tak przemierzają jej mieszkanie Ubaw niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee i tu się z Tobą zgodzę ale blee nie dlatego, że mają sierść, tylko...no wiesz a legwan to owszem, bo ma nogi No rozumiem, czemu yorki są blee Ja tez nie bo Tola gdzies wsiakła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee i tu się z Tobą zgodzę ale blee nie dlatego, że mają sierść, tylko...no wiesz a legwan to owszem, bo ma nogi Co ??? wąż nie, bo pełza, legwan może być, bo choć nie urodziwy, to przynajmniej ma nogi.. Gaweł, rozumiesz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Oj przecież nie będę Was przekonywać do dusicieli Ja też tak reagowałam, zanim go nie dotknęłam, wzięłam na rękę. Stwierdziliśmy z mężem, ze w domu będziemy mieli weża lub legwana. Dla mnie np. yorki są blee z tym sie zgadzam na 200% wogóle psy są so niczego(moze z wyj małych szczeniaków) potem smiedza gównem i im starsze tym jest gorzej w domu niestety tez tak smierdzi , poza tym zagadka jakie zwierze jestnajwiekszym przyjacielem cz\lowieka???? Jeśli trzymasz psa w domu i o niego nie dbasz to moze Ci śmierdzi.... Ja kocham psy, ale duze i w ogrodzie. Sama mam ich 5 Troche masz racje ale jak sie gdzies na pare dni ruszyc co z psami wtedy Dlatego nie toleruję psa w mieszkaniu. Moje mają ogród, do domu nie wejdą. A jeśli chodzi o wyjazd na parę dni, to jest jedynie problem z karmieniem - na szczęście mogę liczyć na rodziców i ... sąsiada gaweł, Ty miłosnik kotów jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts