Olkalybowa 23.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Melduję sięhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/54/Jozef_Zajac.jpg/150px-Jozef_Zajac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Dziękuję bardzo za gratki, skakanki, kawusie z oxy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Następne widzenie za jakiś czas, papatki moje skarby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Melduję się http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/54/Jozef_Zajac.jpg/150px-Jozef_Zajac.jpg No , no , jaka punktualna , nawet przed czasem Wobec tego spokojnie mogę jechać do pracy Olka , trzym się Poczytam Was wieczorkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 olka, masz szczescie !!!! dzieki za flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Cześć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 smiem sie pochwalic , ze wlasnie dostalismy projekt budowy przylacza kablowego do zasilania dzialki ( ale brzmi ) i zostala zawarta umowa na jego wykonanie ciesze sie jak dziecko !!!!!!!!! O jaka fajna wiadomość Moze Wam tam knajpę przy okazji zbudują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Następne widzenie za jakiś czas, papatki moje skarby . A może nie....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 smiem sie pochwalic , ze wlasnie dostalismy projekt budowy przylacza kablowego do zasilania dzialki ( ale brzmi ) i zostala zawarta umowa na jego wykonanie ciesze sie jak dziecko !!!!!!!!! O jaka fajna wiadomość Moze Wam tam knajpę przy okazji zbudują raczej nie ......mnie to lotto , bo po knajpach nie chodze zrobie se knajpe na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Następne widzenie za jakiś czas, papatki moje skarby . prosze o konkretne sprecyzowanie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 smiem sie pochwalic , ze wlasnie dostalismy projekt budowy przylacza kablowego do zasilania dzialki ( ale brzmi ) i zostala zawarta umowa na jego wykonanie ciesze sie jak dziecko !!!!!!!!! O jaka fajna wiadomość Moze Wam tam knajpę przy okazji zbudują raczej nie ......mnie to lotto , bo po knajpach nie chodze zrobie se knajpe na tarasie Kto będzie piwo donosił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Cześć Andrzejka hej Kasiu Fajną masz fotke dzidzi Dorka jest rozkosznie smakowita Taka przytulna dziewuszka Wcześniej była inna fotka , nie Tą fotkę mam od czasu jak pojawiły się zdjęcia muratora po spotkaniu w zeszłym roku, czyli jest stara Dorota już nie jest tak słodka i jest w wystarczającym wieku, by zapracować na swoje utrzymanie Klik http://ddorota.photosite.com/~photos/tn/308_348.ts1166888428000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.01.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Cześć kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Cześć kobity Cześć chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Cześć Andrzejka hej Kasiu Fajną masz fotke dzidzi Dorka jest rozkosznie smakowita Taka przytulna dziewuszka Wcześniej była inna fotka , nie Tą fotkę mam od czasu jak pojawiły się zdjęcia muratora po spotkaniu w zeszłym roku, czyli jest stara Dorota już nie jest tak słodka i jest w wystarczającym wieku, by zapracować na swoje utrzymanie Klik http://ddorota.photosite.com/~photos/tn/308_348.ts1166888428000.jpg No jak nie jest słodka???? Jest przesłodka I jak Wam w kuchni pomaga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 PP - ciekawe tylko czy jej tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.01.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 PP - ciekawe tylko czy jej tak zostanie Na zdjęciu zostanie na pewno O resztę sami musicie się zatroszczyć I nie pozwolić jej za szybko dorosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 PP - ciekawe tylko czy jej tak zostanie Na zdjęciu zostanie na pewno O resztę sami musicie się zatroszczyć I nie pozwolić jej za szybko dorosnąć No właśnie Tylko nie przesadzajcie z tymi obowiązkami domowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.01.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Cześć Andrzejka hej Kasiu Fajną masz fotke dzidzi Dorka jest rozkosznie smakowita Taka przytulna dziewuszka Wcześniej była inna fotka , nie Tą fotkę mam od czasu jak pojawiły się zdjęcia muratora po spotkaniu w zeszłym roku, czyli jest stara Dorota już nie jest tak słodka i jest w wystarczającym wieku, by zapracować na swoje utrzymanie Klik http://ddorota.photosite.com/~photos/tn/308_348.ts1166888428000.jpg Wow, super gosposia z niej do tego Same zalety, nie opedzisz sie od potencjalnych zięciów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nie opedzisz sie od potencjalnych zięciów SławekD będzie stał na straży PS: Teraz się śmieję, ale jak będzie w TYM wieku to już mi tak wesoło z pewnością nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts