Maxtorka 27.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ew-ka co to za brednie wypisujesz Panna - (22.VIII - 21.IX) Bardziej osobiste wiązanie się z ludźmi urodzonymi pod tym znakiem to rzecz beznadziejna, bo Panna - zarówno rodzaju męskiego, jak i żeńskiego - jako partner erotyczny wykazuje wdzięk słonia i pomysłowość królika. Dzieci ze związku Panny z jakimkolwiek innym znakiem kończą na ogol w klinikach dla nerwicowców. Umysłowo Panna pozostaje zawsze stuprocentowa dziewica. jutro jadę w góry na narty, chyba zahaczę o Opole, inaczej się nie da Szkoda że pociągiem nie jedziesz , pewnie bym Ci bilety kasowała Tylko do tego się jako Rybka nadaję . No ewentualnie jakąś awanturkę uskuteczniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Musimy porozmawiać, koniecznie Dobra, idę kończyć pakowanie, życzę Wszystkim pięknego tygodnia góry pozdrowię, a życzenia udanego urlopu, jakie do mnie napiszecie, poczytam jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 O rajuśku, PP ale smakołyki Cześć Tola Cześć Ewka cześć Trubadurze skomponowałem piosenkę na Zlot Muratora, ale wena odeszła i słów nijak sklecić nie mogę ja jestem autorem słów do hymnu mojego miasta coś tu z Piotrkiem wykombinujemy i prześlę Ci nutki albo demo może coś z tego wyjdzie A ja nawet spiewać nie umiem... co się martwisz, weźmiesz jakieś przeszkadzajki i będziesz rytm nabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Maksiu Moje Gratulacje I moje też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Czesc Wszystkim ! Maxiu gatki http://24underwear.com/images/fullsize/02724260000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A ja nawet spiewać nie umiem... będziesz w chórkach robić, Andre napisze Ci jakieś mruczando Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Musimy porozmawiać, koniecznie Dobra, idę kończyć pakowanie, życzę Wszystkim pięknego tygodnia góry pozdrowię, a życzenia udanego urlopu, jakie do mnie napiszecie, poczytam jak wrócę Baw się dobrze i wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Szkoda że pociągiem nie jedziesz , pewnie bym Ci bilety kasowała Tylko do tego się jako Rybka nadaję . No ewentualnie jakąś awanturkę uskuteczniła Zgadzam się na obie wersje W Twoim wydaniu Maxi, nawet awantura miałaby niezwykły wdzięk Tęsknijcie tu za mną, jak przyjadę, to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Maksiu Moje Gratulacje I moje też Dołaczę i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Maksiu Moje Gratulacje I moje też Dołaczę i ja dzięki, dzięki, dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Musimy porozmawiać, koniecznie Dobra, idę kończyć pakowanie, życzę Wszystkim pięknego tygodnia góry pozdrowię, a życzenia udanego urlopu, jakie do mnie napiszecie, poczytam jak wrócę Tolusia ... i .nie połam mi się proszę na tych stokach ośnieżonych ,na wyciągach przeludnionych ............. Baw sie dobrze i odpoczywaj z sensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 streszczenie: andre59 napisal kawalek na zlot, tylko mu tekstu brakuje... są chetni do napisania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 i odpoczywaj z sensem buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Szkoda że pociągiem nie jedziesz , pewnie bym Ci bilety kasowała Tylko do tego się jako Rybka nadaję . No ewentualnie jakąś awanturkę uskuteczniła Zgadzam się na obie wersje W Twoim wydaniu Maxi, nawet awantura miałaby niezwykły wdzięk Tęsknijcie tu za mną, jak przyjadę, to sprawdzę Zmykaj już Pamiętaj żeby sprzęt zabrać I dobry humor Czekamy na wieści i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Czesc Wszystkim ! A witojcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ... Tęsknijcie tu za mną, jak przyjadę, to sprawdzę Już zaczynamy tęsknić, przynajmniej ja Miłego wypoczynku Tola Zrób trochę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 i odpoczywaj z sensem buziaki chciałam napisać z senesem .... to na odchudzanie wiesz ,że Cie kocham ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Maksiu Moje Gratulacje I moje też Dołaczę i ja Przyjmij też moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Witajcie! Witaj Joanno z Północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts