SławekD-żonka 29.01.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 wg moich obliczen : urodzila w piatek o 20-ej , musi lezec pelne 3doby (przynajmniej tak bylo za moich czasow ) , wiec powinna jutro wyjsc ........i pokazac nam dzidzie !!!!!!!!!! U nas tak nie robią, no chyba, że nie ma wysypu, a tak wypychają prędko, mnie też wyrzucili ale akurat to mi było na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 U nas jest tak jak pisze Froschka - dzidzia musi mieć pełen trzy doby ( trzeba malucha zaszczepić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 U nas jest tak jak pisze Froschka - dzidzia musi mieć pełen trzy doby ( trzeba malucha zaszczepić ) nie wiem jak to jest u nas teraz , bo ostatni raz rodzilam 16lat temu ale podoba mi sie w Berlinie np....po 12h do domku i tylko polozna cie odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie nie do Polskiej Armii (bedzie sie odwolywal , bo przeciez sie uczy ) , tylko tak jakos dziwnie czlowiek staro sie czuje jak jego dziecko jest juz w wieku poborowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.01.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 ... super fotka pozwolilam sobie wrzucic ja na tapete jeju, na pierwszej stronie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl O, kurczę . To może moj dziadek strzelał do twojego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl O, kurczę . To może moj dziadek strzelał do twojego! jesli byl ruskim soldatem to bardzo mozliwe , ze nawet go zabil ale i tak cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 ... super fotka pozwolilam sobie wrzucic ja na tapete jeju, na pierwszej stronie będę czuj sie jakbys byl gosciem w moim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 aaaaa............zapomnialam sie pochwalic .........moj syn dostal dzisiaj wezwanie do woja do Bundeswhery nie smiac sie!!!! moj dziadek w niej walczyl O, kurczę . To może moj dziadek strzelał do twojego! jesli byl ruskim soldatem to bardzo mozliwe , ze nawet go zabil ale i tak cie lubie był w Armii Ludowej wiec mozliwe Moj przezył. ja tez cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 chyba jednak na siebie nie trafili. Nie sądzę, żeby nie umieli wycelować odpowiednio a może pacyfistami byli ja też was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drebretszczecin 29.01.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.01.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ooooo jak tu dziś miło Wszyscy wszystkich lubią i w ogóle Miałam nadzieję że Olka się odezwie , albo chociaż Jej Paweł kilka słów skrobnie U mnie już ciemno za oknem a u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ooooo jak tu dziś miło Wszyscy wszystkich lubią i w ogóle Miałam nadzieję że Olka się odezwie , albo chociaż Jej Paweł kilka słów skrobnie U mnie już ciemno za oknem a u Was ? u mnie lampa na drodze świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ooooo jak tu dziś miło Wszyscy wszystkich lubią i w ogóle Miałam nadzieję że Olka się odezwie , albo chociaż Jej Paweł kilka słów skrobnie U mnie już ciemno za oknem a u Was ? u mnie lampa na drodze świeci ja widzę neon "tania odzież...." deszcz nie pada, to już jest sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Wy to dobrze macie U mnie ciemnica , nawet nie widzę czy deszcz pada Za to w kominku wesoło ogienek trzaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Wy to dobrze macie U mnie ciemnica , nawet nie widzę czy deszcz pada Za to w kominku wesoło ogienek trzaska to Twoje jedyne źródło światła ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts