ave 30.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 cześć dziewczyny i chlopaku (na razie jeden?- tak czy inaczej liczy się jakość nie ilość ) rozpieszczasz mnie mam niejaką słabość do gitarzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 wyskakuję na kolacje, zaraz wracam s m a c z n e g o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no to wymyslamy tresc (mam jeszce chwile czasu) [b]pepitka[/b] to potem jakos dopasuje do melodii no to zceka ją cężka praca (czy ona o tym wie? ) kto zaczyna ? szukam weny............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 czy dzień deszczowy, czy słoneczna spiekota idzie dalej nasza piechota.... eeeeeeeeeeeee chyba nie to nie to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jak tam dziewczyny ? cwiczycie juz piosenke forumowa autorstwa naszego andre ? A są już słowa? pepitka wymysla ,ale melodie trza opanowac do perfekcji mam nadzieję ze będzie tam coś o RW nooo.......musowo HEJ!!! Tak naprawdę to tylko o nas jest ta piosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 czy dzień deszczowy, czy słoneczna spiekota idzie dalej nasza piechota.... eeeeeeeeeeeee chyba nie to nie to..... maszeruje , tupie noga pewnie zaraz nam pomoga eeeee.......goopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no to wymyslamy tresc (mam jeszce chwile czasu) pepitka to potem jakos dopasuje do melodii kto zaczyna ? No wrzucajcie co tam Wam w głowach siedzi Może coś sklecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jak tam dziewczyny ? cwiczycie juz piosenke forumowa autorstwa naszego andre ? A są już słowa? pepitka wymysla ,ale melodie trza opanowac do perfekcji mam nadzieję ze będzie tam coś o RW nooo.......musowo HEJ!!! Tak naprawdę to tylko o nas jest ta piosenka cze e s dawaj te twoja pije piwo , wiec wena bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jak tam dziewczyny ? cwiczycie juz piosenke forumowa autorstwa naszego andre ? A są już słowa? pepitka wymysla ,ale melodie trza opanowac do perfekcji mam nadzieję ze będzie tam coś o RW nooo.......musowo HEJ!!! Tak naprawdę to tylko o nas jest ta piosenka melodia o nas tylko te słowa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam przelotnie śpiwy znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 my kowboje rekordowe som ludziki fest morowe eeeeeeeeeeee............tez goooopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no to wymyslamy tresc (mam jeszce chwile czasu) pepitka to potem jakos dopasuje do melodii kto zaczyna ? No wrzucajcie co tam Wam w głowach siedzi Może coś sklecę klika ktoś cichutko, rano kawka - Ew-ka, Frosch-ka oooooooooooooooooo jaki ból twórczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 może coś o jea, będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 wyskakuję na kolacje, zaraz wracam s m a c z n e g o d z i ę k u j ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no to wymyslamy tresc (mam jeszce chwile czasu) pepitka to potem jakos dopasuje do melodii kto zaczyna ? No wrzucajcie co tam Wam w głowach siedzi Może coś sklecę klika ktoś cichutko, rano kawka - Ew-ka, Frosch-ka oooooooooooooooooo jaki ból twórczy klika ktos cichutko , moze ave froschka rano stawia kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam przelotnie śpiwy znowu pomógłbyś! na refren: jeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaale nie wiem czy do melodii pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jak bum robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jak tam dziewczyny ? cwiczycie juz piosenke forumowa autorstwa naszego andre ? A są już słowa? pepitka wymysla ,ale melodie trza opanowac do perfekcji mam nadzieję ze będzie tam coś o RW nooo.......musowo HEJ!!! Tak naprawdę to tylko o nas jest ta piosenka cze e s dawaj te twoja pije piwo , wiec wena bedzie A daj spokój Dziś spisywałam, co mi chodziło po głowie, odnośnie refrenu. Tylko to trzeba szybko "recytować" Czy wiosna czy lato Najwspanialszy jest Murator! No, już zbieraj się i do nas chodź! Na wspólną zabawę zapraszamy wszystkich Was. Dołącz do nas - to najwyższy czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 bumbne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 bumbne... A to se bumbaj Froschka, gdzie masz zabkę z avatarka??? ave gratki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts