kze 18.03.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 A tak chciałem wybić się z listy zbiorowej, z tłumu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Nie przejmuj się kze, na Ciebie też przyjdzie kolej. Na pocieszenie: http://www.diwinetaste.com/html/dwt200309/images/Whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.03.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 I znów zostałem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.03.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 No tak, do końca strony daleko, to i zainteresowanie zerowe. A może akurat byłby czas na jakąś ciekawą dyskusję? O sztuce nowoczesnej moglibyśmy porozmawiać. Albo o niuansach polifonii barokowej. A tak, to za przeproszeniem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.03.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Niuanse polifonii............................ Nieźle brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.03.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Dooobryyy wieeeczóóór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.03.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 A ja sobie popijam.... http://www.galeria.uq.pl/data/media/2/rozne017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 A ja sobie popijam.... http://www.galeria.uq.pl/data/media/2/rozne017.jpg Joola, zmieniłaś plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sonika, a kamerkę chcesz kupić w normalnym sklepie czy przez interek? Whisper,I tu mam zagwozdkę. Przez internet jest taniej niż w sklepie o jakieś 400zł. Ale znalazlam faceta z Allegro, który ma je jeszcze taniej - różnica następnych 500 zł, tylko napisał, że gwarancja nie będzie podbita, bo on kupuje hurtowo i cały towar ma na na jednej fakturze, więc nie może podbić gwarancji. Ale napisał także, że mogę potem gwarancję dostarczyć do niego i on ją potem podbije jadąc tam gdzieś jeszcze raz. I teraz to nie wiem - ryzykować? Jeszcze nic nie kupowałam przez Allegro i nie wiem jacy ludzie tam sprzedają? Facet jest z tego samego miasta co ja, ale to oczywiście o niczym nie świadczy. Kusi mnie, bo różnica jest duża. Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 O masz! I dwudziesta dziewiąta moja! AKTUALNY RANKING 1. Moniś, Sonika - 6 3. Whisper - 4 4, kasztanka - 2 5. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, kze, A-g-n-e-s, monka, Joola) - po 1 Gratulacje Wisper!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sonika, a kamerkę chcesz kupić w normalnym sklepie czy przez interek? Whisper,I tu mam zagwozdkę. Przez internet jest taniej niż w sklepie o jakieś 400zł. Ale znalazlam faceta z Allegro, który ma je jeszcze taniej - różnica następnych 500 zł, tylko napisał, że gwarancja nie będzie podbita, bo on kupuje hurtowo i cały towar ma na na jednej fakturze, więc nie może podbić gwarancji. Ale napisał także, że mogę potem gwarancję dostarczyć do niego i on ją potem podbije jadąc tam gdzieś jeszcze raz. I teraz to nie wiem - ryzykować? Jeszcze nic nie kupowałam przez Allegro i nie wiem jacy ludzie tam sprzedają? Facet jest z tego samego miasta co ja, ale to oczywiście o niczym nie świadczy. Kusi mnie, bo różnica jest duża. Jak myślisz? Podbicie gwarancji ma się nijak do kupowania na jedną czy ileś tam faktur. Sklep też przecież kupuje hurtowo. W rezultacie może być tak że facet ściąga sprzet z Niemiec, więc gwarancję podbije Ci nie u siebie tylko w jakimś sklepie w Niemczech. I jakby co, to z naprawą gwarancyjną też musiałabyś się bujać do Niemiec. A że często wymagany jest komplet gwarancja+dowód zakupu, to kiepsko to widzę - przecież to nie Ty masz dowód zakupu, tylko ten facet (i to na kilka/naście kamer). Teoretycznie jest tak, że gwarancja tzw. europejska powinna być honorowana w PL, ale w rzeczywistości firmy (np. Samsung) uznają tylko gwarancje Samsung Polska. Gdyby sprzedawała to jakaś firma, to zaakceptowałbym gwarancję europejską pod warunkiem, że oni są gwarantem. Ale to musiałaby być firma, a nie "Pan Kazio Allegrowicz". Ergo - ja bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.03.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Mój małżonek zakupił kamerę w Stodole w Wawie. Była lekko używana, ale z gwarancją. A cenowo była bardzo atrakcyjna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sonika, a kamerkę chcesz kupić w normalnym sklepie czy przez interek? Whisper,I tu mam zagwozdkę. Przez internet jest taniej niż w sklepie o jakieś 400zł. Ale znalazlam faceta z Allegro, który ma je jeszcze taniej - różnica następnych 500 zł, tylko napisał, że gwarancja nie będzie podbita, bo on kupuje hurtowo i cały towar ma na na jednej fakturze, więc nie może podbić gwarancji. Ale napisał także, że mogę potem gwarancję dostarczyć do niego i on ją potem podbije jadąc tam gdzieś jeszcze raz. I teraz to nie wiem - ryzykować? Jeszcze nic nie kupowałam przez Allegro i nie wiem jacy ludzie tam sprzedają? Facet jest z tego samego miasta co ja, ale to oczywiście o niczym nie świadczy. Kusi mnie, bo różnica jest duża. Jak myślisz? Podbicie gwarancji ma się nijak do kupowania na jedną czy ileś tam faktur. Sklep też przecież kupuje hurtowo. W rezultacie może być tak że facet ściąga sprzet z Niemiec, więc gwarancję podbije Ci nie u siebie tylko w jakimś sklepie w Niemczech. I jakby co, to z naprawą gwarancyjną też musiałabyś się bujać do Niemiec. A że często wymagany jest komplet gwarancja+dowód zakupu, to kiepsko to widzę - przecież to nie Ty masz dowód zakupu, tylko ten facet (i to na kilka/naście kamer). Teoretycznie jest tak, że gwarancja tzw. europejska powinna być honorowana w PL, ale w rzeczywistości firmy (np. Samsung) uznają tylko gwarancje Samsung Polska. Gdyby sprzedawała to jakaś firma, to zaakceptowałbym gwarancję europejską pod warunkiem, że oni są gwarantem. Ale to musiałaby być firma, a nie "Pan Kazio Allegrowicz". Ergo - ja bym nie ryzykował. Dzięki Whisper, napewno jest tak jak mówisz i masz rację - ryzykować nie będę!!!! Ale jak byś miał czas i ochotę zajrzeć tutaj: http://www.e-cyfrowe.pl/kamery/porownanie.php i powiedzieć co jest ważne, a co nie, to byłabym wdzięczne baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 no ale popracowaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Zaraz popatrzę. A w e-cyfrowe kupiłem rok temu aparat - dużym plusem było to, że mogłem poejchac do nich do biura, wziąć go w łapkę, pobawić się... i mieć go od razu, bez czekania (bo ja nieprzyzwoicie niecierpliwy jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 czemu odrzuca mi ze nie moge tak szybko napisac kolejnego posta???? zazdrosny czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 no ale popracowaliscie Bo my to nie patrzym czy sobota, czy wieczór. Robim, normalnie, kurde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 czemu odrzuca mi ze nie moge tak szybko napisac kolejnego posta???? zazdrosny czy co? Może system zabezpiecza się przed jakimiś błędami? SONIKA, a jaka to była kamerka, bo mi się szukać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Sonika, a kamerkę chcesz kupić w normalnym sklepie czy przez interek? Whisper,I tu mam zagwozdkę. Przez internet jest taniej niż w sklepie o jakieś 400zł. Ale znalazlam faceta z Allegro, który ma je jeszcze taniej - różnica następnych 500 zł, tylko napisał, że gwarancja nie będzie podbita, bo on kupuje hurtowo i cały towar ma na na jednej fakturze, więc nie może podbić gwarancji. Ale napisał także, że mogę potem gwarancję dostarczyć do niego i on ją potem podbije jadąc tam gdzieś jeszcze raz. I teraz to nie wiem - ryzykować? Jeszcze nic nie kupowałam przez Allegro i nie wiem jacy ludzie tam sprzedają? Facet jest z tego samego miasta co ja, ale to oczywiście o niczym nie świadczy. Kusi mnie, bo różnica jest duża. Jak myślisz? Podbicie gwarancji ma się nijak do kupowania na jedną czy ileś tam faktur. Sklep też przecież kupuje hurtowo. W rezultacie może być tak że facet ściąga sprzet z Niemiec, więc gwarancję podbije Ci nie u siebie tylko w jakimś sklepie w Niemczech. I jakby co, to z naprawą gwarancyjną też musiałabyś się bujać do Niemiec. A że często wymagany jest komplet gwarancja+dowód zakupu, to kiepsko to widzę - przecież to nie Ty masz dowód zakupu, tylko ten facet (i to na kilka/naście kamer). Teoretycznie jest tak, że gwarancja tzw. europejska powinna być honorowana w PL, ale w rzeczywistości firmy (np. Samsung) uznają tylko gwarancje Samsung Polska. Gdyby sprzedawała to jakaś firma, to zaakceptowałbym gwarancję europejską pod warunkiem, że oni są gwarantem. Ale to musiałaby być firma, a nie "Pan Kazio Allegrowicz". Ergo - ja bym nie ryzykował. ja kupiowalam kamerke cyfrowa na http://www.maximedia.pl jestem zadowolona taniej bylo i sprawnie i ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 to moze usa mi sie jubileuszowa stronke przebic nr 30 ))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts