Gość 17.05.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 w kasynie sie sprawdza niektorym pierwszy raz sukces a nastepne same porazki Ja za pierwszm razem przegralam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzisiaj. Zostało 45 minut. No możemy zachaczyć o kawałek jutra. 300 to moze ale 400 !!!!!!!!!/??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 w kasynie sie sprawdza niektorym pierwszy raz sukces a nastepne same porazki Ja za pierwszm razem przegralam....... buuuuuuuuu duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś z Maksiem to udaje mi się konkurować. Oby jane się nie obudziła Zauwazylam, ze Ci snajperzy czekaja w ukryciu......potem tylko trach i znowu milkna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka tylko zacząć 4 setkę wystarczy przekroczyć 300. Ale rzeczywiście będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś z Maksiem to udaje mi się konkurować. Oby jane się nie obudziła Zauwazylam, ze Ci snajperzy czekaja w ukryciu......potem tylko trach i znowu milkna...... film ogladam.. i co jakis czas tu zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś z Maksiem to udaje mi się konkurować. Oby jane się nie obudziła Zauwazylam, ze Ci snajperzy czekaja w ukryciu......potem tylko trach i znowu milkna...... no wlasnie a my tu rece lamiemy i grzejemy klawiatury zeby dostukac do 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 A co to za film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 w kasynie sie sprawdza niektorym pierwszy raz sukces a nastepne same porazki Ja za pierwszm razem przegralam....... buuuuuuuuu duzo? Nigdy nie mialam duzo jak szlam do kasyna, wlasnie zeby malo przegrac....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka tylko zacząć 4 setkę wystarczy przekroczyć 300. Ale rzeczywiście będzie ciężko. ach w tym sensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 A co to za film? sciagnalem sobie pierwszy odcinek nowej wersji Doctor Who... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś z Maksiem to udaje mi się konkurować. Oby jane się nie obudziła Zauwazylam, ze Ci snajperzy czekaja w ukryciu......potem tylko trach i znowu milkna...... no wlasnie a my tu rece lamiemy i grzejemy klawiatury zeby dostukac do 60 Każdy ma swoje zadanie. Jeszcze trochę a powstaną teamy ze swoim liderem na którego będzie pracowało kilku forumowiczów. Jak w kolarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś z Maksiem to udaje mi się konkurować. Oby jane się nie obudziła Zauwazylam, ze Ci snajperzy czekaja w ukryciu......potem tylko trach i znowu milkna...... film ogladam.. i co jakis czas tu zagladam Akurat na zmianę strony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 w kasynie sie sprawdza niektorym pierwszy raz sukces a nastepne same porazki Ja za pierwszm razem przegralam....... buuuuuuuuu duzo? Nigdy nie mialam duzo jak szlam do kasyna, wlasnie zeby malo przegrac....... slusznie ja tez nie bo mam dusze hazardzistki raczej i kiepsko by ze mna bylo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś z Maksiem to udaje mi się konkurować. Oby jane się nie obudziła Zauwazylam, ze Ci snajperzy czekaja w ukryciu......potem tylko trach i znowu milkna...... no wlasnie a my tu rece lamiemy i grzejemy klawiatury zeby dostukac do 60 Każdy ma swoje zadanie. Jeszcze trochę a powstaną teamy ze swoim liderem na którego będzie pracowało kilku forumowiczów. Jak w kolarstwie. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś z Maksiem to udaje mi się konkurować. Oby jane się nie obudziła Zauwazylam, ze Ci snajperzy czekaja w ukryciu......potem tylko trach i znowu milkna...... no wlasnie a my tu rece lamiemy i grzejemy klawiatury zeby dostukac do 60 Każdy ma swoje zadanie. Jeszcze trochę a powstaną teamy ze swoim liderem na którego będzie pracowało kilku forumowiczów. Jak w kolarstwie. a to ciekawec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Np. Grupa Tarczyńska zamiast konkurować będzie pracowała np. na Whispera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Moniś z Maksiem to udaje mi się konkurować. Oby jane się nie obudziła Zauwazylam, ze Ci snajperzy czekaja w ukryciu......potem tylko trach i znowu milkna...... no wlasnie a my tu rece lamiemy i grzejemy klawiatury zeby dostukac do 60 Każdy ma swoje zadanie. Jeszcze trochę a powstaną teamy ze swoim liderem na którego będzie pracowało kilku forumowiczów. Jak w kolarstwie. Jezier alez to genialny pomysl!!!!!!! Ale by sie dzialo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Do startu gotowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Np. Grupa Tarczyńska zamiast konkurować będzie pracowała np. na Whispera wow .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts