Maxtorka 06.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Gaciorki pepitka Nie wiem czy znajdę takie eleganckie jak Ewci moje nie są eleganckie ....moje są wyuzdane Tam gadasz Perły som - som Znaczy że leleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Tyle gaci dostałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Cześć Lasku Ja się wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Tylko pepitka przymierza , my też patrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 co tu tak spozywczo?? konsumpcyjnie napatrz się .....a potem do żonki -godzić się namiętnie Ewa gdyby to bylo takie proste.... chcieć ....to móc nie zrażaj sie fochami ...... życie jest za krótkie na takie głupstwa cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Gaciorki pepitka Nie wiem czy znajdę takie eleganckie jak Ewci moje nie są eleganckie ....moje są wyuzdane Tam gadasz Perły som - som Znaczy że leleganckie fajne , chyba se zamowie takie na Walentynki witam chlopakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.02.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxtorko, widziałam Ciebie w gębach. masz bardzo subtelną i delikatną urodę ... Poszłabym do Ciebie robić zęby bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Tylko pepitka przymierza , my też patrzymy To idę http://www.mediarun.pl/images/i_11942x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxtorko, widziałam Ciebie w gębach. masz bardzo subtelną i delikatną urodę ... Poszłabym do Ciebie robić zęby bez obaw Jak wyjdziesz dzisiaj to do piątku dojdziesz Ale chce Ci się na taką ciemnicę z domciu wychodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxi, a online zębów nie leczysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Tylko pepitka przymierza , my też patrzymy To idę http://www.mediarun.pl/images/i_11942x.jpg Noooo brawo Jasiu , nie znałam Cię od tej strony Jeszcze , jeszcze , jeszcze ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Czesc Laski no to ja sobie usiade z boku i popatrze jak przymierzacie te fatalaszki :D Tylko pepitka przymierza , my też patrzymy Maxi... nie krępuj się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxi, a online zębów nie leczysz?? Leczę .......dobrym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki Dzieki za dobre rady i wsparcie moralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki gawel ...bedzie dobrze ......pluje z calych sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki gawel ...bedzie dobrze ......pluje z calych sil Ja też i pluję i trzymam a jak trzeba będzie to zaśpiewam i zatańczę Nie cierpię się kłócić a najgorsze sa właśnie takie ciche dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Maxi, a online zębów nie leczysz?? Leczę .......dobrym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts