premiumpremium 06.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu A tydzień się dopiero zaczął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 06.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 To ne jest RW to jest GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu A tydzień się dopiero zaczął.... no wlasnie... az strach isc jutro do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Trzeba wierzyć że tylko początek tygodnia był kiepski , dalej będzie lepiej Nie ma wyjścia , musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 cały czas to sobie powtarzam bo inaczej to by bylo po imprezie niestety to ja jeszcze jedną maximą polecę Mądry człowiek się nie obraża Głowa do góry , honor do kieszeni ( nieważne czyja prawda ważna ) i zagadywać ,drążyć , robić minki ,nawet zrobić pajacyka .....wszystko ...byle nie siedzieć bezczynnie ....Najlepsza broń -to broń śmiechowa trzymam kciuki gawel ...bedzie dobrze ......pluje z calych sil Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 06.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Trzeba wierzyć że tylko początek tygodnia był kiepski , dalej będzie lepiej Nie ma wyjścia , musi być Nigdy nie ma tak źle żeby nie mogło być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu A tydzień się dopiero zaczął.... no wlasnie... az strach isc jutro do pracy... Coś Ty Najważniejsze jest, abyś się nie nastawiał na kiepski tydzień. Albo pomyśl "od drugiej strony" - masz nowe fajne buty no i nie zgubiłeś kluczy od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Trzeba wierzyć że tylko początek tygodnia był kiepski , dalej będzie lepiej Nie ma wyjścia , musi być Nigdy nie ma tak źle żeby nie mogło być gorzej optymizm az kapie z twojej wypowiedzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 To ne jest RW to jest GG Gadu gadu nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Trzeba wierzyć że tylko początek tygodnia był kiepski , dalej będzie lepiej Nie ma wyjścia , musi być Nigdy nie ma tak źle żeby nie mogło być gorzej optymizm az kapie z twojej wypowiedzi :D nie ma co się oszukiwać wszak jesteśmy dorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 To ne jest RW to jest GG Gadu gadu nocą I baju baju w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 06.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a ja mam cos kiepski tydzien, najpierw w poniedzialek rozwalilem w pracy buty i musialem leciec do sklepu kupic nowe... a dzis zgubilem klucze, szczescie w nieszczesciu ze tylko od pracy klucze a nie od domu Trzeba wierzyć że tylko początek tygodnia był kiepski , dalej będzie lepiej Nie ma wyjścia , musi być Nigdy nie ma tak źle żeby nie mogło być gorzej optymizm az kapie z twojej wypowiedzi :D To może inaczej. Nie ma czym się przejmać trzeba się obejmać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Może kanapeczkę? http://img356.imageshack.us/img356/7364/32410936ma4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Co się z wami chłopy dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 a o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 To ne jest RW to jest GG Gadu gadu nocą I baju baju w dzień Jak to na RW, co się będziemy oszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 06.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Co się z wami chłopy dzieje Luz blus w niebie same dzóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Może kanapeczkę? http://img356.imageshack.us/img356/7364/32410936ma4.jpg ....polna myszka siedzi sobie i ząbkami serek skrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 To może inaczej. Nie ma czym się przejmać trzeba się obejmać No widzisz... teraz mowisz z sensem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.02.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Może kanapeczkę? http://img356.imageshack.us/img356/7364/32410936ma4.jpg ....polna myszka siedzi sobie i ząbkami serek skrobie Uciekaj myszko do dziury... Bo cię tu złapie kot bury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts