mundzia 07.02.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 wieczór nazywał się ALOHA PARTY super myślłam ze całe szkolenie tak sie nazywało.... i tylko mi nie mow ze pracujesz z ZUS-ie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.02.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 z ostatniej chwili ....Ludwik Dorn podał sie do dymisji ...... ............tanie państwo ..psia krew sie wkurzylam pakuje sie i wyjezdzam stad Ludwik odszedł Jaka szkoda Witam wszystkich, których nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 07.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 wieczór nazywał się ALOHA PARTY super myślłam ze całe szkolenie tak sie nazywało.... i tylko mi nie mow ze pracujesz z ZUS-ie ... hehehe nie, nie w ZUSie a co dop tego co umimy? my juz wszystko umimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Betka hej zabierz mnie na następne szkolenie też bym się chętnie czegoś naumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 07.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Betka hej zabierz mnie na następne szkolenie też bym się chętnie czegoś naumiał tu na zdjęciach nas uczą salsy nie no tak powaznie, to w sobote od rana było szkolenie prawdziwe, wiec wszyscy troche ALOHOWI byli jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 jea gatki jak mnie juz dogonisz to ci na kolanach siendnem bedziemy razem czytac http://www.e-bielizna.pl/photo/m_brilliant_emotion__str.jpg Dzięki za gacie Ty chyba lubisz uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 beatka, szkolenie suuuuuperanckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 07.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 beatka, szkolenie suuuuuperanckie a teraz już tylko szara rzeczywistość.... żadne wyjazdy sie nie szykują, a szkada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 beatka, szkolenie suuuuuperanckie a teraz już tylko szara rzeczywistość.... żadne wyjazdy sie nie szykują, a szkada Teraz trzeba wiedzę zdobytą w praktyce wykorzystać Taką .....salsą na ten przykład można wiele wynegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 o cholera, troche rozjechałam forum... Nieważne, dla takiej imprezy warto rozjechać stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 07.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 beatka, szkolenie suuuuuperanckie a teraz już tylko szara rzeczywistość.... żadne wyjazdy sie nie szykują, a szkada Teraz trzeba wiedzę zdobytą w praktyce wykorzystać Taką .....salsą na ten przykład można wiele wynegocjować haha, to bym sie musiała z kontrahentami na imprezie umawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 z ostatniej chwili ....Ludwik Dorn podał sie do dymisji ...... ............tanie państwo ..psia krew sie wkurzylam pakuje sie i wyjezdzam stad Ludwik odszedł Jaka szkoda Witam wszystkich, których nie witałem Nie płacz za nim, da sobie chłop radę Już się o niego zatroszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 beatka, szkolenie suuuuuperanckie a teraz już tylko szara rzeczywistość.... żadne wyjazdy sie nie szykują, a szkada Teraz trzeba wiedzę zdobytą w praktyce wykorzystać Taką .....salsą na ten przykład można wiele wynegocjować haha, to bym sie musiała z kontrahentami na imprezie umawiać Eeee w biurze też można Wystarczy że podejdziesz do niego w rytm salsy i przywitasz go Aloha Sukces gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 07.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 beatka, szkolenie suuuuuperanckie a teraz już tylko szara rzeczywistość.... żadne wyjazdy sie nie szykują, a szkada Teraz trzeba wiedzę zdobytą w praktyce wykorzystać Taką .....salsą na ten przykład można wiele wynegocjować haha, to bym sie musiała z kontrahentami na imprezie umawiać Eeee w biurze też można Wystarczy że podejdziesz do niego w rytm salsy i przywitasz go Aloha Sukces gwarantowany \ haha, pan może nie zrozumieć po co ja przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kofi brejk mam, czy ktoś może upiekł jakieś dobre ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 beatka, szkolenie suuuuuperanckie a teraz już tylko szara rzeczywistość.... żadne wyjazdy sie nie szykują, a szkada Teraz trzeba wiedzę zdobytą w praktyce wykorzystać Taką .....salsą na ten przykład można wiele wynegocjować haha, to bym sie musiała z kontrahentami na imprezie umawiać Eeee w biurze też można Wystarczy że podejdziesz do niego w rytm salsy i przywitasz go Aloha Sukces gwarantowany A jak do tego zarzucisz mu te kwiaty na szyję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kofi brejk mam, czy ktoś może upiekł jakieś dobre ciacho http://www.strykowski.net/ciasto/Fotografie_sernika,_smacznych_ciast_smakolyki_zdjecia_1464.jpg Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 07.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kofi brejk mam, czy ktoś może upiekł jakieś dobre ciacho specjalnie dla ciebie, z karmelem http://img205.imageshack.us/img205/9864/c4xj5.jpg a masz jeszcze jeden http://img205.imageshack.us/img205/9864/c4xj5.jpg a to ja tez zjem z tobą: http://img205.imageshack.us/img205/9864/c4xj5.jpg został jeszcze jeden, chce ktoś? http://img205.imageshack.us/img205/9864/c4xj5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 został jeszcze jeden, chce ktoś? http://img205.imageshack.us/img205/9864/c4xj5.jpg Ja chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 beatka, szkolenie suuuuuperanckie a teraz już tylko szara rzeczywistość.... żadne wyjazdy sie nie szykują, a szkada Teraz trzeba wiedzę zdobytą w praktyce wykorzystać Taką .....salsą na ten przykład można wiele wynegocjować haha, to bym sie musiała z kontrahentami na imprezie umawiać Eeee w biurze też można Wystarczy że podejdziesz do niego w rytm salsy i przywitasz go Aloha Sukces gwarantowany \ haha, pan może nie zrozumieć po co ja przyszłam Może o to właśnie chodzi ? Tak go zakręcisz że zgodzi się na wszystko A już na pewo rozładujesz napięcie i wprowadisz miły nastrój Chyba że trafisz na sztywniaka to wtedy jest przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts