Maluszek 18.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A u nas piękne słoneczko I jak mówią od jutra ma być już słonecznie i cieplutko a weekend bardzo gorący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 18.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A u nas piękne słoneczko I jak mówią od jutra ma być już słonecznie i cieplutko a weekend bardzo gorący taaaaaa, od kwietnia miało być gorąco. coś im te prognozy ostatnio nie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 jane - mam nadzieję, że tym razem ta prognoza się sprawdzi bo ja mam już dość deszczy, szarości i zimna Chcę słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 18.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 hmmm. A może jednak? http://pogoda.onet.pl/0,3,miasto.html Muszę sandały dzieciom kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. kze-372. Kasztanka-293. Whisper-284. Sonika-275. Fizyk-246. Badi-227. Moniś-208. Monka-149. Joanna i Janusz-1210. Agniesia, maksiu -1012. Andrzejka-913. Aga J.G.-814. Teska - 715. Joola - 616. jane - 417. Wojty-3, Ania, Jezier -320. Daria - 221. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Uff przeczytałem wszystkie 10 stron.. Ciut popracowałem.. I przede wszystkim witam Jane z grupy "Tarchomin-Białołęka", a nie "Tarchomińsko-Białobrzeskiej" (jak ktoś napisał) i gratuluję "wejścia smoka"!! Grono strzelców powiększa się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 18.05.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Uff przeczytałem wszystkie 10 stron.. Ciut popracowałem.. I przede wszystkim witam Jane z grupy "Tarchomin-Białołęka", a nie "Tarchomińsko-Białobrzeskiej" (jak ktoś napisał) i gratuluję "wejścia smoka"!! Grono strzelców powiększa się... Nawet nie zauważyłam tej Białobrzeskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ja ma mały ogródek U nas zostanie kwadrat ok. 600m2 i dodatkowo pasy wokol domu, wiec jest nad czym myslec 600 m2 to więcej niż cała moja działka. Moniś to jaką Ty masz działkę?? Myslałem, że ja z 622mkw mam najmniej... Czy też mam minimum technologiczne do postawienia domu i posiadania malutkiego ogródka.. Nie martw się KZE, ja mam jeszcze mniej To znaczy ile? To w Krakowie też taka droga ziemia? Czy też masz działke na Woli Justowskiej, gdzie jest baaardzo drogo.. Mam 4,5 ara. W Krakowie ziemia jest droga - ja za swoją działkę zapłaciłam majątek. Nie na Woli, ale z okna sypialni ją widzę. Rozumiem, że Twój dom jest w zabudowie szeregowej... Mój ma być wolno stojący.. Ale i tak się cieszę, ze nie bede miał za dużo do koszenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Uff przeczytałem wszystkie 10 stron.. Ciut popracowałem.. I przede wszystkim witam Jane z grupy "Tarchomin-Białołęka", a nie "Tarchomińsko-Białobrzeskiej" (jak ktoś napisał) i gratuluję "wejścia smoka"!! Grono strzelców powiększa się... Przecież zaraz poprawiłem... Chyba że w cytacie jakimś jeszcze zostało. Białobrzegi... Białołęka... przecież to właściwie nie ma różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Uff przeczytałem wszystkie 10 stron.. Ciut popracowałem.. I przede wszystkim witam Jane z grupy "Tarchomin-Białołęka", a nie "Tarchomińsko-Białobrzeskiej" (jak ktoś napisał) i gratuluję "wejścia smoka"!! Grono strzelców powiększa się... Nawet nie zauważyłam tej Białobrzeskiej Spoko, to nie Ty napisałaś. My przecież z Białołęki, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Uff przeczytałem wszystkie 10 stron.. Ciut popracowałem.. I przede wszystkim witam Jane z grupy "Tarchomin-Białołęka", a nie "Tarchomińsko-Białobrzeskiej" (jak ktoś napisał) i gratuluję "wejścia smoka"!! Grono strzelców powiększa się... Przecież zaraz poprawiłem... Chyba że w cytacie jakimś jeszcze zostało. Białobrzegi... Białołęka... przecież to właściwie nie ma różnicy Chyba w cytacie zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 18.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Whisper, czy mówiłam już że kiedys w Tarczynie mieszkałam? Kiedy sprzedawaliśmy mieszkanie pojawił się kupiec, który chciał zamienić się na dom w Rudzie! Wtedy dom nie był nam w głowie więc pogonilismy gościa. Bylibyśmy teraz sąsiadami Zresztą dom był stary i do remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Whisper, czy mówiłam już że kiedys w Tarczynie mieszkałam? Kiedy sprzedawaliśmy mieszkanie pojawił się kupiec, który chciał zamienić się na dom w Rudzie! Wtedy dom nie był nam w głowie więc pogonilismy gościa. Bylibyśmy teraz sąsiadami Zresztą dom był stary i do remontu To właściwie powinienem powiedzieć "Jane z grupy tarczyńsko-tarchomińsko-białołęcko-białobrzeskiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 18.05.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 tarczyńsko-tarchomińsko-białołęcko-białobrzeskiej-rudzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Jane, a co Ty masz wspólnego z Białobrzegami...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 18.05.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 nic więcej z Poznaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 18.05.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 bo ja z Pyrlandii pochodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 bo ja z Pyrlandii pochodzę Znaczy się fanka Lecha Poznań... To nazwa grupy pochodzenia chyba powinna być tarczyńsko-tarchomińsko-białołęcko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 18.05.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Pochodzeniowo doszłoby mi jeszcze -ząbkowsko- poznańsko-tarczyńsko-ząbkowsko-tarchomińsko-białołecka A! zaraz! Jeszcze w Markach mieszkałam! poznańsko-tarczyńsko-markowsko-ząbkowsko-tarchomińsko-białołecka Kto ma dłuższy ciąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzien Dobry!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts