ave 08.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 gatki funia ( i witam ..... dawno cie nie bylo ) http://www.duoline.pl/images//bielizna-damska-m/miran-m-463M.jpg dobry wiecier wsiem dobry... dobry... kąpałaś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dobry wiecier wsiem guten nacht ...czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Strasznie jestem wpływowa na reklamy na RW. Kupiłam dzisiaj te przyprawę do kawy. Jutro rano wyprobuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Polecam książkę "Kwiat śniegu i sekretny wachlarz" teraz ja reklamuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dobry wiecier wsiem guten nacht ...czy jakoś tak Guten Abend meine Liebe !!!! Ich muß mit dir sprechen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Strasznie jestem wpływowa na reklamy na RW. Kupiłam dzisiaj te przyprawę do kawy. Jutro rano wyprobuję a do jakiej kawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Strasznie jestem wpływowa na reklamy na RW. Kupiłam dzisiaj te przyprawę do kawy. Jutro rano wyprobuję a do jakiej kawy ? Lavatza czy jakos tam z ekspresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Polecam książkę "Kwiat śniegu i sekretny wachlarz" teraz ja reklamuję na Rw ? bo jestem do tylu , tak ze 5 str Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dobry wiecier wsiem guten nacht ...czy jakoś tak Guten Abend meine Liebe !!!! Ich muß mit dir sprechen ja ja ....gut gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Śpieszcie sie do Gęb, jea tam się na chwilę ujawnił, ale zaraz zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Strasznie jestem wpływowa na reklamy na RW. Kupiłam dzisiaj te przyprawę do kawy. Jutro rano wyprobuję a do jakiej kawy ? Lavatza czy jakos tam z ekspresu poczestuj i nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Strasznie jestem wpływowa na reklamy na RW. Kupiłam dzisiaj te przyprawę do kawy. Jutro rano wyprobuję a do jakiej kawy ? Lavatza czy jakos tam z ekspresu aha ....bo ja zielony Jacobs ...czy jakoś tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Śpieszcie sie do Gęb, jea tam się na chwilę ujawnił, ale zaraz zniknie za to ja nie zniknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Strasznie jestem wpływowa na reklamy na RW. Kupiłam dzisiaj te przyprawę do kawy. Jutro rano wyprobuję a do jakiej kawy ? Lavatza czy jakos tam z ekspresu poczestuj i nas Dobra , ale rano Z mleczkiem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Śpieszcie sie do Gęb, jea tam się na chwilę ujawnił, ale zaraz zniknie bylam , bylam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Strasznie jestem wpływowa na reklamy na RW. Kupiłam dzisiaj te przyprawę do kawy. Jutro rano wyprobuję a do jakiej kawy ? Lavatza czy jakos tam z ekspresu poczestuj i nas Dobra , ale rano Z mleczkiem czy bez? bez ....i bez cukra , jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dobry wiecier wsiem guten nacht ...czy jakoś tak Guten Abend meine Liebe !!!! Ich muß mit dir sprechen ja ja ....gut gut musza z tobom pogodac , ale tak prywatnie , a dokladnie sluzbowo ale to niy dzisiej, bo zech jest po dwoch kiylonkach bumbelow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musza z tobom pogodac , ale tak prywatnie , a dokladnie sluzbowo ale to niy dzisiej, bo zech jest po dwoch kiylonkach bumbelow aż strach się bać czekam na Twe wytrzeźwienie z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musza z tobom pogodac , ale tak prywatnie , a dokladnie sluzbowo ale to niy dzisiej, bo zech jest po dwoch kiylonkach bumbelow aż strach się bać czekam na Twe wytrzeźwienie z niecierpliwością bede dlugo trzezwiec , bo leja mi trzeciego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dura lex ,sed lex ......już widzę jak Hania się sieszy z prawniczego języka mamusi A mnie się tylko durex skojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts