andre59 08.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurdeblaszka , neostrada mi się rozłączyła Złącz już złączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Nie chcę telefonu do przyjaciela, chcę męża PP odwróć szklankę, może zadziała i mąż się znajdzie dobrze mi mówić, jutro ja będę tęsknić Ja mogę nawet wszystkie szklanki i kubki w domu poodwracać, byle ten mój mąż sie szybko odnalazł Dziennie sobie powtarzam, że jeszcze tylko 3 miesiące...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 idę myju,myju i spać, dobranoc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurdeblaszka , neostrada mi się rozłączyła Złącz już złączona Nieźle Ci poradziłam, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 idę myju,myju i spać, dobranoc dziewczyny Dobranoc Panu Słodkich snów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurdeblaszka , neostrada mi się rozłączyła Złącz już złączona Nieźle Ci poradziłam, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dobra, ja też spadam. Poprzytulam sie do poduszki, juzio mi zapoda kilka kopniaczków i pójdziemy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Na szczęście masz Juzka i męża "w domyśle" Też zmykam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.02.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 witam wszystkich radośnie w piateczek nadal jestem bez jednaj rekawiczki wszystko śnieg zasypał i nie znalazłam ale ogólnie to jest pięknie biało :) no i piję kawusie http://www.coastmed.com/images/cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.02.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witajcie w piątek Ale sie tu wczoraj działo Az fajnie poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 dzien doberek ozdrawiam was z samego rana mykam do pracy , potem musze chatke przygotowac na przyjazd potworow .znow sie zacznie .......2 tygodnie Eldorado :syf , ciasnota i wojny o farsz do krokietow (ciekawe czy ktos jeszcze pamieta moj fotoreportaz ? ) zartuje .....ciesze sie , ze Smerfy przyjezdzaja ....ale sie bedzie dzialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witajcie w piątek Ale sie tu wczoraj działo Az fajnie poczytac dodam jeszcze , ze po pozegnaniu sie z wszystkimi , poszlam sie kapac (dziewczyny , nazbieralam troche wody w brodziku ), wchodze d lazienki ........a tam waz polmetrowy w umywalce ....dostalam ataku smiechu (Frosch sie nudzil i wymienial se zawory w grzejnikach , nie powiem nowe maja cudowny ksztalt i spuszczal tym wezem wode ..kurde z rana mam juz takie glupie mysli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 czekaj, froszka właśnie ci kawę robięhttp://www.gastroline.ch/catering/bilderkaff/lavazza.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 czekaj, froszka właśnie ci kawę robię http://www.gastroline.ch/catering/bilderkaff/lavazza.gif kurde , ale goraca ...dzieki verunia ..........calkiem calkiem ta przyprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Froschka w swoich streszczeniach robi ze mnie zboczeńca Ech... wszystkie do mężów uciekają... A ja biedna co?? a nie jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Dzień choć nadal bez lewej rekawiczki zaczął się ciekawie, bo moja koleżanka przyszła do pracy zezłamanym obcasem :D:D bedzie wracała w klapkach do domu :D:D:D ah, ta zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.02.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.02.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Dzień choć nadal bez lewej rekawiczki zaczął się ciekawie, bo moja koleżanka przyszła do pracy zezłamanym obcasem :D:D bedzie wracała w klapkach do domu :D:D:D ah, ta zima kup jej mentosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.02.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć! A ja wczoraj spóściłam sobie wielki kawał drewna z sękiem na stopę i teraz siedzę z bułą wysmarowaną altacetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć! A ja wczoraj spóściłam sobie wielki kawał drewna z sękiem na stopę i teraz siedzę z bułą wysmarowaną altacetem biedactwo Aniu ....jak masz białą kapustę ....to zrób sobie okłady ze zbitych liści na posmarowaną kremem -stopę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts