premiumpremium 10.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hallllllllooo jest to ktos? I'm back GGadałam z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres A nie masz takich nozyc do strzyzenia dużych psów? Większość z Twoich produktów moje psiaki rozniosłyby w 5 minut Ale asortyment - bardzo fajny. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres A nie masz takich nozyc do strzyzenia dużych psów? Większość z Twoich produktów moje psiaki rozniosłyby w 5 minut Ale asortyment - bardzo fajny. Życzę powodzenia mamy ale jeszcze nie wklepane a potrzebujesz? dlaczego by rozniosly w 5minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres A nie masz takich nozyc do strzyzenia dużych psów? Większość z Twoich produktów moje psiaki rozniosłyby w 5 minut Ale asortyment - bardzo fajny. Życzę powodzenia mamy ale jeszcze nie wklepane a potrzebujesz? dlaczego by rozniosly w 5minut? Bo to banda 5 owczarków niemieckich, w tym 2 szczeniaków, które targają wszystko, co im staje na drodze Potrzebuję właśnie takie nożyce, ale nie mam pojecia ile kosztują. Szukałam na allegro, ale nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.02.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dzieńdoberek Pewnie nikogo teraz nie ma więc się przywitam i poczytam co tam naskrobaliście przez te dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dzieńdoberek Pewnie nikogo teraz nie ma więc się przywitam i poczytam co tam naskrobaliście przez te dwa dni Doberek Ja będę za jakieś 20 minut. Z ciastem drożdżowym - o ile nam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 dzien wieczor dobry wypisze rachunki , rozlicze sie z fiskusem i wroce do was ania , gacie dla ciebie http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/97677a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.02.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć dziewczynki Ja tu na nasłuchu jezdem Aktualnie nowe gębusie w wewątku sobie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dobry wieczór już mi się nic nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.02.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dobry wieczór już mi się nic nie chce Co się stało andre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Nikto nie je doma ? Pójdę już , co tak będę sama stała ? Miłego wieczoru Wpadnę po niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dobry wieczór już mi się nic nie chce Co się stało andre ? aaa.... chandrę mam.... jak facet dosłownie inetrpretuje słowa, że mężczyzna powinien wybudować dom to w pewnym momencie entuzjazm się kończy, za dużo roboty, za dużo decyzji do podjęcia..... za mało radości z życia.... ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 witam andre , mnie wczoraj brala zalamka , spowodowana chyba stresem, ale dzis juz jest ok moze uda mi sie ciebie jakos rozweselic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 witam andre , mnie wczoraj brala zalamka , spowodowana chyba stresem, ale dzis juz jest ok moze uda mi sie ciebie jakos rozweselic pogodej trocha po ślonsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 witam andre , mnie wczoraj brala zalamka , spowodowana chyba stresem, ale dzis juz jest ok moze uda mi sie ciebie jakos rozweselic pogodej trocha po ślonsku ale zes mje uradowowol chopie przeca jo cie miala bajerowac zaroski mi sie przipomnial , jak zech jezdziula do Szczecina na wakacje jako bajtel i wszyscy kcieli , zebych cos godala colko wiys pytala np. kaj idziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka wsiem ale tukej fajnie godajom po ślonzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Froszka -dzieciaki dojechały już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dzięki froschka mom familja koło Lublińca, cołkiem niedaleko od Ewki, u nich tak fajnie się godo downo zech tam nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dzięki froschka mom familja koło Lublińca, cołkiem niedaleko od Ewki, i niedaleko Froszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts