Gość 13.02.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 froszka! -terriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 froszka! -terriva dzieki , dzieki ze tez pamietalas o tych pierdolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czyżbym był jedynym facetem na tym forum? a jea ?, marjucha ? gawel ? czy wiesz cos , o czym powinnysmy wiedziec jamles i bodzio .....tez maksiu , jajcek i reszta ? No i Mamoń ..chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 verka jak tam stroj karnawalowy ? moje laski jak narazie zaopatrzyly sie w sztuczne paznokcie i rzesy pazury oczywiscie juz sobie przykleily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czyżbym był jedynym facetem na tym forum? a jea ?, marjucha ? gawel ? czy wiesz cos , o czym powinnysmy wiedziec jamles i bodzio .....tez maksiu , jajcek i reszta ? No i Mamoń ..chyba juz sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 froszka! -terriva dzieki , dzieki ze tez pamietalas o tych pierdolach całe życie sie składa z pierdoł. Nic co nie jest kwestią zycia lub śmierci nie jest ważne to nie moje[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czyżbym był jedynym facetem na tym forum? a jea ?, marjucha ? gawel ? czy wiesz cos , o czym powinnysmy wiedziec jamles i bodzio .....tez maksiu , jajcek i reszta ? No i Mamoń ..chyba ten ostatni ...na pewno... .-- .. - .- -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czyżbym był jedynym facetem na tym forum? a jea ?, marjucha ? gawel ? czy wiesz cos , o czym powinnysmy wiedziec jamles i bodzio .....tez maksiu , jajcek i reszta ? No i Mamoń ..chyba ależ ja tylko tą stronkę miałem na myśli otwieram, a tu same panie.... sorki, jea na początku się pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 oho, Żaba i Mamoń szyfrem nadają Cześć Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 verka jak tam stroj karnawalowy ? moje laski jak narazie zaopatrzyly sie w sztuczne paznokcie i rzesy pazury oczywiscie juz sobie przykleily jeszcze myślę nad tym To ile masz lasek, myslałam że jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czyżbym był jedynym facetem na tym forum? a jea ?, marjucha ? gawel ? czy wiesz cos , o czym powinnysmy wiedziec jamles i bodzio .....tez maksiu , jajcek i reszta ? No i Mamoń ..chyba ależ ja tylko tą stronkę miałem na myśli otwieram, a tu same panie.... sorki, jea na początku się pokazał uufff !!!!! ales mnie nastraszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 oho, Żaba i Mamoń szyfrem nadają Cześć Żabko .... . .--- A .- B -... C -.-. D -.. E . F ..-. G --. H .... I .. J .--- K -.- L .-.. M -- N -. O --- P .--. Q --.- R .-. S ... T - U ..- V ...- W .-- X -..- Y -.-- Z --.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 verka jak tam stroj karnawalowy ? moje laski jak narazie zaopatrzyly sie w sztuczne paznokcie i rzesy pazury oczywiscie juz sobie przykleily jeszcze myślę nad tym To ile masz lasek, myslałam że jedną rodzona jedna , ale Frosch tez ma jedna ( moja imienniczke zreszta ) wiesz jak jest....wszystkie dzieci sa nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 idę na kolację wiec się czaić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 oho, Żaba i Mamoń szyfrem nadają Cześć Żabko .... . .--- A .- B -... C -.-. D -.. E . F ..-. G --. H .... I .. J .--- K -.- L .-.. M -- N -. O --- P .--. Q --.- R .-. S ... T - U ..- V ...- W .-- X -..- Y -.-- Z --.. już zakuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 idę na kolację wiec się czaić nie będę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 oho, Żaba i Mamoń szyfrem nadają Cześć Żabko .... . .--- A .- B -... C -.-. D -.. E . F ..-. G --. H .... I .. J .--- K -.- L .-.. M -- N -. O --- P .--. Q --.- R .-. S ... T - U ..- V ...- W .-- X -..- Y -.-- Z --.. już zakuwam powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 .... . .--- .- --.. .- -... .- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 pogadajcie sobie , spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts