kze 18.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Brawo Kze!!!!!! Dzięki. Liczyłem na snajperów... A tutaj Ty się pojawiłaś.. Czyzbys mnie nie bral pod uwage????? Alez to lekcewazenie przeciwnika A Ty zaliczasz się też do snajperów? Myslałem, ze Ty raczej nie strzelasz z ukrycia tak jak np. ja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Brawo Kze!!!!!! Dzięki. Liczyłem na snajperów... A tutaj Ty się pojawiłaś.. Czyzbys mnie nie bral pod uwage????? Alez to lekcewazenie przeciwnika A Ty zaliczasz się też do snajperów? Myslałem, ze Ty raczej nie strzelasz z ukrycia tak jak np. ja.. Ciiiii.......nie pisz tego tak glosno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 hmmmm nie wiem czy isc na spacer czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem A ile stron Ci zostało i od której strony do nas dołaczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 hmmmm nie wiem czy isc na spacer czy nie Idź, tylko załóż cos przeciw deszczowi.. Lepiej przewietrzyć się niż siedzieć przed kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Maluszku staramy sie jak mozemy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 kze - kiedyś tam jak było mniej niż 10 stron, potem regularnie czytałam do 120 strony a potem nagle tak rozpisaliście się, że normalnie nie nadążam w czytaniu a czytam szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Maluszku staramy sie jak mozemy....... :D i nieźle Wam to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 kiedyś tam jak było mniej niż 10 stron, potem regularnie czytałam do 120 strony a potem nagle tak rozpisaliście się, że normalnie nie nadążam w czytaniu a czytam szybko Widać za mało z nami przebywasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 kiedyś tam jak było mniej niż 10 stron, potem regularnie czytałam do 120 strony a potem nagle tak rozpisaliście się, że normalnie nie nadążam w czytaniu a czytam szybko No to troszke Ci jeszcze zostalo do przeczytania......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Maluszku staramy sie jak mozemy....... :D i nieźle Wam to wychodzi DZIĘ-KU-JE-MY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Maluszku staramy sie jak mozemy....... :D i nieźle Wam to wychodzi Pamietam jak na nastej stronie stwierdzilismy ze pobijemy w ilosci postow KK i niebawem sie to uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 kze - chyba faktycznie za mało Moniś - oj zostało, zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Maluszku staramy sie jak mozemy....... :D i nieźle Wam to wychodzi Pamietam jak na nastej stronie stwierdzilismy ze pobijemy w ilosci postow KK i niebawem sie to uda Ciiiiiiiiii, nie mów tak głośno bo się kawiarenka weźmie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Maluszku staramy sie jak mozemy....... :D i nieźle Wam to wychodzi Pamietam jak na nastej stronie stwierdzilismy ze pobijemy w ilosci postow KK i niebawem sie to uda I to nawet szybciej niż się niektórym wydawało.. Tyle osób przyłączyło się do nas... A ciekawe, że jakoś założyciela od dawna nie widać, od jakichś ...200 stron.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maluszku poza tym grono sie caly za powieksza i azdy chce zdobyc kilka stronek na swoje konto..........a wszyscy nowi sa najbardziej pracowici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Pamietam jak na nastej stronie stwierdzilismy ze pobijemy w ilosci postow KK i niebawem sie to uda Przy takim tempie jakie sobie nałożyliście to faktycznie niedługo stuknie 500-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Maluszku staramy sie jak mozemy....... :D i nieźle Wam to wychodzi Pamietam jak na nastej stronie stwierdzilismy ze pobijemy w ilosci postow KK i niebawem sie to uda Ciiiiiiiiii, nie mów tak głośno bo się kawiarenka weźmie do roboty Monka nie dadza rady........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kochani ależ pędzicie w tym pisaniu. Ja nie nadążam z czytaniem Maluszku staramy sie jak mozemy....... :D i nieźle Wam to wychodzi Pamietam jak na nastej stronie stwierdzilismy ze pobijemy w ilosci postow KK i niebawem sie to uda Ciiiiiiiiii, nie mów tak głośno bo się kawiarenka weźmie do roboty Monka nie dadza rady........ ufff, no to mnie uspokoiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts