marjucha 15.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 RANKING REKORDU PĄCZKÓW 1. Marjucha-6 2. andre59 - 4 3. jamles -3 4. Maxi - 2 ( to jeszcze nie koniec ) 5. pp - 2 6.ew-ka 2 z bita śmietaną 7. verunia - 1 8. marcel2000 - 1 (na razie) 9. Teska - 1 10. beti555 -1 11. Frosch - 0 12. Ania W. - 0 (już niedługo) 13. jea - 0 U mnie już dzisiaj więcej nie będzie. Właśnie odebrałem wyniki krwi i najprawdopodobniej mam przewlekłe zapalenie wątroby typu C i złapałem doła. To do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 U mnie już dzisiaj więcej nie będzie. Właśnie odebrałem wyniki krwi i najprawdopodobniej mam przewlekłe zapalenie wątroby typu C i złapałem doła. To do jutra. Aż mnie zatkało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 U mnie już dzisiaj więcej nie będzie. Właśnie odebrałem wyniki krwi i najprawdopodobniej mam przewlekłe zapalenie wątroby typu C i złapałem doła. To do jutra. trzymaj się, będzie dobrze, a może to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 U mnie już dzisiaj więcej nie będzie. Właśnie odebrałem wyniki krwi i najprawdopodobniej mam przewlekłe zapalenie wątroby typu C i złapałem doła. To do jutra. Trzymaj się I nie martw się na zapas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A czy ja mogę zjeść pączka? Chiba nie i uchlać się nie mogę co to za życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 U mnie już dzisiaj więcej nie będzie. Właśnie odebrałem wyniki krwi i najprawdopodobniej mam przewlekłe zapalenie wątroby typu C i złapałem doła. To do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.02.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 U mnie już dzisiaj więcej nie będzie. Właśnie odebrałem wyniki krwi i najprawdopodobniej mam przewlekłe zapalenie wątroby typu C i złapałem doła. To do jutra. marjucha, napewno bedzie dobrze. Musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A czy ja mogę zjeść pączka? Chiba nie i uchlać się nie mogę co to za życie . Jeden malutkiemu chyba nie zaszkodzi W koncu za wiele mleka w pączkach nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 U mnie już dzisiaj więcej nie będzie. Właśnie odebrałem wyniki krwi i najprawdopodobniej mam przewlekłe zapalenie wątroby typu C i złapałem doła. To do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A czy ja mogę zjeść pączka? Chiba nie i uchlać się nie mogę co to za życie . Jeden malutkiemu chyba nie zaszkodzi W koncu za wiele mleka w pączkach nie ma... obawiam sie raczej tłuszczu, położna nawet naleśniki odradzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 wyslalam dzieciaki po paczki (15szt) wrocili bez paczkow i bez kasy zjedli po drodze wyslalam ich jeszcze po 30 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A czy ja mogę zjeść pączka? Chiba nie i uchlać się nie mogę co to za życie . Jeden malutkiemu chyba nie zaszkodzi W koncu za wiele mleka w pączkach nie ma... obawiam sie raczej tłuszczu, położna nawet naleśniki odradzała dlaczego ? ja jadlam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 witam niewitanych pp gatki http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/97818a.jpg marjucha , zdrowiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 mało nas, a ja taki fajny utworek mam na podorędziu w sam raz na Walentynki dawaj u mnie w domu 6osob bedzie to sluchalo , wiec publika juz jest dobra, tu jest: http://piotrala.republika.pl/andre59-monacu.mp3 plik ma 3 MB. Andre to Ty grasz? Się wzruszyłam, oczy zaszły łzami, ach przepięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A czy ja mogę zjeść pączka? Chiba nie i uchlać się nie mogę co to za życie . Jeden malutkiemu chyba nie zaszkodzi W koncu za wiele mleka w pączkach nie ma... obawiam sie raczej tłuszczu, położna nawet naleśniki odradzała dlaczego ? ja jadlam wszystko że przez ten tłuszcz cieżkostarwne i mały moze mieć kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 dzis w Niemczech jest babskie swieto na ulicach pelno biedronek , ksiezniczek , klownow itd z piwem w lapkach spotkalam rano Robin Hooda , nawet rzucil mi sie w ramiona ........to byla moja znajoma jadaca do pracy ( jest nauczycelka w gimnazjum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A czy ja mogę zjeść pączka? Chiba nie i uchlać się nie mogę co to za życie . Jeden malutkiemu chyba nie zaszkodzi W koncu za wiele mleka w pączkach nie ma... obawiam sie raczej tłuszczu, położna nawet naleśniki odradzała dlaczego ? ja jadlam wszystko że przez ten tłuszcz cieżkostarwne i mały moze mieć kłopoty czasem lepiej zyc w niewiedzy ja jadlam wszystko i obserwowalam dzieciaki starszy syn mial uczulenie na truskawki corka nie lubila kalafiora a maly jadl wszystko olka przeciez ty to jeszcze przerabiasz ( nasze prababki jadly wszystko ) , no chyba ze sa konkretne przeciwskazania nie daj sie zwariaowac i wsun jednego paczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 mało nas, a ja taki fajny utworek mam na podorędziu w sam raz na Walentynki dawaj u mnie w domu 6osob bedzie to sluchalo , wiec publika juz jest dobra, tu jest: http://piotrala.republika.pl/andre59-monacu.mp3 plik ma 3 MB. Andre to Ty grasz? Się wzruszyłam, oczy zaszły łzami, ach przepięknie . a pusc sobie te muze poznym wieczorem a moze lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 wyslalam dzieciaki po paczki (15szt) wrocili bez paczkow i bez kasy zjedli po drodze wyslalam ich jeszcze po 30 szt frosch, myślisz, że chociaż 15 dotrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 wyslalam dzieciaki po paczki (15szt) wrocili bez paczkow i bez kasy zjedli po drodze wyslalam ich jeszcze po 30 szt frosch, myślisz, że chociaż 15 dotrze... dokladnie tyle dotarlo leby uswinione cale w cukrze pudrze i lukrze , matko ! jaka siara tak jakby w Polsce paczkow nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts