tola 16.02.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A na mnie odkurzacz czeka i tęskni, choć bez wzajemności. I mimo tego, że nie jest w moim typie, to poświecę mu chwilę uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A na mnie odkurzacz czeka i tęskni, choć bez wzajemności. I mimo tego, że nie jest w moim typie, to poświecę mu chwilę uwagi to ja ide do garnka , bardzo go lubie ( z wzajemnoscia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 szczęściara pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam Ja z rodziną idę na wesele Froscha zrób fotki koniecznie A ty za co się przebierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hej! Jak już tak o balach opowiadacie, to moi rodzice w zeszłym roku na balu karnawałowym przebrali się za zakonnicę i popa Mieli stroje z Teatru Wielkiego w Łodzi pozyczone Natomiast ich znajomi zostali okrzyknięci KRóLEM I KRóLOWą BALU, jako samuraj i gejsza Byli fantastycznie przebrani - osobiscie przekonały mnie klapki japonki założone na białe skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hej! Jak już tak o balach opowiadacie, to moi rodzice w zeszłym roku na balu karnawałowym przebrali się za zakonnicę i popa Mieli stroje z Teatru Wielkiego w Łodzi pozyczone Natomiast ich znajomi zostali okrzyknięci KRóLEM I KRóLOWą BALU, jako samuraj i gejsza Byli fantastycznie przebrani - osobiscie przekonały mnie klapki japonki założone na białe skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć Maxi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć Maxi! Cześć pepitka Idziesz z Juziem na ostatkową imprezkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć Maxi! Cześć pepitka Idziesz z Juziem na ostatkową imprezkę ? Nie.... Rozsiądziemy się w miękkim fotelu i będziemy wcinać Bounty Od wczorajszego wieczoru mam wrażenie, ze juzek to juzia A Ty gdzieś ruszasz na balety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć Maxi! Cześć pepitka Idziesz z Juziem na ostatkową imprezkę ? Nie.... Rozsiądziemy się w miękkim fotelu i będziemy wcinać Bounty Od wczorajszego wieczoru mam wrażenie, ze juzek to juzia A Ty gdzieś ruszasz na balety? Też nie , przyjdę na RW , może coś się zorganizuje Juzia mówisz , a po czym tak sądzisz ? Dała jakiś znak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć Maxi! Cześć pepitka Idziesz z Juziem na ostatkową imprezkę ? Nie.... Rozsiądziemy się w miękkim fotelu i będziemy wcinać Bounty Od wczorajszego wieczoru mam wrażenie, ze juzek to juzia A Ty gdzieś ruszasz na balety? Też nie , przyjdę na RW , może coś się zorganizuje Juzia mówisz , a po czym tak sądzisz ? Dała jakiś znak ? A jakoś tak..... Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mam przeczucie, ze to dziewczynka Chociaż do tej pory miałam przeczucie, ze siusiak To ja też wpadnę na RW, jakieś ciasto upiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam Ja z rodziną idę na wesele Froscha zrób fotki koniecznie A ty za co się przebierasz??? a jak myslisz ? to sie wybawisz .....zazdroszcze ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie wiecie czy na forum jest ktoś, kto się zna na wężach, mógłby być weterynarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hej! Jak już tak o balach opowiadacie, to moi rodzice w zeszłym roku na balu karnawałowym przebrali się za zakonnicę i popa Mieli stroje z Teatru Wielkiego w Łodzi pozyczone Natomiast ich znajomi zostali okrzyknięci KRóLEM I KRóLOWą BALU, jako samuraj i gejsza Byli fantastycznie przebrani - osobiscie przekonały mnie klapki japonki założone na białe skarpetki zakonnice tez mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam Ja z rodziną idę na wesele Froscha zrób fotki koniecznie A ty za co się przebierasz??? a jak myslisz ? to sie wybawisz .....zazdroszcze ci Za bociana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 [ A jakoś tak..... Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mam przeczucie, ze to dziewczynka Chociaż do tej pory miałam przeczucie, ze siusiak To ja też wpadnę na RW, jakieś ciasto upiekę Fajnie , będzie Juzia Taka do rozpieszczania , zwłaszcza przez tatusia A na USG nie widać czy nie chcecie wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć Maxi! Cześć pepitka Idziesz z Juziem na ostatkową imprezkę ? Nie.... Rozsiądziemy się w miękkim fotelu i będziemy wcinać Bounty Od wczorajszego wieczoru mam wrażenie, ze juzek to juzia A Ty gdzieś ruszasz na balety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie wiecie czy na forum jest ktoś, kto się zna na wężach, mógłby być weterynarz frosch sie zna , ale tylko na ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts