Maxtorka 16.02.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie wiecie czy na forum jest ktoś, kto się zna na wężach, mógłby być weterynarz Szczerze mówiąc nikt mi sie nie kojarzy . Może trzeba poszukać jakiegoś wężowego forum , pewnie takowe w sieci istnieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam Ja z rodziną idę na wesele Froscha zrób fotki koniecznie A ty za co się przebierasz??? a jak myslisz ? to sie wybawisz .....zazdroszcze ci Za bociana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hej! Jak już tak o balach opowiadacie, to moi rodzice w zeszłym roku na balu karnawałowym przebrali się za zakonnicę i popa Mieli stroje z Teatru Wielkiego w Łodzi pozyczone Natomiast ich znajomi zostali okrzyknięci KRóLEM I KRóLOWą BALU, jako samuraj i gejsza Byli fantastycznie przebrani - osobiscie przekonały mnie klapki japonki założone na białe skarpetki zakonnice tez mamy Porób zdjecia A Twoje klony za co się przebierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hej! Jak już tak o balach opowiadacie, to moi rodzice w zeszłym roku na balu karnawałowym przebrali się za zakonnicę i popa Mieli stroje z Teatru Wielkiego w Łodzi pozyczone Natomiast ich znajomi zostali okrzyknięci KRóLEM I KRóLOWą BALU, jako samuraj i gejsza Byli fantastycznie przebrani - osobiscie przekonały mnie klapki japonki założone na białe skarpetki zakonnice tez mamy Porób zdjecia A Twoje klony za co się przebierają? porobimy moja corka jeszcze nie wie dokladnie(albo ksiezna , albo sprzataczka ) , a maly za gwiazde disco lat 70-ych froschowy synek -zakonnica a corka czarnoksiezniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 [ A jakoś tak..... Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mam przeczucie, ze to dziewczynka Chociaż do tej pory miałam przeczucie, ze siusiak To ja też wpadnę na RW, jakieś ciasto upiekę Fajnie , będzie Juzia Taka do rozpieszczania , zwłaszcza przez tatusia A na USG nie widać czy nie chcecie wiedzieć ? Na ostatnim usg moje dziecko pokazało mi dupkę Jeszcze było za małe na ocenę klejnotów A chcemy wiedzieć jaka jest juzkowa płeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie wiecie czy na forum jest ktoś, kto się zna na wężach, mógłby być weterynarz Szczerze mówiąc nikt mi sie nie kojarzy . Może trzeba poszukać jakiegoś wężowego forum , pewnie takowe w sieci istnieje . Szukamy Ale myślałam, ze moze tu też zagadnę, nic nie ryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 [ A jakoś tak..... Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mam przeczucie, ze to dziewczynka Chociaż do tej pory miałam przeczucie, ze siusiak To ja też wpadnę na RW, jakieś ciasto upiekę Fajnie , będzie Juzia Taka do rozpieszczania , zwłaszcza przez tatusia A na USG nie widać czy nie chcecie wiedzieć ? Na ostatnim usg moje dziecko pokazało mi dupkę Jeszcze było za małe na ocenę klejnotów A chcemy wiedzieć jaka jest juzkowa płeć. Koniecznie zróbcie fotkę i nagrajcie to badanie . Będzie świetna pamiątka no i oczywiście pierwsze zdjątko do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 [ A jakoś tak..... Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale mam przeczucie, ze to dziewczynka Chociaż do tej pory miałam przeczucie, ze siusiak To ja też wpadnę na RW, jakieś ciasto upiekę Fajnie , będzie Juzia Taka do rozpieszczania , zwłaszcza przez tatusia A na USG nie widać czy nie chcecie wiedzieć ? Na ostatnim usg moje dziecko pokazało mi dupkę Jeszcze było za małe na ocenę klejnotów A chcemy wiedzieć jaka jest juzkowa płeć. Koniecznie zróbcie fotkę i nagrajcie to badanie . Będzie świetna pamiątka no i oczywiście pierwsze zdjątko do albumu Mamy sesje zdjęciowe z każdego naszego usg A o nagrywaniu też pomyślałam, na następnym może się uda. Taki mały juzek, a tyle zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 [ Mamy sesje zdjęciowe z każdego naszego usg A o nagrywaniu też pomyślałam, na następnym może się uda. Taki mały juzek, a tyle zamieszania A to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 http://www.mfoto.pl/uploads/1171/friends_9_156fc.jpg Tak mi się spodobał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 16.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 16.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 http://www.mfoto.pl/uploads/1171/friends_9_156fc.jpg Tak mi się spodobał..... mi też się podoba baaardzo . I bardzo bardzo luuubięęę koty i mam nawet jedną kicię a jak już zamieszkam w domciu to będe miała jeszcze jednego ale tym razem kocurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Mnie nie ma, ale mogę być, co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 16.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 jest tu kto? jestem cały czas na stanowisku - czyli przy komputerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 16.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 co jest z netem u was też tak dziwnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wiecie jak przezywaja nas dzieciaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 co jest z netem u was też tak dziwnie chodzi u mnie tez dziwnie , ale powodem jest skanowanie kompea antywirem natomiast w poludnie mulilo okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wiecie jak przezywaja nas dzieciaki ? opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wiecie jak przezywaja nas dzieciaki ? opowiadaj segregatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts